Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Limbic last won the day on July 7

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

523 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,663 profile views
 1. Dat laatste ja. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook nog nooit gedaan heb dus weet ook niet of het zoveel beter is.
 2. Staan er mooi en gezellig bij. Blijft mooi dat buitenspelen. Mischien nog de potten wit maken aan de buitenzijde tegen de, waarschijnlijk, terugkerende hitte? Ik dacht dat dat veel zou schelen met de volle zon er vollop.
 3. Bloeidag 3 Original New York City Diesel Hickok Haze Gelato 41 Star91 Bubblegum Chem Monkey Mints Overzicht Alles staat in curver bakjes zodat ze ook enkele keren water van onder krijgen. Maar het word tijd om ze in de 15 liters over te planten. Met schoollaatjes kan ik nog steeds van onder wateren mocht het nodig zijn. En met een beetje mazzel passen er precies 7 van in en alles weer terug alsof er niks gebeurd is.
 4. Dat was alweer 2 weken geleden en dit is de kweekverslagen sectie.
 5. De cob's wat hoger hangen heeft daar ook aan bij gedragen. Ik had ze vorige keren op vol vermogen met 50cm er tussen. Nu hangen ze in de groei op 70cm en de dames voelen zich er prima bij.
 6. Woensdag de klok omgegooid naar 12/12. Het is 7 weken geleden dat de zaailingen het licht voor het eerst zagen, Temperaturen van 40 graden hebben ze overleeft en de ruimte is nu aardig vol aan het raken dus is het wel eens tijd dat ze volwassen gaan worden. 10 juli / bloei dag 0 Original New York City Diesel Ghost Train Haze x Stardawg (Hickok) Bubblegum Chem Monkey Mints Gelato 41 Star91
 7. 6 juli Monkey Mints Gelato 41 Bubblegum Chem Hickok Haze Star91
 8. 18/6 draai je toch altijd in de veg? De 6400k vinden de kleintjes heerlijk en zolang ze de ruimte hebben kan je wachten tot je ze onder de 600w knalt.
 9. Met Stardawg als vader en Gorilla Glue als moeder zit dat wel goed. Dag 37 Sinmint Sorbet Ice Cream Man Tomahawk
 10. Add heb ik wel eens gehoord maar adaw is nieuw voor me. Genetica heb ik grote verwachtingen van maar ben ook een enorm chem liefhebber. Gelato 41 ben ik erg benieuwd naar het effect en smaak vergeleken met de Sinmint Sorbet.
 11. Lekker knakken. K*t tripsen, ik zou gewoon spuiten nu de dames nog klein zijn.
 12. De ONYCD de Hickok Haze en de Gelato stek zijn getopt. 3 july Monkey Mints Bubblegum Chem Hickok Haze Original New York City Diesel Gelato 41 Star '91
 13. Girls on speed! Alle selectie poespas is voorbij en kan ik overzichtelijk met datums erbij foto's plaatsen. Blijf maar komen met op of aanmerkingen, altijd welkom!
×
×
 • Create New...