Jump to content

Barbie&Ken

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Barbie&Ken

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 03/22/1985

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Antwerpen
 1. Daar geraak ik vandaag spijtig genoeg niet (in de shop) toch bedankt voor je reactie!
 2. mooi !!! ik gok op 1002 gr. Ga je lekker van kunnen genieten man!!
 3. De belgen, vanuit antwerpen, welke shop gaan jullie nu? Heb liefst vandaag nog of morgen nog een paar grammetjes (5- 25gr.) nodig en weet door de sluiting van Roosendaal niet goed waarheen. Liefst reis ik zo weinig mogelijk (heb zelf een rijbewijs) groetjes barbie en ken
 4. wow sqoia, fijne reactie! dat was alles wat we moesten weten! we gaan iets zoeken om te eten (google zal ons wel helpen) en verder zal de avond zichzelf wel uitwijzen dan. We wisten niet zeker of alles tot een redelijk uur zou openblijven en het zou echt kut zijn om op oudejaarsavond als een zwerver, die nergens meer binnenraakt, door amsterdam te moeten slenteren! super bedankt!
 5. Het is de bedoeling om eerst ergens tof iets te gaan eten (iemand suggesties?) Daarna barretjes en shops af te schuimen, tot hoelaat zijn die allemaal open? Wij komen uit Antwerpen en boeken geen overnachting, komen 's morgens met de trein terug. Zijn er ook leuke reggae feestjes/barretjes? Alvast bedankt!
 6. Hellow!! wij willen met oudjaar naar Amsterdam gaan, maar wij vroegen ons af wat daar allemaal te beleven valt. Via google vind ik maar weinig. tot hoelaat is alles open? Is er genoeg leven op straat of moet je persee naar een feestje gaan? En op voorhand ticketjes kopen? Alvast bedankt!
 7. Jajaja, wij doen zeker mee, dat wordt lachen!! en een lekkere barbeque bij aankomst, dat wordt schmikkelen :-D
 8. Hello! doet er iemand van het forum mee aan deze wedstrijd? Richting onze favoriete hoofdstad. Site liftwedstrijd 2010 Brussel - Amsterdam Groetjes, Barbie&Ken
 9. nog even de route uitstippelen (via rotterdam, den haag, scheveningen) en trappen maar! we zullen een verslagje schrijven als we terug zijn! ps: hoe streng zijn op wildkamperen in Nederland? Groetjes, Barbie&Ken
 10. Haai, wij willen met de fiets van Antwerpen naar Amsterdam bij zoveel mogelijk coffeeshops langsgaan. Is dit mogelijk om te doen via de kustlijn of zijn daar niet veel coffeeshops? We willen een paar dagen onderweg zijn dus enkele omwegen zijn niet erg (als de shop de moeite is of als we anders te lang zonder vallen, haha). Via welke dorpjes en stadjes kunnen we het best fietsen, met andere woorden waar liggen er shops. groetjes van de wielertoeristen!
 11. "bij één op de 15 tot 25 jongeren zijn de gevolgen ernstig" "hoeveel daarvan gerelateerd zijn aan cannabis gebruik, is niet bekend!" lijkt me heel nauwkeurig, dat onderzoek!
 12. Weet iemand of ze in Azul alweer andere wietjes hebben dan Amnsesia?
 13. weet er iemand of ze in Azul alweer andere wietjes hebben dan Amnesia? Want die andere zijn ondertssn toch al zo'n 3 weken niet verkrijgbaar! groetjes!
×
×
 • Create New...