Jump to content

Cum Laude

Full member
 • Content Count

  1,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Cum Laude last won the day on January 14 2015

Cum Laude had the most liked content!

Community Reputation

265 Goed

About Cum Laude

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

755 profile views
 1. Ik zie ineens ook rfx... of teveel sativa gerookt.. De tubes verkleuren zo te zien.
 2. Kleine planten moet je juist verder van het licht vandaan zetten. Gaan ze meer strekken naar het licht. Als je alle dwergen in de middelste rij zet creƫer je ook meer diepte in het gewas. Verder wel mooie gezonde planten.
 3. Bosrand lees mijn post, die informatie heb ik gegeven. Dit is fase 1 van K probleem, Bladranden die vergelen is fase 2 en uit zich meer als de oorzaak niet spoedig word verholpen. Fase 3 roest, daar doe je niks meer aan op een aarde..
 4. Rfx is neutraal en de ander niet. Ik zou ook een bankstel met een tv'tje neerzetten.
 5. Ziet er gestrest uit. Gaan klauwen met paarse stelen is vaak een teken dat er een belemmering van K opname heeft plaatsgevonden, Rhizotonic gooit je PH sterk omhoog in je medium en hoopt op, hierdoor krijg je problemen. Jij meet ook geen PH/EC met minerale voeding en pleurt er maar wat in? Die gele vlekjes komt door het spuiten met celremmer.
 6. Je vriendin rookt alles op. Idd tentje halen met klein filtertje en binnen zetten. Buiten is het veel te vochtig momenteel..
 7. Nooit hydro voeding gebruiken op aarde! Je krijgt dan een kalk overschot en krijg je niet meer goed, (Kalk te hoog = ernstige ph problemen = slechte en geen opname van N/P/K's) Aptus Regulator scheelt niks, het effect zie je in de portemonnee.
 8. Geen buitenlucht de ruimte inblazen, daar maak je meer kans mee. Mooie s'vijven verder, wel zonde van je rot maar had ook slechter kunnen aflopen.
×
×
 • Create New...