Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Limbic last won the day on February 12

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

179 Goed

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,230 profile views
 1. Ik kreeg niks gevonden met de zoekterm bladvoeding en op het flesje staat het ook niet. Met bladbemesting vind ik het wel. Ik ben benieuwd, vanavond eens kijken of het geholpen heeft en een bladbemesting herhalen.
 2. Bij sugar royal staat er niet dat je het als bladvoeding kunt gebruiken maar proberen kan geen kwaad lijkt me. Dit is de Sinmint dame die een royal sugar bladspray heeft gekregen. Kijken of het verschil gaat uitmaken.
 3. Een plant heeft moeite met het direct opnemen van stikstof N uit de lucht, planten kunnen wel NO3 (nitraat) en NH4 (ammonium) opnemen. Dat wordt door bacterien uit rottend organisch materiaal of uitwerpselen "gehaald". En nee; geen vis of pis. Ik kan heus wel íets anders vinden. Volgens mij werkt een schone regen ook stikstofbevorderend.
 4. Water op kamertemperatuur. Met de plantenspuit is het de bovenste paar mm bevochtigen. Ik ben het met je eens fatamorgana, 1x goed water geven zodat alles vochtig is en dan paar dagen wachten. Ik verwacht dat de buffertabletten genoeg fosfor bevatten en de canna aarde is ook goed voorbemest. Dacht ik al vakman. Ik meet de omgevingstemp op pothoogte en is met een heat tube niet lager als 20 graden Twiet. Het zijn wel typische kleuren voor Stardawg en Sorbet alleen is dit wat overdreven. Als het klopt wat je zegt zou het verholpen kunnen worden met een bladspray behandeling. Ik zal eens kijken wat veel stikstof bevat en eens toepassen. Ik heb fish-mix maar dat wordt hem denk ik niet.
 5. Toch iemand die het opvalt en het benoemd. Het is dit keer meer aanwezig als anders. Temperatuur hou ik tussen 20 en 27 graden. Buffertabletten en verse aarde zouden voor voldoende fosfor moeten zorgen en de ph vh water is 7 en zou verder biologisch gereguleerd moeten worden. Ik had de afzuiging wel laag staan en ik maakte de toplaag 3x per dag vochtig. Ik denk nu dat het daar aan ligt. Door te hoge luchtvochtigheid een te lage verdampingsstroom. Heb vandaag afzuiger harder staan anders weet ik het ook niet.
 6. Ik ook! Morgen gaat de Mimosa om dan hebben de 8 overgebleven Jelly Pie's ook wat extra ruimte om af te bloeien.
 7. Limbic

  Nieuw Commercieel Soortje.

  Een beetje commerciële kweker hier in dit land gebruikt stekken en geen zaden. Een nieuw soortje kan een speciaal uitgezochte pheno zijn die je kan vinden in heel wat verschillende soorten en kruisingen en kruisingen van. Commerciële fem soorten weet ik niet veel van af en soms is the hype real.
 8. Er is zeker wel warmte al green. Heatsinks worden behoorlijk heet en warmte gaat rechtstreeks naar boven daarom is het op de vloer vaak te koud. Met het 3e armatuur aan is het op de bodem nu 3-4 graden gestegen al was het buiten vandaag natuurlijk ook niet koud. Volgens mij is vakman vandaag zelfs nog een ijsje gaan eten.
 9. Limbic

  Vakkie's Hoerenkast

  Wat een verwennerij. Succes met de nieuwe speurtocht!
 10. Limbic

  NOT OGDread tent

  Het is echt even wennen als je geen led gewend bent. Ze groeien sneller en zuipen meer lijkt me positief!
 11. En ligt dat dan aan je twinkel in je ogen? Gewoon slechte genetica dus.
 12. Je moet geen lichtlek hebben oid. Als je weet wat je verkoopt dus je eigen gemaakte zaden mag je verwachten dat breeder op de hoogte is van wat je van de zaden kan verwachten. Dit is 100% herma, de oorzaak zou makelijk te achterhalen moeten zijn.
 13. Welkom! Ik heb besloten ze niet meer te snoeien en ze vanavond naar 12/12 om te schakelen. Het 3e armatuur nu ook aan, totaal 945 watt.
 14. Goeie genetica, gratis en onbetaalbaar. Daar kunnen we heel lang over discussiëren welk zaadje jij krijgt en ik voor 20,- koop. Belangrijk is dat jij als kweker niet jezelf de schuld ga geven met bv. de voeding als je plots opgezadeld zit met herma's.
 15. Limbic

  35x Haze

  Heb je dat eerder gedaan, bij sommige 2 in 1 pot? Bij mij werkt het niet. 1 blijft achter en ze groeien elkaar in de weg. Tenzij je ze gaat buigen/scroggen.
×