Jump to content

nlreiniernl

Members
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About nlreiniernl

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Omgeving Groningen
 1. Geef je gewoon water uit de kraan of zuur je het af?
 2. Thanks, alles is werkend. Vandaag of morgen komen de spullen van Sannie binnen en kunnen we gaan draaien!
 3. @HUFFnPUFF Ik heb geen idee of die fan goed zit.. Hij komt als nieuw uit een growshop waar ik alles heb gekocht. @lostchild Met 2 ronde gaten bedoel ik dat zowel de aanzuig als de uitblaas een rond gat is. Bij mij heeft dus enkel de aanzuig een rond gat, dit verbaasde mij een beetje. Ik was niet van plan om er extra gaten bij te gaan boren.
 4. Ik na heel wat jaren buiten gespeeld te hebben naar binnen verhuist. Zodra ik ga beginnen zal ik een verslag bij houden. De setup staat en is op de afzuiging na aangesloten, de setup is als volgt: Tent: 120x120x200 Licht: 600w HPS met hamerslagkap Afzuiging: Torin 500m3 softbox Filter: Grootte geen idee "Normale" VSA Nu zit ik met 2 dingetjes. 1. Is het normaal dat er een stroomkabel en kroonsteen gewoon los in de box ligt? Je zou zeggen dat vochtige lucht hierbij nooit de bedoeling kan zijn? 2. Waarom zitten er niet 2 ronde gaten in de box waarop ik de flens kan monteren? Moet ik gewoon de flens over dat andere gat monteren? Alvast bedankt!
 5. Het ziet er uit als overvoeding en te weinig water. Ik ben trouwens wel benieuwd wat jou heeft beslissen om voeding te geven aan plantjes van een paar cm? Planten van deze afmetingen geef je normaal helemaal geen voeding, zeker niet in potgrond waar al voeding in zit... Plantjes van dit formaat horen thuis in stekgrond. Enkel water geven is de enige optie die je hebt. Ik zou ze in ieder geval nog niet overpotten omdat je dan nog meer stress veroorzaakt.
 6. In de hoop dat nooit iemand het zou ontdekken hebben drugsproducenten getracht een hennepplantage te starten in de bergen. Locatie: het Nationaal Park Sierra Nevada in Spanje vlakbij Grenada. Resultaat: de Spaanse politie is onmiddelijk overgegaan tot vernietiging van de planten. Er zijn meer dan 3000 planten geruimd. Ondertussen is men een onderzoek gestart - Opera├žion Kalvaneda - naar de mensen achter dit 'groenproject'. Inmiddels zijn in dat verband twee mensen opgepakt, een 49-jarige Britse man en een 35-jarige Britse vrouw. Naast de planten hadden de twee kwekers ook al 57 kilo 'droog' klaar staan. Bron: klik hier
 7. Ziet er opzich mooi uit. Echter liever geen foto's uploaden buiten dit forum voor het behoud hiervan. Zie onderstaande link hoe je jouw eigen gallerij kan aanmaken en foto's kan delen op het forum! Klik
 8. Frisian Dew Frisian Duck Hollands hope Dat zijn bewezen buitensoorten. Ik heb vorig jaar 5x Frisian dew mogen afbloeien met weinig tot geen rot opbrengst tegen de 1kg en rookt lekker weg, ruikt goed en is niet scherp in de keel. Let op een bewezen soort geeft nooit garanties!
 9. Nee hoor alleen als je er 1 in een 90 ltr bak zet wordt ie rustig 2 meter +. Je zal ook een beetje moeten weten hoe het zit met voeden. Verduisteren is niet nodig, kan uiteraard wel.
 10. Je bent er vroeg bij! Leuk te zien, ik ga je volgen. Vorig jaar heb ik er ook een aantal gehad. Bij mij "vielen" de planten bijna om door het gewicht van de toppen. Al ideen wat je gaat voeden? En wat zijn "grote" potten? Hier een voorproefje van de Frisian Dew bij mij vorig jaar.
 11. Waarom share je niet gewoon je desktop, mits die pc aan het internet hangt. Link naar workaround
 12. Zijn er zoveel verschillende namen voor? Musketonhaak is toch echt de enige die ik ken
 13. Wat een boom <3 OT: Ik kan je met zekerheid vertellen dat je boompje nog wel door zal groeien. Zodra je de voorbloei ziet groeit de plant nog 2a3 weken ( langzaam ) door. Toch ben ik enigszins verbaast te lezen dat jij verbaast bent hoe groot hij word. Ik bedoel een 380!! liter pot dat is geen kattepis. Bedenk je ook even dat vanaf 4 mei tot 2e week augustus ( waar de planten in de bloei gaan ) een dikke 4 maanden voorgroei heeft gehad. Ikzelf heb er 1 in een 65 Ltr kuip staan welke 1.90m is. Die van jou is 2.50m?
×
×
 • Create New...