Jump to content

chilltyperiod

Full member
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chilltyperiod

 • Rank
  Gaheen
 • Birthday 03/17/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  R'dam
 1. ik werk in de telemarketingindustrie, en ik ben de beste beller van mijn campagnes of ik geblowt heb of niet, ik scoor even goed. stoned zijn is ook meer een vertrouwde roes geworden dan dat mijn concentratie eronder lijdt. altijd stoned.. nu ook al een lekkere dikke toet aan het roken (pp skunk mix) Gegroet, Chilltyperiod
 2. ik heb thuis liggen, weet alleen niet hoeveel het extract is, met wat voor hoeveelheid zal ik dan beginnen? (het zijn heel veel gekruimelde blaadjes soort van)
 3. dat komt gewoon door het blazen, als je gewoon veel gaat blazen word je ook duizelig... zelfde principe maar ik rook liever een dikke toet.
 4. gaan we nog een jointje roken van die paar gram die je er tenminste nog wél hebt afgekregen? jammer van je oogst, gecondoleerd Chilltyperiod
 5. ben al eerder emmere tegengekomen hier en heb het zelf meerdere malen gedaan vroeger, wel tof maar liever gewoon een joint.
 6. hey brak, hoe staat het met den planten ? beginnen de topjes zich goed te ontwikkelen ? pics plzz Chilltyperiod
 7. bel eens aan met 30 gasten ja
 8. dat we maar 15-20 % gebruiken van onze hersencapaciteit is een pseudo-wetenschap (oftewel, bewezen dat het onzin is). deze ''theorie'' is al geheel ontkracht. Raar dat juist zo'n gebeuren als Niburu dan dit aanhaalt, terwijl zij zo graag de X boven water willen halen (in ieder geval in het licht willen stellen). tja, helaas gebruikt men nog steeds valse feiten wereldwijd om standpunten te versterken. zelf geloof ik in een samenraapsel van veel van deze theorieen e.d. maar jammer om dit tegen te komen.
 9. als je dergelijke theebladeren gaat roken kun je grote schade aanrichten aan je longen.. doe niet moeilijk en loop naar de shop.
 10. zelf paddo's en genoeg wiet door elkaar gebruikt, maar dat al dit soort dingen kunnen gebeuren? het zijn ook alleen toeristen die natuurlijk gelijk 2 porties wegvreten en de nederlandse wiet al helemaal niet kunnen ''handlen''... tja, dan teken je ook ergens voor ja. betere voorlichting of een verbod voor verkoop aan toeri's o.i.d. maar laat de nederlander lekker zijn stoeltjes kunnen kopen op een veilige en verantwoorde manier... ze zijn tov van wiet ook al jaren aan het terugkrabbelen en je kan zien dat ze er spijt van hebben dat deze middelen ooit gelegaliseerd zijn.
 11. Hey Brak, ziet er zeker mooi uit, de foto's bevestigen het weer eens van wat ik in levende lijve heb gezien. ik denk dat deze wel doortrekken naar leuke toppen als je ze goed in de gaten houdt, het blijft uiteraard een beetje tricky met het weer en de lucht. de beginnende topjes beloven in ieder geval wat moois. ik zie je snel weer! Groeigroeten, Chilltyperiod
 12. @ stevie je bent niet de enige die hier mensen kent, kom dus niet met dat soort opmerkingen want niemand schiet er wat mee op.
 13. chilltyperiod

  Wietsoorten?

  @ Stevie Silver Pearl is een zacht wit soortje, Silver haze is van de haze soort. De silver haze is wel een buitenbeentje van de haze soortjes vind ik zelf -- er zijn nog enkele goede kleinere shops die gewoon goed gekweekte wietjes verkopen, weinig keus op de kaart, bijvoorbeeld bij 1 shop alleen pp en bubblegum. Omdat het slechts 2 soorten zijn krijg je wel uiterst goede, hoge kwaliteit wiet in je zak. Mooie dikke compacte toppen en de de kristalletjes zijn goed te zien met het vergrootglas erop. Ook heffen ze dit nog eens extra op daar omdat je van een 6 euro zakje makkelijk 4 joints draait (dikke). Dat kom je echt nergens meer tegen, hier in Rotterdam in ieder geval niet. de meeste shops daarentegen naaien je met matige wiet (optisch), een matig effect wat al na een uur uitgewerkt is, een kleine hoeveelheid en wanneer je begint te crunchen blijken de topjes ook nog eens heel fluffy te zijn. Ik heb nu een leuke top mexican haze gekregen. Dus afgelopen tijd alleen aan de mex gezeten. soms merk je wel dat je gewoon echt zin hebt lekker zwaar als beton op de bank te zitten, dan kies ik voor de pp of bubblegum. wil ik wat actiever zijn dan rook ik de mex. haze. Die is goed aanwezig maar houdt zich op de achtergrond, uit zich meer in handelingen e.d. De smaak van de mex is natuurlijk wel stukken beter, die kost niet voor niets rond de 12 euro de gram. dit brengt me gelijk weer op een idee.. en het is natuurlijk maar net wat je zoekt / hebt... Chilltyperiod
 14. een trip krijg je niet van wiet, maar blowen op een nuchtere maag versterkt het effect en het blijft langer aan ja.
×
×
 • Create New...