Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  2,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Fearghus last won the day on January 5

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

970 Uitstekend

About Fearghus

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,915 profile views
 1. @Rolling Stoner Maandag naar huis, normaal gezien. @lostchild Dank u. Af en toe idd. Al is het laatste tijd wel verbeterd. Ik heb een heroriëntatie aangevraagd omdat de neuroloog zegt, dat werken in de zorg niet echt mogelijk nog gaat zijn. Ik krijg een afspraak in de pijnpoli, had vorige week nog 2 infiltratie gekregen in mijn schouder, maar was in de trigerpunten, voor de hardere pijnen moet ik naar de pijnpoli. Zal dus desnoods terug moeten studeren, zodat ik minder fysiek werk kan doen. Ik had al een test gedaan en kwam uit bij IT of admin. Maar voor administratie moet je Frans perfect kunnen schrijven/spreken. Ik kan wel mijn plan trekken in het Frans maar niet perfect en zeker schrijven is een probleem. Dusja, zal dan miss IT bijleren of dat ik iets anders tegenkom. Vind het serieus balen,want ik deed mijn job graag.
 2. Ik ben even niet zo actief, momenteel in ziekenhuis. Ik zal sowieso nog een revieuw posten van de mimosa bij Mister x ook. Suoer wietje! Heftig . Wil nog even vapen om hey verschil te weten. Momenteel immuunglobulines baxter, dus zal nog ff wat tijd vragen. Mijn vrouwke kijkt voor de planten. Hopelijk niet te lang hier. @MisterXrevieuw volgt, sorry voor de vertraging. Allesinds een wietje die er serieus in hakt vooral mentaal .
 3. Deze week een tester pakket ontvangen van @Kluns met Glookies. Mooie dikke toppen die blinken van de kristallen. Door wat gezondheidsproblemen is het revieuw wat aan de late kant. Naar medische aspect toe, goed om dan juist in zo'n periode te testen. Aangezien ik twee weken voor Nieuwjaar ben gestopt met tabak roken, heb ik twee test sessies gedaan. Een test sessie met mijn storm vape (waar ik toch soms de indruk heb, dat niet altijd alle terpen totaal tot hun recht komen) en een test sessie met een puur joint. Ik ben begonnen met de vape en hen de dag erna een puur joint rokertje genomen. De geur vond ik eerst wat hasjachtig gemixt met een vleugje pine, waarna er een sterkere brandstof geur doorkwam. De geur van de intacte toppen was niet helemaal penetrant. Bij het vermalen was geur veel meer uitgesproken, een veel sterkere brandstof geur, ik merkte zelfs een zoete chocolade geur op. Mmm watertanden. De vape lekker vol gestoken en begonnen 200 graden en geëindigd op 240. Zoals ik al vermoede merkte ik achteraf een groot verschil bij de puur joint en ga me daar meer op baseren. De smaak was licht zoet met een vleugje zuur. Citrus hinten en vooral een aangename rook. Een zachte zoetigheid bleef in mijn mond hangen. Een speekselovervloed. Ik verschiet ervan hoe gemakkelijk de rook kan inhouden. Meestal ontaard een puur joint minstens in een kuchje tot hoestbui. Echt aangenaam, niet te zwaar en niet te licht, gevaarlijk, want voor ik het goed door heb, heb ik al wat meer gerookt dan ik gepland had. Mijn hersenen moeten zich nog aanpassen aan het concept pure joint ipv tabakjoint. Heel vlug voel ik me super chill en totaal relaxed. Fijn want was nogal opgenaaid door al de medische problemen. Heel vlug visuele en auditieve veranderingen. Zonder dat ik het besef ben ik terug aan de spliff aan het lukken en vraag me af als het niet teveel van het goeie is. Tot mijn verbazing kan ik blijven functioneren zonder volledig aan de bank te hangen. Wel begin ik last te krijgen van hongertjes. Laat de tjes maar weg, ik kreeg spontaan zin om alles op te vreten wat los en vast zat. Een vreetfestijn verder, terug aan het roken en voel me goed. Opgewekt, zo super relaxed, de high is goed te kanaliseren en kan nog van alles doen terwijl ik rond zweef door mijn huis. Doordat ik ook merkte dat ik door het huis zweefde, bemerkte ik ook dat ik niet stil had gestaan bij de pijn die ik had en dat de pijn ook echt wel afgezwakt was. Een lekker wietje, die ik meer en meer begon te appreciëren bij het verder roken, een aangename rook met een super chille high. Geschikt voor tijdens de dag als evengoed voor het slapen gaan. Een hoge medische waarde omdat buiten dat het de pijnen dempte, me ook super relaxed maakte. Lekker soortje @Kluns!!! Thx voor de tester.
 4. Trouwens een fijn nieuwjaar gewenst voor iedereen met een goeie gezondheid en bomen van planten.
 5. Thx @Rolling Stoner, ik ook. Volgende ronde terug fem. Nog ff wachten op de 4 laatste dames. Nog max een week of 3 denk ik. Ben benieuwd. Ik ga dan ff het systeem van @Xaim toepassen. Voorbereide grond en 4 grote planten zakken/pots. Met alles van bac en schimmels toegevoegd.
 6. Dankzij die cobs van u, denk met de hps dat alles veel meer fluf ging geweest zijn.
 7. Dag 62 De auto Runtz 1 is zondag omgehakt. Het was de kleinste van de auto's En het vlugst klaar. De andere dames is het vechten tegen vergeling zelfs met iedere keer voeding mee te geven. Nu het gaat wel lukken. Maar volgende keer een voorbereide grond. Grts
 8. Zalig, gaat lekker! Die moeder heeft al goed voor naslag gezorgd dan.
 9. Mooie toppen. Benieuwd wat de toegevoegde waarde van de UV lamp gaat zijn.
 10. Ja ik hoorde het ook net, ik blijf het wel vreemd vinden sinds ik de colonize gebruik ik of tewel donker groene blinkende bladeren heb of heel veel last van klauw. Dacht dat dit symptomen waren van stikstofoverschot, aangezien ze dat ontwikkelde op een lightmix en nog geen extra voeding nam ik aan dat er dan toch voeding in zat. Aan wat zou dit kunnen liggen. Onkunde hou ik natuurlijk zeker rekeningen mee.
 11. Nee de middelste is bijna klaar, maar bij de andere beginnen er pas bruine haartjes te komen, dus die moeten wel nog ff.
 12. Die gaan weer als een raket vooruit! Nice. Hier is het momenteel vechten om ze niet helemaal geel te hebben ben ff overgeschakeld op meer voeding.
 13. Ik dacht dat Colonize alleen maar gunstige bacterien en schimmels waren. Maar blijkbaar zit er ook meststoffen in. Ook moet het via het bewateren toegevoegd worden en blijkbaar niet in de grond of doelde je daar niet op?
×
×
 • Create New...