Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by Limbic

 1. Ik had de klok van 12 uur licht naar 10 uur gezet en ik merk dat ze minder hard groeien. Echt jammer en de klok weer terug zetten is helaas geen optie. Pistels worden ook weer snel bruin en dat komt door de hoge luchtvochtigheid vermoed ik. Gelukkig heb ik stekken van de moeders genomen en kan ik de mooiste en lekkerste selecteren en nog een keer zetten onder betere omstandigheden. Bloeidag 36 Gelat 41 Bubblegum Chem Original New York City Diesel (1) Original New York City Diesel (2) Monkey Mints Star '91 Deze Star91 gaat wel lekker, de andere zaad zaadplanten weet ik nog niet of ik ze hou. De Gelato41 stek (links voor aan) gaat heel zeker vaker terug komen. Zal niet de grootste opbrenger zijn maar wat een geur, echt overheerlijk!
 2. Ik zit er helemaal naast Ik keek naar de eerste melding in de voorgaande post en dat was bloeidag 9. Nu zie ik verder in de post dag 25. Dat ik dat zelf niet door had. Zal het maar even aanpassen naar dag 29. Dat is met schakelen op 12/12 dag 1. Toppen zijn ook heel klein, met de geleden hitte, onder water gezet, al 3 weken 10/14 en een rv van 70% schiet het niet echt op.
 3. Waarom niet in de veg alle trips kapot spuiten? Ik lees elke keer dat je trips heb dus werken die roofmijten gewoon niet goed.
 4. In de groei is 38 graden nog niet zo probleem. Gelukkig was het die week dat ik weg was ook niet zo warm anders had het er misschien nu wel anders uit gezien. Star 91 Original New York City Diesel Gelato 41 Bubblegum Chem
 5. Hoi kluns, dit was 2 weken geleden voordat ik op vakantie ging. Bloeidag 9 Bakjes water gevuld en heb ze een week alleen gelaten. Bij terugkomst zag alles er piccobello uit en ben ik onder gaan dieven. Bloeidag 25 Helaas is Hickok de grootste van het stel een Hicock geworden. Geruimd dus gaan we verder met 6 dames.
 6. Dat laatste ja. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook nog nooit gedaan heb dus weet ook niet of het zoveel beter is.
 7. Staan er mooi en gezellig bij. Blijft mooi dat buitenspelen. Mischien nog de potten wit maken aan de buitenzijde tegen de, waarschijnlijk, terugkerende hitte? Ik dacht dat dat veel zou schelen met de volle zon er vollop.
 8. Bloeidag 3 Original New York City Diesel Hickok Haze Gelato 41 Star91 Bubblegum Chem Monkey Mints Overzicht Alles staat in curver bakjes zodat ze ook enkele keren water van onder krijgen. Maar het word tijd om ze in de 15 liters over te planten. Met schoollaatjes kan ik nog steeds van onder wateren mocht het nodig zijn. En met een beetje mazzel passen er precies 7 van in en alles weer terug alsof er niks gebeurd is.
 9. Dat was alweer 2 weken geleden en dit is de kweekverslagen sectie.
 10. De cob's wat hoger hangen heeft daar ook aan bij gedragen. Ik had ze vorige keren op vol vermogen met 50cm er tussen. Nu hangen ze in de groei op 70cm en de dames voelen zich er prima bij.
 11. Woensdag de klok omgegooid naar 12/12. Het is 7 weken geleden dat de zaailingen het licht voor het eerst zagen, Temperaturen van 40 graden hebben ze overleeft en de ruimte is nu aardig vol aan het raken dus is het wel eens tijd dat ze volwassen gaan worden. 10 juli / bloei dag 0 Original New York City Diesel Ghost Train Haze x Stardawg (Hickok) Bubblegum Chem Monkey Mints Gelato 41 Star91
 12. 6 juli Monkey Mints Gelato 41 Bubblegum Chem Hickok Haze Star91
 13. 18/6 draai je toch altijd in de veg? De 6400k vinden de kleintjes heerlijk en zolang ze de ruimte hebben kan je wachten tot je ze onder de 600w knalt.
 14. Met Stardawg als vader en Gorilla Glue als moeder zit dat wel goed. Dag 37 Sinmint Sorbet Ice Cream Man Tomahawk
 15. Add heb ik wel eens gehoord maar adaw is nieuw voor me. Genetica heb ik grote verwachtingen van maar ben ook een enorm chem liefhebber. Gelato 41 ben ik erg benieuwd naar het effect en smaak vergeleken met de Sinmint Sorbet.
 16. Lekker knakken. K*t tripsen, ik zou gewoon spuiten nu de dames nog klein zijn.
 17. De ONYCD de Hickok Haze en de Gelato stek zijn getopt. 3 july Monkey Mints Bubblegum Chem Hickok Haze Original New York City Diesel Gelato 41 Star '91
 18. Girls on speed! Alle selectie poespas is voorbij en kan ik overzichtelijk met datums erbij foto's plaatsen. Blijf maar komen met op of aanmerkingen, altijd welkom!
 19. Weer een week verder en 6 dames blijven over. 30 juni 1x Star '91 1x Hickok Haze 1x Bubblegum Chem 2x Original New York City Diesel 1x Monkey Mints Links onder zie je een klein beetje van de Gelato 41 die als stek erbij komt.
 20. Mijn setting is vergelijkbaar als bij jou en heb ook na week 4 vallende blaadjes en vaak vroeg oranje wordende pistels wat door te vochtig klimaat zou kunnen komen ofzo? Ik dacht eerst dat de vallende onder bladeren door de kou kwam maar daar is nu totaal geen sprake van. Toppen zien er goed uit, die gaan straks wel flink aanzetten.
 21. Straks de kat in de wietboom kan je de brandweer bellen. Barneys combineren om te feminiseren werkt dus niet altijd. Als het bij enkele banaantjes blijft zal je wel wat moois overhouden!
 22. Ze gaan verhuizen en hebben 3 nachten van 15 uur donker en 2 dagen van 9 uur licht gehad om de voorbloei op gang te laten komen en gaan nu de 1m tent in. Lampen staan op 440w en hangt op 70cm. 14 juni 15 juni 17 juni 19 juni ze zijn nu 4 weken oud en voorbloei begint. Komende dagen is het vooral mannen verwijderen. De Star '91 is als eerste met vrouwelijke voorbloei. Ze gaan uit een 2 liter naar een 11 liter pot. 23 juni (Star '91)
×
×
 • Create New...