Jump to content

conann

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About conann

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hoi allemaal. even een korte update. vandaag om 10:00 komt iemand langs om het huis dicht te doen. maar we houden ons poot stijf, en gaan niet zomaar in deze koude periode het huis uit. tot de politie gaat komen, dan zal ik alsnog zeggen dat ze me mogen mee nemen. ik ben toch vrij van werk, en langer dan 3 dagen zullen ze me wel niet vast houden. wordt vervolgd!
  2. haha, alle reacties zijn leuk om te lezen en zoals iemand hier al zei, het valt nog mee. 3 maanden me huis uit overleef ik wel. maar idd heb ik dit allemaal aan me zelf te danken. voor mijn gevoel staat me leven niet op me kop. het dagenlijks leven gaat gewoon door. 3 maanden overwinteren en afwachten wat mijn boete/taakstraf gaat worden als brafe burger (brave) speciaal voor jeice
  3. nonchalant geweest met knippen in de woonkamer. het ging ooit van per plant knippen in de woonkamer, volgende ronde alle hoofdtoppen. enz enz totdat ik besloot om de hele partij in de woonkamer te knippen. aangezien ik alles in de woonkamer heb wat ik nodig heb om relaxt te knippen zoals koelkast, tv, bank, muziek. 2e keer door meld misdaad anoniem.
  4. bedankt voor jullie reacties. ik ben gepakt met 58 plantjes onder 4 lampen. ik woon zonder vrouw of kinderen, me huisgenoten weten zich wel te redden. vandaag heb ik een brief ontvangen van de gemeente dat het idd 1 maart gaat worden. aangezien het 1 februari zou moeten geweest zijn, ga ik vragen of het 2 maanden mag worden aangezien hun zelf niet waren komen opdagen. maar het is dus al 2 keer voorgekomen dat ze niet kwamen. de eerste keer op de dag dat ze me woning zouden sluiten dat het met 6 weken was uitgesteld wegens de bezwaren. en de 2e keer niet komen opdagen zonder te melden. dus nu afwachten of ze wel 1 maart komen. als ik 1 maart hier geen update doe, dan weten jullie hoe laat het is
  5. hoi Weetje, dat een burgermeester je huis uit mag zetten volgens de wet damocles weet ik. maar wat mij stoort is dat ze hun afspraak van 1 februari niet zijn nagekomen, en zonder mij op de hoogste te brengen. en dat het nu 1 maart wordt, en na 1 maart besluiten ze mischien dat het toch maar 1 april wordt. een uitspraak of strafzaak heb ik nog niet gekregen. maurice veldman is een goede advocaat, maar omdat de gemeente 1 februari hun afspraak niet was na gekomen, dacht ik dat het wel goed zat.
  6. goeden dag iedereen, kan iemand mij vertellen of de gemeente het recht nog heeft om je uit huis te zetten? het zit namelijk. ik ben 2 keer gepakt binnen 1 jaar. eerste keer kreeg ik een waarschuwing en de 2e keer kondigde ze aan dat ze me huis voor 3 maanden zouden sluiten. ik kreeg de kans om me zienswijze bekend te maken en daarna bezwaar. ik kreeg 6 weken uitstel omdat de bezwaar namens mij en me huisgenoten in behandeling was. na de 6 weken werd ik uitgenodigd door de gemeente en de commissie om wat vragen te beantwoorden en eventueel nog vragen stellen. ik zou van ze horen en kreeg een brief dat ik toch 1 februari 2018 het huis uit moest. ik en me huisgenoot hebben zich voorbereid voor de 3 maanden ergens te verblijven. 1 februari waren ze niet gekomen zonder mij daar op de hoogte te houden. op 19 februari 2018 kreeg ik via een wijkagent te horen dat ze ons nu 1 maart 2018 uit huis zetten voor de duur van 3 maanden. ik heb zelf nog niks gehoord van de gemeente over waarom ze niet 1 februari zijn gekomen, en waarom het nu 1 maart word. en daar ga ik ook niet op wachten. volgens mij heb ik recht op een eerlijke proces en niet de ene keer zeggen 1 februari, 1 maart en wie weet 1 april. ik ben via deze site al bekend met maurice veldman, en ik zal hem dit morgen ook laten lezen. de 2e keer dat ik ben gepakt is trouwens al 6 maanden geleden. als iemand nog tips heeft hoor ik het graag.
  7. je zult nu onderhand wel op de helft zijn. hoe staan ze erbij?
  8. hey homegrowman. ik heb deze ook via wietzaadje besteld, had me zoals ik zelf had ondervonden beter kunnen inlezen. ik heb ze ook een paar weken in de bloei gezet, en ze zijn nog een meter door gegroeid. ik hoop dat ze ook geen 16 weken bloeitijd nodig hebben. volgens wietzaadje hadden ze 7 a 8 weken nodig. ik gebruik 18 liter potten, maar het lijken net bomen.
  9. ik zou hem binnen zetten, hoe dan ook. ventileerd en verwarmd de boel ook een beetje. bij die van mij tenminste.
  10. hier wil ik ook wel even op reageren. ook ik heb daar huismerk besteld, nevilla haze. ik heb deze keer ook een 100% ontkieming. ik ontkiem altijd direct in de grond en soms komt er 1 of 2 nooit naar boven of blijft het helmpje er nog op zitten.
  11. snap niet wat de postbode zo grappig vond. en wat heeft de overheid er nu mee te maken wat er via internet gekocht wordt?
×
×
  • Create New...