Jump to content

catguy

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About catguy

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is al gelukt , zal deze topic verwijderen
 2. Beste Beste medegroeiers Ik heb een VSA overgenomen van een maat van mij maar weet niet zeker of het zo goed is aangesloten , heeft deze VSA ingebouwde relais of moet ik die nog apart halen ? Ik wil een 600w hps erop aansluiten Mis ik nog iets (behalve de lamp en tijdschakelaar)?
 3. Dankjewel ga ik morgen een 800m3 afzuiger halen met dimmer . Was inderdaad vergeten bij te zeggen dat er 1x 600W hps inhangt. En dan een 750 m3 /800m3 filter erop ?
 4. Beste mede groeiers. Ik wil nu voor de eerste keer beginnen maar heb mog een paar vragen waar ik niet helemaal uitkom. Ik heb een 1.20x1.20x2.00 en daar wil ik 25 haze planten in zetten maar zit mog te twijfelen welke afzuiger ik moet nemen en of ik een actieve inblaas nodig heb. Ik heb een afzuiger van 350m3 maar ben bang dat die niet sterk genoeg is voor 25 haze . Ik zit nu te twijfelen om een 500m3 of een 750 m3 . En is een actieve inblaas nodig ? Buis voor frisse lucht hangt naast het raam en dacht misschien dat de afzuiger het mee naar binnen kan trekken. Sorry als het een domme vraag is maar wil het graag beetje goed doen . Alvast bedankt
×
×
 • Create New...