Jump to content

Sheeva!

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sheeva!

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Sheeva!

  Blunts

  Bluntjes komen hard aan, je heb ze in allerlei smaken. Een kleine greep uit het ruime assortiment: Vanille, Blueberry, Gin & Juice, Chocola, Kiwi, Cherry, Exotic fruits. 1,50€ 2 stuks.
 2. Ik ben er op dit moment een aan het rollen van Wietstok (Utrecht). Gister 20€ White Widow gehaald. Als ik 20 haal bel ik of Bob of ik ga naar Wietstok, daar krijg je naar mijn mening het meeste voor 20€. Ik ga nu me laatste daarvan draaien. Misschien kan ik een verslag ervan maken ofzo? Waar moet ik dat neerzetten? MvG
 3. Hallo allemaal, Afgelopen november waren mijn ouders van zaterdagochtend vroeg weg tot zondagmiddag 4 uur. Naar Engeland. Ik had zaterdag avond 5 vrienden uitgenodigd. Ze namen alle 5 voor 20 euro aan wiet mee. Dus om precies te zijn hadden we zo'n 120 euro met ze zessen. Dit is ook daadwerkelijk allemaal opgesmoked in me huiskamer. We hebben geblowd van zaterdag 9 uur 's avonds tot de nacht van zaterdag of zondag tot een uurtje of 5/6 (toen waren we té stoned ) en me ouders hebben niks geroken. We hebben alles opgeruimd, de deur een half uurtje tegen elkaar opengezet, met wat deodorant gespoten en klaar waren we. Vooor de duidelijkheid; me ouders roken niet eens sigaretten. MvG
 4. Gecondoleert en veel sterkte in de komende tijd.
 5. In ieder geval leuk dat je mijn topic leest. Ik gok het er gewoon op dat ze het zo wel doen. Anders kan ik ze altijd nog de schuur ingooien met een TL-lamp. We gokken het erop, het ziet er nog goed uit voorlopig.
 6. De plantjes zijn inmiddels weer flink gegroeid. Hier 3 foto's: Ze groeien lekker.
 7. Ze zijn op dit moment zo'n 14 cm, wat ik erg raar vind is dat ze nog steeds alleen een stengeltje zijn met 4 blaadjes. Mja het zal wel goed komen.
 8. Uit nieuwsgierigheid, is niks mis mee, ik vind dat je veel moet doen in je leven. Dus waarom niet blowen? Ik doe het nu vooral omdat ik er veel over te weten wil komen en het uber interessant vindt. Vind het leuk als ik met mensen mijn ervaring kan delen, ik vind het leuk om te weten wat er te krijgen is in welke coffeeshop of wat nou 'goeie shit' is. Ook doe ik het omdat ik gewoon kan genieten van een jointje, ik wordt er 99 vd 100 keer heerlijke relaxed van en ongeveer 1 op de 100 valt verkeerd en dan moet er gekotst worden haha. MvG,
 9. Een dealer kun je zéker wel vinden in Nederland hoor. Ik woon in 1 vd 4 grote steden en hier hebben we er genoeg rondlopen laat ik het zo zeggen. Belletje en ze zijn er binnen 15 minuten.
 10. Jongen, ik weet precies waar je het over hebt. Mijn ouders roken allebei niet en ze hebben nog nooit van hun leven een jointje aangeraakt, overigens nuttigen ze af en toe wel alcohol, in tegenstelling tot jou moeder. Ik heb dan het voorbeeld van een neef van mij (nu 22) hij is nu ook professioneel-junk dus dat is het ultieme voorbeeld voor me ouders, handig voor hun, afschuwelijk voor mij. Ik ga niet eens tegen me ouders in, ik geef ze altijd gelijk en lul gewoon lekker mee. Ik rook nu ongeveer 1,5 jaar vast, en ik smoke nu ongeveer 1 jaar vast. (Minimaal 6 dagen per week minimaal 1 jointje per dag.) Ik weet tot nu toe alles nog goed te verbergen en met echt als de dood dat me ouders erachter komen. Want dan verklaren ze me honder procent zeker meteen voor junk en hoef ik het huis niet meer in te komen. Maar de verklaring hiervoor is het zogenaamde non-knownlegde verschijnsel. Ze hebben er totaal geen verstand van en denken dat het über verslavend is. Dat maakt het nou zo moeilijk, ik kan ze wel alles gaan uitleggen over wiet maar dan schatten ze alleen maar erger in qwa junk-niveau. Hier zie ik ook overeenkomsten. Ik ben altijd buiten, af en toe vlak voor het eten op de computer maar verder ben ik alleen thuis om te pitten of te eten, wat ik ook zo'n 3x per week met vrienden doe. Verder ben ik op school óf buiten. Ik vind dat prettig want dan vragen me ouders het minste, wie van de 16-jarige hangjongeren vind het nou leuk om antwoord te moeten geven op de vraag wat ik vanavond buiten ga doen? "Ja beetje hangen. Of beetje poolen." Ik verzin wel wat. Wat dan wel weer een voordeel is. Is dat mijn ouders geen idee hebben van de symptomen van een stoned-persoon. Dat is in ieder geval wel een stuk lekkerder voor mij, ik hoef niet bang te zijn dat ze er achter komen als ik 's avonds naar huis ga. In tegen stelling tot mijn vriend, die ze ouders hebben hem al een paar x bedreigd met een bloedtestje. Ook maar een íets te hoog thc-gehalte en hij staat op straat. MvG,
 11. Ik las net dat mensen ongeveer 0,3 / 0,4 gram in één pure joint doen. Wat is dat voor een matig jointje dan? Er moet gewoon 0,7 gram in een pure hoor anders is hij veel te klein. Met tabacco doe ik er zo'n 0,5 in, dan proef je de wiet tenminste een beetje. Plus dan voel is tenminste iets.
 12. De hopelijk dames doen het goed. Ze groeien en meer ook niet. Ik zal morgen of overmorgen wel weer foto's plaatsen..
 13. Die planten zien er zo über mooi uit, Bram! Wilde gok - ik kan echt niet gokken - ongeveer 1251 gram. MvG
 14. De plantjes maken het goed. Ze groeien flink, zijn nu zo'n 13 cm. Verder niet echt veel nieuws te vertellen jammer genoeg. Alweer.
×
×
 • Create New...