Jump to content

Doc

Full member
 • Content Count

  9,047
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About Doc

 • Rank
  this is my playground

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4,731 profile views
 1. Even gluren naar de 2e helft van dit kweekje. Kon niet laten om even te posten.
 2. Hi Luitjes, Ik ben heel hard aan het werk de laatste tijd en daarom wat minder op het forum. Even een paar dingen duidelijk maken. De nieuwe lijn wordt in 1x wereldwijd uitgebracht dus er wordt geen land voorgetrokken. Ideen worden vaak hergebruikt. Hier een paar Gavita ideeen die door anderen zijn gebruikt. 1.de eerste elektronische ballast voor horticultuur is ontwikkeld door Gavita. 2.de eerste Miro aluminium reflector is bedacht door Gavita. 3.De eerste 240v ballast die een dubbel ended lamp kan draaien is bedacht door Gavita. Ach ja boefje als de pot de ketel etc.......
 3. Doc

  lumatel 400watt

  Kijk ook even naar de Gavita Digistar. Die heeft garantie die echt wordt nagekomen.
 4. Een goede growshop levert geen "diensten". Daarvoor moet je bij de slechte shops zijn. Dat zijn de shops waar ik niet kom omdat als er een inval is jij ook de lul bent als ze handel of stekken hebben liggen.
 5. attenooien....moet wat vaker op forum komen. Bijna een kweekje van Polletje gemist. Mijn gok wordt 3450gram
 6. Als je je Hydrokorrels goed behandeld gaan ze veel langer mee als mapito. (10 jaar) Zoek wel een horticulturele kwaliteit hydrokorrels met rhp certificaat.
 7. Een patent op een natuurlijk hormoon is onmogelijk en anders wil ik graag de patentnummers weten. Zelfs de naam Auxine is niet te registreren als merknaam omdat je geen bestaande namen mag registreren als merk. Simpel gezegd kan iedereen dat product op de markt zetten met dezelfde naam zonder juridische problemen. Ik raad wel aan om dan een ander design te gebruiken voor het label.
 8. Wij jou ook niet. @de rest Het was gezellig om weer een paar gezellige gezichten te zien.
 9. Mag ik deze gebruiken voor publicatie?? Goed voorbeeld van hoe het niet moet.
 10. Wat leuk Dreamgirl is terug
 11. Ben erg benieuwd of je met deze methode meer gaat kweken. Ik schat in dat je volgende keer weer naar je oude systeem gaat. Mischien moet PH-Donner jou systeem maar gaan proberen.
 12. Hier is een link naar onze Engelse facebook daar zitten zoveel tomaten kwekers op dat een enkele wietkweker niet opvalt. https://www.facebook.com/GardenCulture Ook is het handig om niet op je facebook te zetten dat je kweekt.
×
×
 • Create New...