Jump to content

LordQuas

Full member
 • Content Count

  1,708
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LordQuas

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Op zich zou de plant nog wel in een grotere pot mogen, omdat je namelijk een beginnende kweker bent is het makkelijker om foutjes op te vangen met veel aarde dan met weinig. Bijvoorbeeld fouten zoals te veel water of een verkeerd pH door onafgezuurd water.
 2. Horizon - Cannabis The Evil Weed Is op zich ook wel een redelijk interessant en gebalanceerde documentaire-achtig programma. http://www.youtube.com/watch?v=YKaZFZeTeu8...&playnext=1
 3. Ik drop even een krantenbericht en 2 youtube filmpjes: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/conte...2501729_pf.html
 4. De overtuiging van Christenen in de bijbel brokkelt steeds verder af. Nu is het de schepping, waarvan sommige dan weer beweren dat god achter de oerknal en het onstaan van de eerste organische stoffen en eencelligen staat, wat natuurlijk excuus-christenen zijn, straks is het de allemachtigheid van God zelf. Ik geef het nog even...
 5. Ik zit nu ook op server 4 onder de naam lordq. lordq´s Dorp (68|-82)
 6. Waarom zou je anderhalve stek van een lowryder halen om die stekken vervolgens een week later in de bloei te zien. Zelfde plantmassa, meer tijd en moeite.
 7. Serotonine != speed != ritalin. Dat terzijde, Is dit niet een erg interessante pagina: http://www.cannabis-med.org/dutch/nav/home-science.htm Evenals deze: http://www.cannabis-med.org/dutch/nav/home-science.htm
 8. Dank. Die naam ga ik onthouden. Erg interessante lezing.
 9. Woordenboeken zijn hier niet aan de orde, het wetboek wel. Bij een baan met een x aantal uren of een x uitkering mag je een x bedrag bijverdienen, onbelast. Dit zou ook met cannabis mogen mits het niet in de opiumwet was opgenomen en alle handel, bezit en transport veboden was. Het gedoogbeleid, dat aangeeft dat er 5 planten (inderdaad een rare norm) voor eigen gebruik gekweekt 'mogen' worden en er maximaal 30 gram in bezit 'mag' zijn voor eigen gebruik, heeft hier niets mee te maken.
 10. Ik ben er van overtuigd dat cannabis een scala aan gebruiksredenen heeft bij aandoeningen om te verzachten of misschien zelfs te verhelpen. Ik heb het van dicht bij meegemaakt. Maar, ik kan er volledig inkomen dat een huisarts of, medisch specialist niet met een aantal kleine aanwijzingen of onderzoeken een medicijn voor zal schrijven, tot de tijd dat er een medisch onderzoek is geweest en de werking vaststaat op die bepaalde aandoening. Ikzelf vind het gegeven dat cannabis al vele malen in verband is gebracht met carcinoom-remming en zelfs -verkoming zeer interessant en vraag me jammer genoeg dan ook af wat de reden is dat het nog niet intensief is onderzocht en al gebruikt wordt. @elmanito: no offense, maar ik huiver altijd bij alternatieve geneeswijzen en ik schrik als je zegt dat jij een diagnose stelt. Mag ik vragen welke diagnose je bij welke symtomen hebt gesteld? Ons medisch grondvest zijn planten en hun werkzame stoffen, ik begrijp dan ook niet waarom er nog tincturen gemaakt moeten worden zoals ze dat 300 jaar geleden niet anders konden terwijl wij nu de werkzame stoffen kunnen isoleren en zelfs synthetiseren.
 11. Ik snap de gehele ophef niet: al was wietforum commercieel, dan zou ik ze ten eerste daar groot gelijk in geven en ten tweede zal dat aan de kwaliteit van het forum totaal niet afdoen. Misschien juist wel verbeteren omdat er meer geïnvesteerd wordt, en uiteraard niet in dingen die de gebruikers af zal schrikken. Ert: zal jij ook verhaal halen bij een tv-zender als het wasmiddel niet zo wit wast als ze willen laten vermoeden in de reclame? voor wietforum.
 12. Niet kopen niet cracken! Je hoeft alleen maar wat langer te wachten voordat mirc start en 2 keer op continue klikken. Het is niet dat mirc het na die periode niet meer doet.
 13. American Spirit is goede shag inderdaad, vooral de structuur en losheid, maar ik vind het wat naar hooi ruiken en smaken.
×
×
 • Create New...