Jump to content

Ponix

Full member
 • Content Count

  1,075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 Goed

About Ponix

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

946 profile views
 1. Het gelijkheidsbeginsel is simpelweg in het geding. In gemeente A kan je anders behandeld worden dan in gemeente B. Dat het bestuursrecht is, is heel bewust gedaan omdat 'men' vond dat rechters 'te mild' waren. Niet meer, niet minder. We praten dus wat mij betreft over ondermijning van de rechtstaat. Je mag je dus wat mij betreft hardop afvragen waarom mensen hier niet harder over schreeuwen,
 2. Met Damocles kunnen ze alles dichttimmeren, dus je koophuis, bedrijfshal, schuurtje etc. etc. En aangezien het hele idee is geweest om met deze wetgeving de normale rechtspraak te omzeilen, kan het juist lonen om je te richten tot de rechtspraak omdat er daar lieden zijn die zich dus gepasseerd voelen. Dan praten we wel over zaken waarin Damocles alle 'redelijkheid' ten buiten gaat. Zo vonden ze in een schuurtje een 'drugslab' op een terrein met meerdere hutten, een woonhuis en nog wat panden. De burgemeester was van plan alles te sluiten m.u.v. het woonhuis maar is door de rechter terug gefloten en mag nu alleen maar het schuurtje waar het drugslab zat sluiten.
 3. Als we over CMH praten (wat ik aanneem bij 315 w), dan zijn dat idd hele goede lampjes, maar ik hoor vooral enorm goede verhalen over groei, over bloei is men niet zo extreem enthousiast (vooralsnog, kan nog komen....). Ze geven ook e.e.a. in het UV spectrum, dus ik zou er iig niet te lang onder gaan staan en de oogjes beschermen. Succes!
 4. De enige die ik dat succesvol heb zien doen is Heath Robinson, maar daarbij is de essentie idd dat de plant maar 1 hoofdtop maakt en je dus aantallen moet zetten. Met 4 stuks is van boven belichten en scroggen gewoon een bewezen recept voor een leuke oogst. Daarom zie je dat ook met regelmaat succesvol voorbij komen en de andere genoemde techniek amper. Succes!
 5. Met 'bare bulbs' in het midden en de planten er omheen is toch redelijk vaak gedaan en de consensus is dat je bij een apicale plant er niet op vooruit gaat. Succes!
 6. Warme lucht onder je slabs door blazen. Die slabs moeten gewoon sneller 'drogen' zodat zuurstof een kans krijgt. En zo zijn er vast nog wel meer dingen te verzinnen waarmee je het vocht sneller weg krijgt. Succes
 7. Gewoon je middenschot ook bekleden met EPDM en met een bult van die zwarte kit aan de gang. Des te strakker je kan werken, des te minder kit je nodig hebt.
 8. Met alleen de thermostaat zou je een schakeling kunnen maken waarbij je dus vol gas geeft als je boven x temp zit en als je daaronder zit dan stuur je het stroompje via de variac. Die fancontroller zou ik idd niet gebruiken.
 9. Geef een aap met rugpijn morfine en deze zal denken dat z'n rugpijn verdwijnt door de morfine en het zien als een 'geneesmiddel', daar waar jij en ik weten dat dit niet het geval is. Je hebt dus wel degelijk serieus en betrouwbaar onderzoek nodig om te kunnen verklaren wat deze patienten nu werkelijk ervaren en hoe dat in z'n werk gaat. Daar kan je als weldenkend mens simpelweg niet 'tegen' zijn. En ja, het is triest als 'men' iets van je wil afpakken waarvan jij vindt dat je er beter door functioneert, maar dat ligt niet aan 'wetenschap', dat ligt aan onhebbelijke idioten.
 10. Nog meer redenen om nooit in Emmen te komen en er geld uit te geven... Net over de grens is de diesel goedkoper, drank, bijna al je boodschappen, de kapper, graszaad, you name it...
 11. Ik weet dat de prijs van water in België aanzienlijk hoger is t.o.v. NL, dus ik zou gewoon een sommetje gaan maken, want als je 2/3de water moet weggooien bij RO, dan weegt dat misschien wel op tegen een waterontharder. Dat zout waarmee gespoeld wordt loos je op het riool, dus na regeneratie heb je geen verhoogde zoutwaardes. succes
 12. En daarom ga jij diep inhaleren? Maar je zal zelf wel merken wat ik bedoel. Het rookt gewoon heel anders, maar goed, dat hoef ik jou niet te vertellen want jij weet alles al. Succes!
 13. Verdampen is sowieso anders dan roken, dus bij het verdampen trek je gelijk de damp in je longen en is er geen toegevoegde waarde om het 'binnen' te houden voor enige tijd. Althans, dat is mijn ervaring. Ik heb in het begin veel gedampt om de 'rookbehoefte' van de nicotine te evenaren. Toen eenmaal de rookverslaving eruit was, ben ik veel minder gaan dampen. Scheelt echt een slok op een borrel. Succes!
 14. Eh, jawel want dat hebben ze zelf gezegd namelijk. Dat heeft dan allerlei technische redenen, maar het is dus niet zo zwart/wit als dat 'men' zou willen.
 15. Als je geen geld hebt, dan kan je ook niet op grote schaal succesvol kweken, dus ben je geen serieuze partij. Er wordt dus niemand buiten gesloten, mensen sluiten zichzelf uit.
×
×
 • Create New...