Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Limbic

 1. Bouwen is super simpel. Goed uitmeten, gaatje boren en vastschroeven maar. Leds bevestigen en stroomkabel verbinden. Als je weet wat je koopt en of het serie of parallel aangesloten dient te worden is het echt leuk om er zelf mee aan de slag te gaan! Toppen gaan lekker Xaim ondanks het klauwen vh blad.
 2. Als de kwaliteit maar goed is. Vervelend werkje achter de rug, nu komt het leuke gedeelte weer.
 3. Thx 420man010. Heb het netje gespannen en wat wormenmest met guano gestrooid. Vanaf nu niks meer verplaatsen en ga ik met 9 stuks verder, er staat er nu dus 1 onder elke cob. Kijken of het veel verschil uitmaakt met wanneer er 16 onder staan. Dag 12
 4. Thx Xaim! Ik heb de laatste keren 1 of 2 die kleiner en wat ieleriger blijven met glanzend groen kleiner blad. Dat ligt niet aan het soortje maar aan de omstandigheden waar ze zich in bevinden en dat zijn dit keer de 2 stardawg dames die dan veel minder hard de hoogte in gaan na schakelen als de rest. Eigenlijk was de bedoeling om die aparte, ik denk met stikstof shock verkerende, planten te verwijderen en door te gaan met de overige maar deze keer heb ik gewoon te weinig en moet ik het er maar mee doen. De Tomahawk, Mint Sorbet en Ice Cream Man stretchen alle 3 op het moment even hard dus dat valt mee. Door dat er maar 10 planten zijn groeien ze goed de breedte in.
 5. Dag 9 Ze voelen zich prima, temperatuur in orde, geen beestjes en voeding voldoende beschikbaar. Bloei komt op gang, als ik nog het netje wil spannen moet ik niet lang meer wachten.
 6. Niet zo van die moeilijke vragen stellen al green. Meer wortelruimte zorgt voor grotere planten die zich beter kunnen ontwikkelen. Ik denk dat de genetica en alle omgevings factoren meetellen hoe lang de bloei duurt. Thx 420man010. Een aparte voorgroei kamer waar je ze rustig kan laten groeien helpt goed mee. Binnenkort een nieuwe topic met zaailingen die staan nu onder de led strips en gaan de 1m tent in. Kijken of het weer volle bak word.
 7. 9-10 weken bloei of van zaad tot oogst 10 weken? Dat laatste had je plantjes gehad die meteen moesten gaan bloeien en was ze niet groot geworden.
 8. De "knik" ingraven. Gewoon wat aarde in de pot erbij en de kronkel onder de aarde en je plantje staat weer recht.
 9. Namen lijken op elkaar. Je hebt Bubble Gum ik denk dat je die bedoelt en je hebt Bubblegum.
 10. Mmmmmm Chemdawg en Lemon Thai, je weet wel wat je zet. Is er een topic ergens van? Ik heb momenteel ook een aantal chemdawg kruisingen staan en hoop op een mooie pheno. Heb je stekken of zaad planten @Wietefras? Tijdschakelaar omprogrameren is 1 keer en zoals je zegt zijn de temperaturen nu dat 6 of 4 uur donker afkoelen ook wel gunstig is. Wel irritant als je erbij wilt en ze slapen net en als ze het goed doen met 24/0 snap ik het wel al blijf ik bij mn rustperiode zoals het in de natuur werkt. Meer drinken is sneller groeien als dat met verschillende soorten altijd het geval is. Het zou wel bijzonder zijn als met led 24 uur licht beter en gezonder zou zijn of minstens nét zo goed als wanneer je ze 4 of 6 uur donker geeft of zou dat toch ook soort gebonden zijn? Thx al green. Ik heb ze door het verpotten 3 extra groei dagen gegeven.
 11. Je bedoelt Bubble Gum? Bubblegum is ook weer een kruising van powerplant en santa maria.
 12. Die groeien de lucht in, de planten én de wortels!! Is dat zeiltje zo goed dat wortels maar blijven komen of wat is je truc? Ik heb geen zeiltje dus kan het niet zien maar dacht dat wortels na zoveel weken bloei stopten met groeien.
 13. Eén rack de stekker uit het stopcontact en opzij hangen is geen probleem dus ben gezien je rekensom goed met de fotonen bezig. Als het een kwestie van rekenen is mag ik vragen waarom je dimt tot 50% 24 uur ipv maar 35% te dimmen met 6 uur nachtrust? Als het enkel de lo is waar ik aan moet draaien ga ik het de laatste week bloei eens uit proberen. Ik heb volgens mij geen b versie genomen omdat ik nooit zou verwachten ooit licht te gaan dimmen.
 14. Netjes hoor, en mooi gelabeld ook!!
 15. Gorilla Zkittlez!! Anders kun je het ook Gorilla Glue noemen. Gorilla Glue #4 = Gorilla Glue#4 Zkittlez = Zkittlez Gorilla Zkittlez = Gorilla Glue x Zkittlez
 16. Is dat netje al vol gegroeid? En hoe gaat het in de 1m?
 17. Ziet er mooi uit! Waar komen de northernlight zaadjes vandaan?
 18. Maar het is een zelfgebouwde bmw romeo. Jullie hebben het de hele tijd over zkittles maar je kunt het net zo goed gorilla glue noemen of wat het eigenlijk is.....Gorilla Zkittlez.
 19. Je hebt ze prachtig getraind en goed overzichtelijk.
 20. Dag 5 we gaan alles dieven. Alles goed verdelen en 3e rack met cobs erbij. Aan zetten en knallen maar!
 21. Het verandert elke keer al green. De bedoeling was 16 x 11 liter en nu ik er maar met 10 of 12 door ga heb ik ze maar in 15 liters gezet.
 22. Vindt het lucratief genoeg. Absurd hoge prijzen vragen vanwege een hype vind ik gewoon afzetterij. Ik begrijp de vraag en aanbod maar als je normaal nadenkt blijft het dezelfde plant.
×
×
 • Create New...