Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Fearghus last won the day on May 19

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

383 Goed

3 Followers

About Fearghus

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Reizen, lezen, spirituele, eigen kweekje, muziek, medische wereld.

Recent Profile Visitors

1,725 profile views
 1. De Taison heeft een rare topstructuur. Ik ben de trichomen van dicht bij aan het volgen. Het zijn meer foxtails. Ze heeft niet lang meer te gaan. Ze is al 37 dagen over tijd. Rare dame, ik ben benieuwd wat haar smaak is.
 2. Ik zou voor lst gaan, zeker omdat je al aangeeft, dat de plant minder vitaal is en ze oogt ook minder vitaal. Dat zal een pak minder stress opleveren dan knakken of toppen. Natuurlijk heb ik veel minder ervaring dan de meeste hier op binnenkweek. Maar dat is wat mijn buikgevoel zegt.
 3. Ondertussen dag 97 Auto Nightqueen en Taison. Die zijn op hun gemak aan het leegtrekken. Miss nog een week, ik denk max twee. De paarse tonen beginnen duidelijker te worden in de Taison en de Auto Nightqueen ruikt nog steeds naar Mango. Het terpenen profiel begint rijker te worden. Zo'n lekker geurtje. Taison Auto Auto Nightqueen De twee resterende dames. Fijne dag nog.
 4. De Critical Cheese zit in de potten om te curen. Wat een lekker geurtje. 66 gram droog. Heel tevreden met het resultaat. Samen met de twee GG#4, GG#4 pheno (1) 24 gram. Pheno (2) 65 gram zit ik nu voor drie plantjes op 155 gram. Ook deze plant heb ik volledig laten leegtrekken en 48 uur donker op het eind. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, zeker omdat het een freebee zaadje was. Ik had er nog twee liggen, ik heb een zaadje aan een vriend gegeven en eentje gehouden voor volgend jaar, in het buitenseizoen. Smoke revieuw volgd na twee weken curen.
 5. Goed toch dat er kritische geesten zijn. (Kritisch is misschien niet de juiste term) Anders wordt de kwalitietsgrens misschien veel te laag gelegd. Door zo'n opmerkingen ga je verder nadenken en dat kan alleen maar in het voordeel van het beoordeelproces zijn. Als ik vroeger rookte en je werdt er high van, dan was het goed. Door het medisch gebruik ben ik er volledig anders naar gaan kijken. Het is een deel van mijn leven geworden en het heeft me gevormd tot wie ik ben. Ik vind het ook super dat je, reageerde van uit je eigen ik. Dat probeer ik ook te doen. Ik heb dat vooral bij mezelf, het kan altijd beter en nooit helemaal goed genoeg. Een 10 zou ik mezelf nooit kunnen geven, als eind resultaat, er is altijd ruimte voor beter, meer leren, deskundiger worden, ......
 6. Een 10 zal ik niet vlug geven. De Stardawg had dan ook wel, een fysieke optimale medicinale werking. Ik heb er ook lang over getwijfeld. Een 10 voor een gehele plant ben ik nog niet tegen gekomen. Want dan moet het aroma, medicinale werking fysiek/psychisch, smaak, high vs bodystoned er zo volledig uitspringen. Een volledig uitgebalanceerd soortje, dat je voor de rest van je leven bij blijft, de heilige graal.
 7. @Kees A. Ik snap u en is het misschien een verkeerd gebruik. Als ik een 10 geef, is dat vooral omdat het voor mij persoonlijk, voldoet aan het verwachte profiel. Dat is natuurlijk individueel. Misschien zou ik beter schrijven zonder die punten. Want punten kunnen misschien degraderend overkomen. Terwijl dat het absoluut mijn bedoeling niet is! Ik krijg de kans om iets moois te testen en de eer om mijn mening te geven. Dus je maakt daar wel een goei punt. Thx
 8. Smoke revieuw Stardawg Gisterenavond (op aanraden van Limbic ) De Stardawg getest. Het aroma is bij het openen van het zakje, niet zo sterk als de Sinmint Sorbet. Het topje is bedekt met kristallen en compact. Het zou best thuishoren tussen de hogere prijsklasse wiet in de shop, als ik op het uitzicht af ga. Als ik het topje vast neem, ervaar ik een kruidig, aards, naar woud/pine ruikend aroma. Niet sterk geurend, maar een aangename geur. De smaak en de rook is zacht en prikt niet in de keel. De smaak volgt ook hier de geurprofiel. Een pine smaak, kruidig met wat zoete tinten op de achtergrond. Mmm dit is gevaarlijk. Het rookt zalig. Na een paar hijsjes krijg ik al een tintelend gevoel in mijn benen. Schouders en rugspieren ontspannen best vlug. De speelselvloed begint serieus op gang te komen. Vermoeden op droge mond binnen hier en een kwartier is groot. Auditieve veranderingen, alles komt precies uit de verte. Tegen dat ik aan de helft van de joint ben, krijg ik toch de neiging hem even in de asbak te leggen. Me likey Mijn lichaam voelt licht aan en heb me ondertussen mezelf gepositioneerd in de zetel, ik krijg zo'n vermoeden dat het niet voor even is. D3e tijd gaat precies trager, mijn gezicht tintelt. Concentreren gaat precies ook wat moeilijker. Ik heb geen last van neuropatische pijnen en voel me goed. Het vermoeden op droge mond is nu een feit. Vest wat glazen prik weg gewerkt. Na een rijdje heb ik zin om wat tv te kijken Bong a petit opgezet op de tv en een tijdje later in slaap gevallen. Ik vind dit soortje persoonlijk heel geschikt voor medicinaal gebruik. Vooral voor pijnen, insomnia, stress, rusteloosheid. Een lekker avond rokertje om te chillen voor tv of voor het slapen gaan. Ik vind de smaak niet zo uitgesproken maar wel lekker, waardoor je vlug de neiging krijgt om meer te roken. De high van de Stardawg zorgt er dan weer voor, dat je dat niet zo vlug doet. De high is een goede mix van een cerebrale high en een couchlock body stoned. Dat is wat ik meestal zoek. Voor de avond toch. Het was een aangenaam rokertje en de rest ga ik houden voor het weekend of moest ik plots teveel last krijgen van pijnen. Smaakprofiel: 9/10 Aromaprofiel: 7/10 Medische werking fysiek: 10/10 Medische werking psychisch: 8/10 Super soortje Limbic!
 9. Die foto is juist voor de oogst. Ik heb ze helemaal leeg laten trekken. Deze foto is wat eerder.
 10. Komt wel goed. Ik zal ff je topic vervuilen met een voorbeeld. Ik was ook aan het stressen. Cc in het begin met warmte problemen. Te droog en te warm. CC op het einde. Natuurlijk zou de opbrengst iets groter geweest zijn, zonder die problemen. Daarom heb ik op aanraden van Vakman, halve flessen in het begin erover gezet, om de lv hoog te houden.. Maar is toch goed gekomen. De precieqe oogst wezt ik nog niet. Hangt nog te drogen. Die info en omgaan met problemen neem je mee, naar de volgende ronde. Zo leer je al doende beter zorgen voor de dames.
×
×
 • Create New...