Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Limbic last won the day on November 3 2020

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

847 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

2,689 profile views
 1. Geinig die uv functie zo simuleer je een natuurlijker licht, ben wel benieuwd naar de verschillen.
 2. Hoe lager je lamp des te minder stroomverbruik, minder belicht oppervlak dus ook minder oogst. Als het armatuur omhoog moet zou je toch de ideale afstand moeten kunnen vinden dat je geen wandverlies hebt, toch?
 3. Een paar honderd goedkoper als een lumatek maar invoer belasting moet je nog meerekenen. Garantie is bij beide hetzelfde dat wat je koopt ook werkt. Ik weet dat je vergeleken met hps je investering er met de 1e ronde al uit kan hebben dus ga deze keer niet moeilijk doen en wacht ik braaf tot de nieuwe zeus uit komt.
 4. Ik zag deze. of komt die Lumatek zeus pro1000 nog "soon" op de markt? Die bestel ik liever voor een paar honderd meer.
 5. Om 27 graden te bereiken moet bij mij de kachel aan anders blijft het op 22,2 graden hangen. 24 uur ontvochtigen is wel 5 of meer keren het reservoir legen.
 6. Ik ben ook flink aan het stoken in de omgevingstemperatuur. Met die cob's is dat echt nodig. Mooi om te proberen die 410w ontvochtiger.
 7. Die ontvochtiger die jij aangeeft heeft een capaciteit van 2 liter en kan je elke keer gaan leeg maken. Ik heb er 1 met een tank van 10 liter dan kan je even vooruit. Stroomverbruik is dacht ik 380watt.
 8. Dat word kraken dan! Mijn eerste keer in een topic van jou en ik hoop niet de laatste.
 9. Klinkt als een lekker festival wietje. Droog je in het donker want dat zorgt dat het chlorofyl omgezet word in suiker en geef het de tijd. Hoe sneller je droogt hoe scherper de wiet.
 10. Lijkt op mozaïekvirus. Minder bagappeal maar zal de pret niet drukken, geniet ervan!
 11. Als de tent gesloten is circuleert de wind harder en met je open structuur van planten moet dat genoeg zijn. Zit je op je max met afzuiging anders je lucht sneller verversen. Ik heb in de ruimte vanaf week 5 een luchtontvochtiger staan, de tent word zo vol dat er veel vocht is en alleen de lucht meer rond blazen helpt dan niet tegen rot.
 12. Je probeert het altijd zo effectief mogelijk als de ruimte klaar en geknipt is staan de nieuwe in 3,6 liters al klaar om overgepot te worden . Met zaden is het makkelijk timen dan begin ik als de andere dames 3 weken in bloei staan. Ik zie bij jou op 1 foto rode stelen, is dat calcium gebrek? Ziet er weer chique uit, succes!
 13. Die Forbidden Mints pheno is ook net iets te paars om te houden. Ruikt en smaakt verder goed alleen in de zak is het toch minder bagapeal. Ik zoek de andere pheno en gelukkig ligt er nog genoeg op de plank om ontdekt te worden. Deze Don Mega pheno daarin tegen geeft echt super goed, ziet er shopwaardig uit, knippen is een eitje, smaakt en ruikt goed, effect is als een warme deken en ook nog eens als enige in de tent helemaal zonder rot volgens mij moet ik zuinig op deze zijn. Tot onder gaat de compactheid door totaal geen fluf. Ik hoop dat je deze ook wilt testen @Fearghus als ik meerdere positieve reacties terug krijg weet ik genoeg. Dit is dezelfde als vorige keer de #3 maar nu heeft ze langer haar ding kunnen doen. Ronde is klaar tijd voor vakantie.
×
×
 • Create New...