Jump to content

storpie

Full member
 • Content Count

  855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About storpie

 • Rank
  ftrh

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. een aantal jaren geleden gekocht inderdaad. Is het oldskool? Geen idee wat tegenwoordig de norm is...
 2. Hallo iedereen. Bij deze bied ik een aantal kweekspullen aan. Ooit gekocht. Alles opgebouwd maar nooit in bedrijf geweest. Het gaat om; 3x Gavito pro 600 armatuur + 3 lampen 2500m3 afzuiger Voltregelaar met thermostaat Koolstoffilter Bluelab EC pen Bluelab Ph pen Waterpompje thermostaat om water op temperatuur te houden. Relais (niet op de foto) 2x tijdklok (niet op de foto) pm als je interesse hebt!
 3. Gebroeders Eveleens in aalsmeer heeft ze ook niet...
 4. nope. ook al ge-googled. De horticoop kan ze nog wel leveren. Alleen per pallet van 500 stuks.....Dat schiet dus ook niet op. Nee, er moet echt nog wel een growshop zijn die een halve pallet heeft staan lijkt mij.
 5. Ja dat is dus het probleem. Iedereen zegt dat ze die dingen kunnen leveren. Bellen ze de groothandel en krijgen ze te horen dat die 1,33m bakken niet meer geleverd worden. Ik moet gewoon een shop hebben die nog een halve pallet heeft staan.
 6. Hallo, Ik ben hard op zoek naar librabakken van 1,33m. Ik heb bij een aantal growshops geinformeerd, maar ze zeggen dat ze allemaal niet meer leverbaar zijn. Heeft er iemand hier nog tips.
 7. Ik vind het vooral belangrijk dat ik niet meer met zakken potgrond hoef te slepen. Potten vol te gooien en later weer te legen.
 8. Ik heb de kweekverslagen van henkiedepenkie doorgelezen en die houdt ze ook altijd erg kort moet ik zeggen en hij heeft toch mooie opbrengsten.
 9. Nee klopt. Ik had me ook al bedacht dat de slabs uiteraard hoger dan de vloer moeten komen te liggen anders wordt het lastig om de drain op te vangen. Ik denk dat ik gewoon niet zo lang moet voorgroeien. Een dag of 7 had ik me bedacht. Ik heb ondertussen wel een aardig goed beeld hoe ik alles in elkaar ga zetten. Weet alleen nog ff niet hoe ik het beste een goot kan maken om alles op te vangen. Wat ik wel zou kunnen doen is onder iedere 2 of 3 librabakken een emmer zetten. Gewoon m.b.v. slangetjes en deze in de emmers hangen.
 10. Een drain van 10% lees ik overal
 11. Precies! Optisch is het iets minder maar alles zit correct en vast aangesloten. Alles is bedraad met 2.5mm2. In de lasdoos is alles met lasklemmen gedaan. Wat ik me nog wel afvroeg: Met 2.5mm2 stug draad hoef je toch geen adereindhulsjes te gebruiken? Het koper is tenslotte vast en geen "koperhaartjes" zoals 1.5mm2
 12. Zo, gelijk maar ff schakelbord gemaakt. Kabel van tijdklok naar relais moet ik nog inkorten...
 13. Ik lees juist dat je met cocos ook niet kan overwateren? Een andere reden dat ik hiervoor kies is dat er meer informatie op dit forum te vinden is over kweken op cocos. Ja, opvangen in lekbak is misschien inderdaad iets minder werk technisch gezien. Het zou eventueel nog op de bestaande riolering aangesloten kunnen worden.
 14. Ok, Ik ben op dit moment al wat wijzer. Ik neig naar cocos slabs i.c.m. librabakken. Deze wil ik dan water geven met een druppelsysteem. De 'drain' wil ik dan eigenlijk weer (automatisch) terug doen in mn voedingsvat. Het probleem is echter dat ik maar 2 meter hoogte heb. Ik kan de drain dus niet echt opvangen met m.b.v. de zwaartekracht. Het lijkt mij tenslotte logisch dat in dit geval je opvangbak lager moet komen te staan dan je planten. Is er een mogelijkheid om dit met een pomp weer in mn voedingsvat te krijgen? greets
×
×
 • Create New...