Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  4,094
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Everything posted by Limbic

 1. Ik had de jbeezy clone en ik denk jij ook. Forum werkt nog maar half hier maar ik hoop je nog te kunnen volgen aangezien je ook met tabs werkt. Je ziet dat ze bij mij door het armatuur gegroeid waren, echt prachtige genetica als je haar goed behandeld.
 2. Lijkt me ook iets anders, light mix zwaar bemest? Rechts de Wedding Cake, helaas banaantjes dus heb de planten toen maar verwijderd. Had achteraf ook hplvd dat kan ook iets gedaan hebben en ik stopte de aarde altijd vol met buffertabs wat met Amerikaanse genetica regelmatig problemen veroorzaakt. Ik baalde toen wel dat het fout ging het is echt een hele vette plant! Ik weet niet of ze net als bv S5 van knakken houd, maar grote kans dat jij er achter gaat komen.
 3. Volgende ronde gelukkig stekken dan is het veel makkelijker om de ruimte echt goed te vullen. Heb van alle phenos en nieuwkomelingen kleintjes genomen dus straks genoeg soorten om uit te kiezen. Laatste clubje doet het ook goed. Een paar zaden niet opgekomen of achtergebleven en die potten maar meteen gebruikt om wat nieuws bij te zaaien. In de 1.20 heb ik nu 12 planten, moet genoeg zijn om nu snel de bloei in te kunnen gaan. led had ik best hoog hangen, ik gok zo rond de 70cm en gedimd naar 50%. Heb nu een luxmeter gekocht die de ppfd kan meten en zat veelste hoog boven de 550 µmol Dat had ik zelf ook al gemerkt dus was al naar 25% gegaan. Met de luxmeter zag ik nu dat ik onder de 200 µmol kwam dus ongeveer het armatuur 40 cm laten zaken om rond de 350 µmol te komen.
 4. De Wedding Cake schiet de lucht in en wat ik lees over super boof cherry kan die er ook wat van. Mooie nieuwe soortjes, komen ze de volgende ronde tegelijk al mee met de lix?
 5. @Zwemvis Is inderdaad wat extra blauw voor de groei, een Surya t8 vegtube. Verbruikt amper stroom en geeft een 14000k licht af. Andere ruimte hangt geen vegtube daar ook nieuwe zaden gezet. Breeders die er staan: Clearwater, Thug Pug, Greenpoint, Wyeast, Surfr, Raw, Sin City, Elev8, Envy en Compound Genetics. In de 1.20 staan nu 12 (reg) soortjes gestekt in 3.6l potten. Extra blauw 450nm voor in de groei. En in de 1.50 staan 9 (fem) zaailingen dag 17 bloei. Lumatek 1000w gedemonteerd tot 800w door 2 barren te verwijderen.
 6. Heel mysterieus allemaal maar waarom geen Amnesia dat is toch de laatste 25 jaar de haze in dit land? Amnesia of zoals je zei witsoort?
 7. Hier staat iets anders @al green De Airbomz werkt op batterijen en geeft koude Co2 dus wekt geen extra warmte op, hiermee kan de opbrengst met wel 30% stijgen. Met hogere co2 gehaltes kan de plant hogere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verwerken, co2 verkort de cyclus en schrikt ook nog eens de meeste plagen af. Met een ppm van 1300-1500 kan de fles ongeveer een week mee in een tent van 120x120cm. Elke week spuitbus vervangen lijkt me die emmer toch efficiënter. Na korte break weer begonnen.
 8. Ervaar je stress van hoge ec en is dat dan door de buffertabletten denk je?
 9. Waarom zou je hier mee verder willen?
 10. Eindelijk een middel dat werkt tegen thrips. Afwisselend met middelen uit een andere groep dan eindigen met pvp en grote kans dat ze voorgoed verdwenen zijn!
 11. Ben het met LC eens, maar op dit forum zit een ledenstop? Ik post momenteel geen foto's meer zolang de toekomst onzeker is of dat het forum nog door gaat.
 12. Sorry ik hou er meteen over op. Succes 420man, op naar de volgende update.
 13. Ze kunnen bevelen wat ze willen als het armatuur past gewoon gebruiken. Ik denk dat @al green dat ook bedoeld en je zo in de hoeken ook op een mooie meting uit kan komen. Natuurlijk rekeninghoudend met het licht wat ze aankunnen per dag zou ik altijd de sterkste en grootste lamp kiezen. Ga maar na, wat lijkt je makkelijker haalbaar? Een kilo oogst op 1.20 met een 430 watt, of een 600watt?
 14. Ik heb ze maar 1x ingezet. Ik zie nu ook dat na 2 weken ze nogmaals geadviseerd worden.
 15. Bij mij deden die aaltjes helemaal niks en heb daarna rogis knoflook gebruikt wat wel meteen werkte. Ik ben erg benieuwd wat jou ervaring gaat zijn.
 16. Dan kijk je niet goed @the-choca ik heb het eerder al geadviseerd en werking door ander lid werd bevestigd. Is dat beter, moeders op hydro?
 17. Alles helpt, als je maar afwisselt. Nog geen vertimec gekocht of plant vitality plus gebruikt?
 18. Papier of glazen water gebruik ik zelf nooit. Een hoop gedoe en zoals je ziet kan het fout gaan. Zaadje 0.5 cm in de grond en laat de natuur z'n gang gaan.
 19. Die vliegjes zijn waarschijnlijk varenrouwmuggen en zijn goed te bestrijden met een speciaal knoflook middeltje. De larfjes zitten in de grond en kunnen een jonge zaailing doden als je een beetje pech hebt.
 20. Goed stukje @al green bedankt. Daar staat ook; Voor- En Nadelen Van CO₂ Implementatie Het is belangrijk te vermelden dat, voordat je je opstelling aanvult met magische CO₂, er aan elk ander vereiste om gezonde planten te kweken moet worden voldaan. CO₂ zal een onbelangrijk of zelfs schadelijk effect hebben bij blootstelling aan ongezonde of hongerige planten. Dus het beste resultaat dat je kunt krijgen van CO₂ is wanneer het wordt toegevoegd aan de eerder geoptimaliseerde setup met veel licht. Goed gevoede, gezonde planten met wat LST training zijn klaar voor grote rendementen, en zullen zeker profiteren van CO₂. En als ik het volgende lees had ik misschien toch naar je moeten luisteren @lostchild Om te beginnen, moet je CO₂ alleen gebruiken als je de basis onder de knie hebt. Pas als je een aantal kweekrondes met succes hebt volbracht, en weet hoe je zaken als voedingsstoffen en trainingstechnieken kunt inzetten, kun je proberen om met koolstofdioxide de opbrengst te optimaliseren. Gebruik geen CO₂ tijdens je eerste kweek in de veronderstelling dat je andere zaken kunt overslaan en zo vanzelf meer toppen krijgt. Met koolstofdioxide kun je zeker je oogst optimaliseren, maar je moet eerst weten en in de praktijk brengen wat planten nog meer allemaal nodig hebben.
 21. Ik werk biologisch met buffertab tabletten dus wat atmosphere zegt moet ik oppassen met uitdrogen want dan schiet inderdaad de ec omhoog. Jij maakt zelf flessen co2 aan @Twiet en meet dat dan met een professionele meter?
 22. Mooi systeem!! Ik ben benieuwd hoe makkelijk je op het eind het medium reinigt en weer opnieuw gebruikt. Kan dat oneindig of lukt dat maar een paar keer?
 23. Je kunt er ook lichtbalken tussen uit halen. Hier vergelijkt iemand de ppfd met alle 10 de licht balken op 75% en daarna met 8 balken en dan op 100% wat de beste spreiding geeft op 65cm zonder gebruik van co2.https://youtu.be/W8yaE7pNTrY Baat het niet, schaadt het niet..... die vlieger gaat dus niet op met toevoegen van extra co2? Je kunt dus overdoseren als ik het goed begrijp? Je moet het dan enkel inzetten met temperaturen boven de 30 graden met een lichtsterkte van 1000 ppfd of hoger.
 24. Ik zit niet hoog in intensiteit v.h. licht, veilig op 75%. Maar als ik het goed begrijp moet je met toevoegen van co2 naar 100% en daar begin ik de 3e week bloei aan dus dan klopt dat aardig met de beschrijving van de emmer.
×
×
 • Create New...