Jump to content

Scirocco1

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Scirocco1

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

521 profile views
 1. https://www.rtlnieuws.nl/nederland/oud-premier-dries-van-agt-86-rookt-eerste-joint Ben benieuwd of wij er iets van merken, op dit nieuwsbericht na.
 2. Drogen mag ongetwijfeld ook niet van de woningbouw. Verstandigste keuze is om het niet te doen. Jammer dat er zo moeilijk wordt gedaan om deze genezingsplant.
 3. Mijn huurwoning zet ik niet op het spel.
 4. Ja drogen waag ik ook niet. Loop dan het risico om alsnog mijn huurwoning kwijt kan raken helaas.
 5. Even een enorme sprong voorruit, maar als je de wiet moet drogen, ga je dat erg ruiken? Op welke plek doen jullie het drogen in huis? En hoe voorkomen jullie dat de buren het ruiken?
 6. Het voor groeien op locatie zou dan beter zijn. Ik vind het namelijk wel een erg grote stap, om dit binnenshuis te doen, want ik kan dan echt mijn huurwoning kwijt raken. Maar dat valt wel erg op zo'n tentje lijkt mij. Dan moet je echt de perfecte plek weten te vinden. Dit kan niet bij een slootje haha.
 7. Interessant om te lezen. De locatie is enorm belangrijk. Ik lees bij een slootkant, met brandnetels, dat de natuur eigenlijk alles voor je doet, dus daar ga ik eerst eens naar kijken. Ben vandaag wat wezen rondrijden, en heb een aantal slootjes gezien. Als ik hiervoor geen mooie plek vind, dan is het het beste om ze voor te groeien. Dit vormt voor mij een probleem, omdat ik een huurwoning heb, en dit niet thuis durf te doen. Weet iemand hier iets op? Hier lees ik hoe het voorgroeien kan worden gedaan: https://www.cnnbs.nl/buitenwiet-binnen-voorgroeien/ Weet iemand hiervoor een opstelling, want het klinkt toch wel aanlokkelijk. Het kan namelijk op een ongebruikte slaapkamer komen te staan. Kan het ook met bijv. bureaulampen, die op de plantjes schijnen? Zolang er maar geen geur vrij komt, wat mijn buren kunnen kunnen ruiken. De slaapkamer heb ik altijd het gordijn dicht van staan, dus dat zit al goed.
 8. Bedankt voor de links. Ik ga het eens op mijn gemak doornemen.
 9. Haha Wie heeft er ervaring met het kweken van cannabis in het bos? Wat zijn jullie meest succesvolle plekken? Ik ben ook wezen kijken bij veel gewas, maar de boeren houden je wel in de gaten.
 10. Ik wil dit jaar voor het eerst guerrilla kweek gaan doen. Vandaag ben ik wezen rond kijken, en het valt mij op, dat boeren mij in de gaten hielden. Ik ben ook in het bos geweest, en daar zie ik mogelijkheden, op afgelegen plekken, waar je bijv. niet met de auto mag komen. Waarschijnlijk kies ik 3 locaties uit. Lijkt mij leuk en spannend om te doen. Om uiteraard niet betrapt te worden, en er een hoop wiet aan overhoud. En meteen een leuke hobby erbij
 11. Heb jij weleens in het wild gekweekt Fool? De zaadjes zijn niet duur: 2 euro per stuk. 30 stuks 60 euro, op 3 verschillende plekken 10 planten zaaien. Als je daar al meer dan 6 gram van terug krijgt, als je het vergelijkt met 10 euro per gram goede wiet, dan heb je het geld al terug.
 12. Ik vind het de moeite waard om het eens te proberen, maar eerst een goede plek voor vinden. Moet je iedere dag aandacht besteden aan de cannabis planten buiten? Als ik het ergens kan doen, is het rondom het bos of dergelijke, dus het kan niet heel dichtbij huis.
 13. Dat is een optie. Maar zou zo zonde zijn als je al dat werk voor niks doet, als iemand het weg pikt.
×
×
 • Create New...