Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Limbic last won the day on April 25

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

362 Goed

1 Follower

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,413 profile views
 1. Mooi man vakman! Die Automic staat daar goed laat maar gaan. Binnen nog een weekje groei nog voordat je overschakel of gaan ze naar buiten?
 2. Misschien wil ik wat leren over genetica en hier peilen of je enige vorm van vreemd groei gedrag kan associëren met hermaphrodisme. Ik begon mijn vraag toen ik de uitkomst ervan nog niet wist. Nu mijn vermoedens over het herma worden na het zien van 'wildgroei' bevestigd is wou ik het hier nog even delen en misschien had iemand er wel nog iets zinnigs op te zeggen. Als ik aan mn stekken van de moeder denk, is het dan zo gek dat ik ze per abuis ze nakomelingen noem? Ik dacht met het verbeteren naar stekken ik wel goed zat.
 3. Het lijkt me dat je de trichomen er ook afschud als je de toppen droog machinaal knipt. Bij de tt knip je nat. Blaadjes moeten door het rooster steken.
 4. Zijn weggegooid! Ik bedoelde met nakomelingen inderdaad "kleintjes" of stekken. Het zijn de kruisingen/nakomelingen van de hoog gewaardeerde Dosido. Docta van archive geeft een 5% herm factor bij Dosido zaden en staat het er bij de kruisingen er niet meer bij.
 5. Stop met die bladvoeding. Elke dag meerdere malen en het knakken werken niet goed samen en ook helemaal niet nodig.
 6. En ik vraag me af of ze met elkaar te maken hebben. Of het één het andere tot gevolg kan hebben. Krijgen vrouwelijke planten met gekke trekjes ook eerder herma verschijnselen.
 7. @Fearghus Als ik, op een normale manier, er 1 moeder aan over hou is het me elke euro waard. Nu heb ik helemaal niks en een hoop werk en tijd verspild. Verschillen zitten er wel in in de nieuwe lichting en was niet de bedoeling die bij elkaar te zetten. Thx @bionoob.
 8. Hoe dit verschijnsel heet of waarom het is weet ik niet maar deze vrouw krijgt helmknoppen en is 2 slachtig oftewel hermafrodiet. Niet alleen op de 'extra' groeischeut ze zitten over de hele plant. En zoals je ziet krijgen de nakomelingen precies hetzelfde. Weer die extra scheut en zelfs in de voorbloei al vrouwelijke en mannelijke bloemen. Soort is Diesel Dough van Archive. Ik had een Flavour Pack ook van Archive die ook is gaan hermen. Beide hebben Dosidos in de genen en zal de boosdoener zijn. Nog een opmerking, 1 pakje kost 200,- voor 11 reguliere zaden. Thx Docta.
 9. Word alleen wel lastig al die verschillende soortjes tegelijk. Echt super balen dat Diesel Dough niet stabiel is daar had ik hoge verwachtingen van. Waren ook niet goedkoop 20,- per regulier zaadje.
 10. Onder andere ja. De bedoeling was Diesel Dough maar die kwam de stresstest niet door. Daarna gekozen voor Melon Cake zelfde verhaal. Dus nu word het oa Sherb, Ghost Hulk, Mimosa en toch ook weer een paar Gelato, uhh ik bedoel Sinmint Sorbet' s.
 11. Gewoon in de koelkast bewaren en niet in het vriesvak. Zaden kunnen tientallen jaren mee.
 12. Gaat lekker Fearghus! Ja mooi he hoe ze daar de soorten met hun werking kunnen beschrijven. Hier is dat bijna nooit aan de orde geweest waar een bepaald soortje specifiek voor gebruikt kan worden. Ik merk zelf dat ik bv van amnesia heel onrustig word en ik met een nlx juist kalmeer. Het is hier verkopen verkopen verkopen en wat het effect er van is mag je zelf uitvogelen. Het is toch gewoon wiet?
 13. Gelato? Dat is een kruising van de Sunset Sherbet. Ik ben momenteel ook bezig met Sunset Sherbet x Sinmint Cookies en ben net begonnen met Sherb bx. Wat een verschil in prijzen, belachelijk!
 14. Ik hoop dat je er weer een topic van gaat bijhouden Fearghus lijkt me leuk te volgen. De stardawg moet ik er nog 2 van knippen. Onder gigantisch veel fluf maar boven kneiterharde compacte zwaargewichten.
×
×
 • Create New...