Jump to content

dragon6521

Full member
 • Content Count

  1,638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

dragon6521 last won the day on October 28 2018

dragon6521 had the most liked content!

Community Reputation

361 Goed

About dragon6521

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,466 profile views
 1. 4x filter... maar mischien zijn die aircos alleen voor de zomer bedoeld. Je kan maar goed voor bereid zijn tog anders moet je later weer aanpassingen doen.
 2. @mo. Als je het goed wilt doen wel. Je kan ook alles in elkaar raffelen maar dat gaat geen 2 jaar goed zonder aanpassingen ed dan kom je elke week je zelf weer tegen met had ik het maar zus of zo gedaan
 3. Oke maar dan moet je dus wifi op locatie hebben?
 4. Hoe stuur je de airco's aan? Lijkt mij dat deze elke keer opnieuw ingesteld moeten worden als je deze op het 12/12 regime laat mee draaien?
 5. Jongen jongen jongen niet luisteren he? Ik heb je al eens antwoord gegeven stop met die cocos blokken en gebruik enkel cocos uit zak . Met voorkeur die van atami en anders die van plagron... alles er uit trekken dit trekt nooit meer bij alleen maar zonde van je tijd...... vooral lekker blijven sukkelen en eigenwijs zijn. Ik zet heel mijn jaarsalaris er op dat als je je potjes opnieuw vult met atami nieuwe stekken of zaadjes erin en alle problemen zijn weg als je dan je schema als richtlijn gebruikt!
 6. Waarom zou je zo iets willen gebruiken? Lijkt mij dat het meer kwaad zal doen dan goed.
 7. Ik doelde niet persee op dit topic, maar in het algemeen word er nogal negatief gedaan over stroom ( stelen) dus ik voelde me soort van aangesproken en moest er wat van zeggen. Vaak weten de mensen met 5 planten niet dat je 500 planten niet kan kweken over de meter. De gewone huis meter kan dit simpelweg niet eens aan die brand door bij deze vermogens dus al zou je willen.. maar dit weten veel mensen niet en tonen daarom onbegrip en zetten ons daarom als dief weg. Ik ben ook begonnen met 5 plantjes dus arrogant ben ik zeker niet al lijkt dit zo ik ben gewoon heel nuchter. Dit klopt inderdaad niet dit moest zijn , er zijn veel misgunners, en dat mis gunnen komt vaak door eigen tekorten dat bedoelde ik er mee.
 8. Belachelijk is dat er op een wiet forum een taboo heerst over stroom en planten. Het is tog een wietforum..... maargoed ik zeg niks dit niveau is te laag. Discuseren met iemand die zelf waarschijnlijk heel zijn leven in bijstand zit en zich eigen patron voelt met 5 planten...en dan mij zeggen dat ik niks van het leven weet... leven dat weet ik.......geleefd worden weet ik inderdaad niks van..
 9. Nu snap ik waarom we geen grote hokken zien op dit forum. Allemaal jaloerse nikshebbende misgunners die alleen maar comentaar hebben omdat ze zelf niks hebben...
 10. Waaruit concludeer je dat ik een puber ben? Indruk maken op wie ?? Ik probeer mijn mede mensen wakker te maken. Omdat ik het ze gun ( wat de roverheid niet gunt)
 11. Dan was je hok niet groot genoeg of je rijd te graag een amg in plaats dat je invest in baksteen
 12. Rippen valt onder overlast... Gevoelig woordje he schaap. Het bsn ( burger slaven nummer ) zegt tog genoeg.
 13. De familie zeeman houd je niet tegen als je voor 100 gezinnen handdoeken komt inkopen.. Weetje wat het is stel je voor dat je wel voor 100 gezinnen stroom mag gebruiken en netjes kan betalen want het is een schijntje van de omzet maar het mag niet want dan ben je kweker en dan ben je crimineel. Maar op de dag dat het gelegaliseerd word ben je ineens geen crimineel meer. Denk eens na mensen het draait om geld. Als De staat geld misloopt ben je crimineel voor HUN. Maar gelukkig leef ik voor mij zelf en niet voor HUN dus het boeit me niet wat ze vinden zolang ik maar leef.... wie zijn hun om te bepalen zelfs mijn vader en moeder hebben niks te bepalen die tijden zijn voorbij. Trouwe schaapjes die door hun herder geleefd worden dat vind ik er van. En als iemand over stroom begint denk ik weer zo een schaapje... die zal ook wel met mondkapje in de kudde lopen..
×
×
 • Create New...