Jump to content

Aerox

Members
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Aerox

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Zo das wel erg inventief! Cool concept!
  2. Zie ik daar meeldauw? Zo ja dan kan je hem oogsten, anders zou ik hem nog een weekje laten staan.
  3. Je hebt rechts van de foto nog ruimte, span een touwtje om je plant en trek hem naar beneden. Zo hoef je niet te knippen en komt hij niet boven de schutting uit.
  4. Iedereen weet dat aliens bestaan,.. en iedereen weet dat Steven Spielberg die ontmoet heeft. Hij heeft er zelfs een docu over gemaakt! ja echt!! link: http://www.imdb.com/title/tt0083866/
  5. Ik ben het met Kees A eens. Je kan met zo'n site veel schade aanbrengen.
  6. Dat signaal zou ik meteen proberen te blokkeren.
  7. Die zaden van tnt moeten uit de ruimte komen denk ik. Hij heeft me er ook een aantal beloofd[20feb], maar nog steeds zie ik nix verschijnen. Beetje jammer, maar succes met je kweek!
  8. @ fleksss: Ben je niet helemaal zeker of de persoon zijn afspraken nakomt, probeer dan wat meer te communiceren(msn,email e.d) Wil je daarna nog steeds de bestelling plaatsen, vraag dan of de bestelling in 2x kan. Bijv. de eerste bestelling slechts 5 zaden. en de 2e keer de rest. Is de eerste bestelling goed verlopen, dan kan je deze persoon vertrouwen. Verloopt het niet naar wens, dan ben je iig wat wijzer en minder geld kwijt.
  9. @ lange: Als ze een huiszoekingsbevel hebben voor een mevrouw "dinges" op 101a en jij woont op 101, dan is het een onjuist huiszoekingsbevel. Je had ze niet binnen hoeven laten.
  10. Aerox

    Schoon Blowen

    panjaabie heeft gesproken mensen!! een mening is een mening, en een feit, een feit. Voor sommige nog moeilijk te bevatten blijkbaar.
  11. Ze kunnen om, maar als je nog een paar dagen wacht kunnen ze nog wel aandikken.
×
×
  • Create New...