Jump to content

tim

Full member
 • Content Count

  5,538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tim

 1. Vandaag eind week 2 bloei. De bloei is nog niet te zien. Enkel wat witte haartjes in de oksel. En 5 planten met ballen (herma) 2 zijn overduidelijk man. fijn joh feminesed zaden. De candy kush is niet best geselecteerd. Stress is zeker niet van toepassing.
 2. Bij mij duurde het 3 dagen in het water. Ze komen er bij mij nooit meer in. Wat een langzaam groeiende planten. Ik snap niet de sannie ze verkoopt. Ik ben echt teleurgesteld.
 3. Het geeft altijd meer dan een door gefokte pp stek.
 4. Shell thixophalte kit kopen en zelf het dak opgaan. (Plat zo te zien) Even de naden controleren Pm anders maar
 5. Heb je pics hiervan ? Toen je de bloei ingezet hebt
 6. Hoezo heb je niet alvast paar weken voor de oogst nieuwe zaden laten opgroeien? Win win toch?
 7. Ik ben niet veel meer online idd. zoek geweest? Is het zo erg? Uhmz dus het zou een kush eigenschap zijn Nou in dat geval is het fijn dat jij dit erkend. Ik ben van plan om 7/8 planten per m2 te houden en ze groot te laten worden. Ik heb 3 600 watt adjust op dimlux ter beschikking. Klaar voor 1 op 1
 8. Ik heb nu 30 candy kush op rfx 18l staan. (In voorgroei netpotje) staan nu 2 wkn op 18uur in de rfx daarvoor 2 wkn vanaf ontkiemen tot ontwikkelen het valt me op dat ze heel traag ontwikkelen ook maken ze nog geen zijscheuten aan. En zijn nu al 25 cm hoog. Alle omstandigheden zijn dik in orde (het is niet me eerste keer). Is het raadzaam deze later te toppen? Ik heb 4x 600 watt en 4m2 oppervlakte
 9. Hey hey. Ik zie dat er in mijn ruimte nu op eind week 5. De toppen puistvorming verkrijgen.(pp op rfx) Drain / ph en ec zijn in orde. En ik geef alleen canna a en b mee. Dus geen extra pk toevoegingen. De topvorming is meestal rond en pluizig in dit stadium. Maar het lijkt alsof ze nu veel verder in het stadium zijn. Ze groeien wel goed voir dit stadium. En zijn al echt hard. Teken van dikke harde toppen in wording? Of gaat er iets fout?
 10. Er word van 8 tot 17.00 gewerkt. Ik kan gewoon geen risico lopen. Gezien ik draaide van 07.00 tot 19.00 Dus naar de avond/nacht switchen is me enigste optie.
 11. Renovatie kan ff 7dgn duren. Dan nog komen ze nog terug voor het plaatsen van nog iets tegen de gevel. Dus ik kan niet meer terug naar de dagcyclus. Het risico is veeels te groot. 1week met een tl lamp zou me oogst wel verneuken denk ik.
 12. Ivm werkzaamheden nabij mijn uitblaas moet ik noodgedwongen Mijn lichtcyclus van 8.00 /20.00 omzetten naar 18.00/06.00 Dit om geen luchtstroom te creeeren zoda mijn ventilator op max gaat draaien. Ik heb een freq controller nu op 17hz gezet en nu is het stil! Nu ik ga omschakelen heb ik 24donker ingezet. Hebben jullie dit ook welleens gedaan? En heeft dit gevolgen gehad @ week 3, 5bloei
 13. Alles is er net optijd af! Hier en daar wat toprot weggeknipt. Maar slechts minimaal. 1dame van 465gr nat!!!! En ook 2 van slechts ong.120gr nat. Heel spannend.
 14. 8x600? Zonde... Ik werkte met 5 / 6x600 in een int240 "Ook dimlux" 3250m3 afz 1500m3 toevoer. In de winter trek ik het wel maar zomer is een no go! Dan ga ik terug naar 4/5 x600 Climate 15a freq controller!!! Topper. Ik wil niet anders meer. Geen brom!!
 15. Attack stinkt ook als hell!!!! En laat ook vette schillen achter. Na 2dgn. Ca-mg van aptus laat je water ook rot ruiken na 24uur.
 16. Vrijdag is het slachtdag. Er zitten enkele monstertoppen bij die doorbloeien en nieuwe topjes aanmaken. Maar 90% is zover klaar Er staan zeker dames bij van +100 droog!! Pics komen zeker. Rfx is nu ec1.0 ph 5.6 En klaar voor de volgende start.
 17. tim

  Nieuwe setup

  Twincontrollers vind ik waardeloos. Climate frequentie controllers is echt het beste!!
 18. Ik wissel met de verlichting om en om. Waarom? Teveel uitlopers met fluffy foxtails. Veel condensvorming op mijn blad/top Ik zie dat dit nu goed uitpakt. En de grammen zitten er al op.
 19. Het bepalen van de ec gift n.a.v. de drainwaardes. Continuïteit behouden in watergift. Juiste afstelling maken tussen aanvoer en retourpomp. En wat meer kleine zaken. Spint kwam voorheen altijd wel in het zicht vroeg of laat. Nu zie ik helemaal niks tot heden. Wat heb ik gedaan? Nou dat zeg ik nog ff niet :-D
 20. Ik ben zowiezo tevreden met deze ronde. Wat heb ik een hoop geleerd zeg. En wat nog het mooiste is. Geen ongedierte! !
 21. Over 7dgn zullen ze wel oogst klaar zijn hoor. Ik kan wel langer laten staan maar ik ben zo bang voor rot...
×
×
 • Create New...