Jump to content

Aerox

Members
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aerox

  1. Zo das wel erg inventief! Cool concept!
  2. Zie ik daar meeldauw? Zo ja dan kan je hem oogsten, anders zou ik hem nog een weekje laten staan.
  3. Je hebt rechts van de foto nog ruimte, span een touwtje om je plant en trek hem naar beneden. Zo hoef je niet te knippen en komt hij niet boven de schutting uit.
  4. Iedereen weet dat aliens bestaan,.. en iedereen weet dat Steven Spielberg die ontmoet heeft. Hij heeft er zelfs een docu over gemaakt! ja echt!! link: http://www.imdb.com/title/tt0083866/
  5. Ik ben het met Kees A eens. Je kan met zo'n site veel schade aanbrengen.
  6. Dat signaal zou ik meteen proberen te blokkeren.
  7. Die zaden van tnt moeten uit de ruimte komen denk ik. Hij heeft me er ook een aantal beloofd[20feb], maar nog steeds zie ik nix verschijnen. Beetje jammer, maar succes met je kweek!
  8. @ fleksss: Ben je niet helemaal zeker of de persoon zijn afspraken nakomt, probeer dan wat meer te communiceren(msn,email e.d) Wil je daarna nog steeds de bestelling plaatsen, vraag dan of de bestelling in 2x kan. Bijv. de eerste bestelling slechts 5 zaden. en de 2e keer de rest. Is de eerste bestelling goed verlopen, dan kan je deze persoon vertrouwen. Verloopt het niet naar wens, dan ben je iig wat wijzer en minder geld kwijt.
  9. @ lange: Als ze een huiszoekingsbevel hebben voor een mevrouw "dinges" op 101a en jij woont op 101, dan is het een onjuist huiszoekingsbevel. Je had ze niet binnen hoeven laten.
  10. Aerox

    Schoon Blowen

    panjaabie heeft gesproken mensen!! een mening is een mening, en een feit, een feit. Voor sommige nog moeilijk te bevatten blijkbaar.
  11. Ze kunnen om, maar als je nog een paar dagen wacht kunnen ze nog wel aandikken.
  12. Je aarde is wel erg nat! Dat is vragen om wortelrot.
  13. Ik had vroeger 2 kleine tyranosaurus rexjes in een terrarium op mijn kamer. JA ECHT WAAR!
  14. Haha, als je hier in trapt ben je niet goed bij je verstand. Als hij er al zo lang in zit, waarom wil hij dan zo graag dat JIJ een huis huurt? Denk even zelf na... dan snap je wel dat JIJ altijd de lul bent als het fout gaat.
  15. Wat mij opvalt is dat als je iedere dag een jointje rookt, je korte termijn geheugen een flinke opdonder krijgt. Daar ben ik het niet echt mee eens, dus probeer alleen in het weekendvan een jointje te genieten(als ik de deur niet meer uit hoef)
  16. Aerox

    haagse sjonnie

    waardeloos die vent,.. echt geen doel voor ogen, wat een mafkees. 18 jaar in de wao, sorry dat vind ik niet kunnen. Als je echt iets mankeert mag je in de wao, maar omdat je MOET blowen en daarom niet kan werken is er iets niet helemaal in orde.
  17. Dat wil ik nou ook wel eens weten.
  18. Aerox

    kut tnt post

    Pakketje naar je buren/kennis in de buurt laten opsturen, zo kan je kijken of het bij hem ook gebeurt. Weet je direct of het persoonlijk is, of dat er gewoon een postbode met losse handjes rondloopt.
  19. Nou dr zijn er wel een paar die ik graag kijk, namenlijk: Dexter True Blood 24 Weeds Smallville My Name is Earl How i Met Your Mother 2 and a Half Men Prison Break The Big Bang Theory Heroes CSI CSI MIAMI Life Psych En anime: Naruto! en Naruto Shippuudden nou ja iets meer dan een paar dan
×
×
  • Create New...