Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Fearghus last won the day on March 17

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

133 Goed

2 Followers

About Fearghus

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaams-Brabant
 • Interests
  Reizen, lezen, spirituele, eigen kweekje, muziek, medische wereld.

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Het zou op zich geen zo'n kwaad kunnen dan? Beter iets te laag dan te hoog lijkt me in de bloei.
 2. Fearghus

  5x green gelato

  Nice! Lekker groen en mooi veld.
 3. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @Limbic, @HUFFnPUFF hebben jullie ervaring met te lage LV in de bloei? Ik vind daar bijna niets van terug. Alleen dat een te lage lv niet zo goed is. Alleen tijdens de laatste 2 weken las ik.
 4. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Bij controle deze morgen Lv q 30 in de bloei. Asjeminou en ze hebben gisteren water gehad. Ik heb een bevochtiger in de kamer gezet. Niet in de tent. Zodat ik toch rond de 40 uitkom. Precies nogal een droog appartement. Ik denk dat 30 toch echt wel te laag is. Deze middag zet mijn vriendin de ontvochtiger uit als de donker periode begint. Hopelijk doe ik hier goed aan?
 5. Fearghus

  12 X Gorilla Glue Auto

  Ik ben overtuigd. Ik zal mijn auto zaden die ik nog heb, buiten zetten deze zomer en de volgende ronde fem draaien.
 6. Dan zullen het wel geen auto's zijn. Groeitijd heeft niets te maken met volume van uw pot, maar met aantal lichturen Bij auto's gaan ze vanzelf bloeien. Gewoon vlug soortje kiezen. Met korte kweektijd en daar nog een weekje of twee bijtellen. Bestel gewoon zaadjes online Sannie, Zamnesia, enz. Dan weet je tenminste wat je hebt.
 7. Heb ik ook gemerkt. Een keer 0,5 bloom ipv 4ml en zag het meteen. Terug puntjes. Dus geen voeding meer tot ze lichtgroen worden. Vragen ze niets het, dan is het maar zo. Als ik het schema had gevolgd waren ze al dood. De behoeftes verschillen dan nog eens veel per plant ook. De een is al wat dorstige dan de andere, de een reageert al vlugger op warmte dan de andere. Is een proces met vallen en opstaan. Maar zoals ze al duizend keer hebben gezegd tegen mij. Ben ik beginnen kijken naar de plant, hoe reageert ze na een water gift, voeding, iedere keer wacht ik ook twee tot drie dagen af en observeer ik hoe ze reageren. Het zijn echte vrouwen, als je ze geen aandacht geeft, dan werken ze tegen. Zou je geen flush doen? Alhoewel als er een blokkade is. Voer voor gevorderden.
 8. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Dag 39 De Taison moest terug wat gebonden worden, voor de rest alles ok. Normaal gezien zou het de laatse keer moeten zijn dat ik de twee jongste van de bende moet vinden. Vraagje LV is rond de 38 met lamp aan. Is dat niet iets te weinig of juist goed als ze in bloei staan. Ik dacht dat het 40 ongeveer moest zijn of iets meer. Sorry dat ik hier zoveel foto's post, maar zo kan ik bij mijn volgende ronde alles goed vergelijken. Vandaag eerste dag terug werken, na werkongeval. Ik miste de dames. Tussen twee patiënten door, vlug gaan kijken thuis. CC GG#4 (1) GG#4 (2) Grts
 9. Fearghus

  Vakkie's Hoerenkast

  Daar wordt je zeker zoetebek van!
 10. Mooie planten! Ik ben ook dagelijks bezig met plooiwerk om de onderste topjes licht te geven
 11. Fearghus

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  Wat een mooie groene oase. Knap werk!
 12. Fearghus

  Spannabis 2019

  Nice, thx voor de sfeerbeelden.
 13. Fearghus

  Coffeeshops Eindhoven

  Bwa. Meer zou ik echt niet erg vinden. Hoeveelheid dan he. Wat een lekker rokertje.
 14. Dat is onmogelijk te zeggen. Kijk miss naar de gemiddelde oogst outdoor en doe dan daar maar een heel deel van af, want je hebt veel te veel factoren die het kunnen beïnvloeden, van weer tot ongedierte. Waarom ga je ze in potten inplanten? Beter een kuil maken en vullen met wat light mix dan kunnen ze hun volledige grootte en miss opbrengst behalen.
×