Jump to content

tim

Full member
 • Content Count

  5,538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About tim

 • Rank
  hydrofiel
 • Birthday 07/03/1981

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  op het adres van een ander
 • Interests
  Als het maar groen is....

Recent Profile Visitors

1,748 profile views
 1. Vandaag eind week 2 bloei. De bloei is nog niet te zien. Enkel wat witte haartjes in de oksel. En 5 planten met ballen (herma) 2 zijn overduidelijk man. fijn joh feminesed zaden. De candy kush is niet best geselecteerd. Stress is zeker niet van toepassing.
 2. Bij mij duurde het 3 dagen in het water. Ze komen er bij mij nooit meer in. Wat een langzaam groeiende planten. Ik snap niet de sannie ze verkoopt. Ik ben echt teleurgesteld.
 3. Het geeft altijd meer dan een door gefokte pp stek.
 4. Shell thixophalte kit kopen en zelf het dak opgaan. (Plat zo te zien) Even de naden controleren Pm anders maar
 5. Heb je pics hiervan ? Toen je de bloei ingezet hebt
 6. Hoezo heb je niet alvast paar weken voor de oogst nieuwe zaden laten opgroeien? Win win toch?
 7. Ik ben niet veel meer online idd. zoek geweest? Is het zo erg? Uhmz dus het zou een kush eigenschap zijn Nou in dat geval is het fijn dat jij dit erkend. Ik ben van plan om 7/8 planten per m2 te houden en ze groot te laten worden. Ik heb 3 600 watt adjust op dimlux ter beschikking. Klaar voor 1 op 1
 8. Ik heb nu 30 candy kush op rfx 18l staan. (In voorgroei netpotje) staan nu 2 wkn op 18uur in de rfx daarvoor 2 wkn vanaf ontkiemen tot ontwikkelen het valt me op dat ze heel traag ontwikkelen ook maken ze nog geen zijscheuten aan. En zijn nu al 25 cm hoog. Alle omstandigheden zijn dik in orde (het is niet me eerste keer). Is het raadzaam deze later te toppen? Ik heb 4x 600 watt en 4m2 oppervlakte
 9. Hey hey. Ik zie dat er in mijn ruimte nu op eind week 5. De toppen puistvorming verkrijgen.(pp op rfx) Drain / ph en ec zijn in orde. En ik geef alleen canna a en b mee. Dus geen extra pk toevoegingen. De topvorming is meestal rond en pluizig in dit stadium. Maar het lijkt alsof ze nu veel verder in het stadium zijn. Ze groeien wel goed voir dit stadium. En zijn al echt hard. Teken van dikke harde toppen in wording? Of gaat er iets fout?
 10. Er word van 8 tot 17.00 gewerkt. Ik kan gewoon geen risico lopen. Gezien ik draaide van 07.00 tot 19.00 Dus naar de avond/nacht switchen is me enigste optie.
 11. Renovatie kan ff 7dgn duren. Dan nog komen ze nog terug voor het plaatsen van nog iets tegen de gevel. Dus ik kan niet meer terug naar de dagcyclus. Het risico is veeels te groot. 1week met een tl lamp zou me oogst wel verneuken denk ik.
 12. Ivm werkzaamheden nabij mijn uitblaas moet ik noodgedwongen Mijn lichtcyclus van 8.00 /20.00 omzetten naar 18.00/06.00 Dit om geen luchtstroom te creeeren zoda mijn ventilator op max gaat draaien. Ik heb een freq controller nu op 17hz gezet en nu is het stil! Nu ik ga omschakelen heb ik 24donker ingezet. Hebben jullie dit ook welleens gedaan? En heeft dit gevolgen gehad @ week 3, 5bloei
×
×
 • Create New...