Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Fearghus last won the day on August 25

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

595 Uitstekend

About Fearghus

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 10/22/1932

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,582 profile views
 1. Wegens tijdsgebrek spoel ik de door naar de oogst. Het buitenseizoen, was niet super goed. Goede kwaliteit, maar veel problemen door de extreme weersomstandigheden. Beide Glue Gelato moeten omhakken, omdat toprot de kop begon op te steken. Trips die op het laatse in de aanval gingen. Toch liever binnen . De eerste purple couskush ga ik vandaag hasj van maken. De smaak en alsook het effect waren allesbehalve. De rest is goede kwaliteit, alleen is opbrengst wat minder dan verwacht. 160 gram in totaal van de 4 planten. Nu, beter dan niets, binnen een maandje of 2 terug binnen. Fijn weekend.
 2. Ziet er goed uit! Vooral die Libirty haze ziet er mooi uit, alhoewel die Blue cheese mij meer aanspreekt. Ik heb binnenkort terug meer tijd en start ook terug binnen. Buitenseizoen was niet spectaculair. Gelukkig is de kwaliteit buiten het eerste plantje wel goed. Vooral die Glue Gelato. Damn wat een lekker zoet smaakje. Die zet ik zeker eens binnen om ze in volle potentie te laten groeien. Yummers Fijn weekend.
 3. Dat ziet er allemaal vakkundig uit . Klaar voor de winter. Ik ga ook binnenkort terug binnen starten.
 4. Mja ik hoop het ook. Zal wel een pica posten. Ik heb binnenkort weer meer tijd. Heel raar, die eerste plant, smaakt heel anders, andere structuur. Bruine haartjes, vol van kristallen. Maar het effect is zo licht na de tweede roken. De smaak steekt tegen ook, na een tijdje. Miss toch iets te vroeg geoogst. Maar ik moest wel. Hopelijk is de haak wat lekker, anders kliko binnen.
 5. De andere Purple Couskush is ook geoogst, de Glue Gelato ook ivm toprot. Pokke weer ook. De eerste plant ga ik hasj van maken. De andere hebben langer kunnen staan en zijn veel beter van effect, smaak en structuur. Foto's volgen nog van de Glue Gelato. De smaak is heerlijk. Zo lekker zoet. De tweede oogst van de Purple Couskush is veel rijker ook en niet Zo scherp als de eerste.
 6. Ja. Ik heb de tijd niet en de plaats niet om ze binnen te zetten, spijtig genoeg.
 7. Dat is minder leuk. Daarjuist een stukje toprot ontdekt in lange Jan. Meteen stuk verwijdert. Ik ga ze nog meer opvolgen en als ik zie. Dat het ergens anders begint. Direct de schaar erin. De opbrengst van de eerste Purple Couskush is niet echt om over naar huis te schrijven. 25 gram. Nu bij de beschrijving wist ik al dat het geen topper in opbrengst ging zijn. 30 tot 50 gemiddeld. Nu ben ik juist een testertje aan het roken. De smaak, geur en kleur maken het wel goed. Vooral de smaak, dacht het zal wel ongeveer het zelfde smaken met een ander kleurtje. Maar het smaakt verassend zoet, met een bessen smaak op de achtergrond. Wel nogal fluffy. Effect is ook wel heerlijk. Wat zie ik tijdens het verkruimelen? Een zaadje. Herma. De andere zien er compacter uit. Misschien onstabiele genetica, maar denk dat de weeromstandigheden ook wel voor de nodige stress hebben gezorgd. Binnen zou ik dit soortje niet plaatsen. Te weinig opbrengst. Maar voor buiten zeker de moeite waard. Mijn vingers zien bijna zwart van het verkruimelen. De wiet zelf is ook bijna zwart tot donker paars. Het effect komt geleidelijk op en heeft een goede mix van een headhigh met een lichte bodystoned. Me like. Ben eens benieuwd wat het verschil gaat zijn met de andere pheno's. Want die gaan toch een week m, bijna 2 weken langer gestaan hebben. Fijne zondag.
 8. @vakman De Glue Gelato wat voeding tekort gekregen door de vele regen. Normaal gezien zou binnen de twee weken klaar moeten zijn. De rest van de Purple Couskush De laatste twee foto's zijn van pheno 2. Die gaat binnen drie dagen om. Het is moeilijker met de paarse kleur in de trichomen om amber te zien.
 9. Thx die kan nog wel een weekje denk ik. Wel Door de vele regen van de vorige weken, wat vlugger geel getrokken dan ik wou, door d1t ik geen voeding meer kon geven. Ook twee verdachte toppen uitgehaald. Het was gewoon blijkbaar een blaadje die bruin trok ipv rot. Maar ik wou, geen risico nelen en zo heb ik ook een testertje binnen een paar dagen.
 10. Er is al een purple couskush om. Is nogal een drukke periode, niet veel tijd voor up te daten. Deze week ook druk. Ik zal mijn best doen om up to daten. Ondertussen al een gerookt ervan. Lekker effect, maar vooral de smaak vind ik zalig. Fijn weekend.
 11. Dag 75 De 3x Purple Couskush staan binnen in mijn tent af te bloeien. Veel te slecht weer. De Glue Gelato zijn te groot voor in de tent. De grootste PCK heb ik de hoofdtop moeten schuin trekken ivm afstand lamp. Ik ben nu twee dagen weg voor Thai Festival. Normaal gezien zouden er twee moeten klaar zijn als ik terug kom. Nu zal ik moet uitrekenen dat ik vroeg genoeg begin met de binnenkweek, dat alles ruim op tijd klaar is voor we drie weken naar Thailand gaan. Purple Couskush Glue Gelato Fijn weekend.
 12. Idd, nu ik moet zeggen dat ze binnen zetten niet echt veel moeite kost. Ze staan dan in de waskamer aan het raam.
×
×
 • Create New...