Jump to content

Crimson Fart

Full member
 • Content Count

  1,949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Crimson Fart last won the day on December 9 2016

Crimson Fart had the most liked content!

Community Reputation

1,001 Top reputatie

About Crimson Fart

 • Rank
  Midnight Toker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,735 profile views
 1. Ik beweer niet dat je geen fem plant kunt stekken. Eerder investeer ik liever 3 maand tijd en geld in een tentje waar de kans op herma's minimaal is dan omgekeerd. Het gaat tenslotte om een moedertje voor op lange termijn, niet ? Maar nogmaals, je zal ongetwijfeld wel een exemplaar vinden.
 2. GG#4 en GSC komen beide van een plant die zichzelf bestoven heeft (= 'een hermafrodiet). Een of andere stoner heeft de zaden die hij vond in z'n wiet gekiemd en de rest is hype Je hoeft ook geen 20 stuks af te bloeien. Wanneer je wilt schakelen, kan je de mooiste 10 overhouden. Er zitten er altijd tussen die 'méér willen & kunnen' dan de rest.
 3. Als je een selectie wil gaan maken van 'USA' strains, kies dan op z'n minst voor regulier zaad (hoewel ik altijd reg's zou aanraden voor een selectie). De ouders van je huidige keuze zijn 'bagseeds'. Je zal vast wel een leuk exemplaar vinden hoor maar ik kan me niet voorstellen dat je komende ronde herma-vrij gaat afmaken. Trouwens : selectie maken = power of numbers. Kiem er dus 20
 4. Mooie kaarsen En iets met een ouwe' vos verliest z'n haren maar niet z'n...
 5. Je ziet duidelijk de OG/Sour D invloeden in het blad... Hoeveel stuks heb je moeten weggooien tijdens je selectie Mooi dat je ze iedere dame de ruimte geeft !
 6. Interessante tip ! Ga ik zeker eens proberen want start liever ook met regulier zaad. Je ben best verwend als het op genetica aankomt merk ik. Die bonen van jou zijn prijzig en dat weet ik omdat ik dezelfde aandoening heb Je dames staan er trouwens prima bij !
 7. DHS verkoopt simpelweg S1's van een stek die ze gekregen hebben ("Joe Schmoe's" cut) en over de regs die ze verkopen zijn ze ook niet bepaald eerlijk. Kijk eens bij Connaisseur Genetics. Een breeder die de 'echte' Casey Jones gebruikt voor z'n crosses (want Head Seeds = originele breeder).
 8. Lekker bezig! Geniet van je bio-wiet Vak Weet je al wat het volgende ronde gaat worden ?
 9. Schrik ik niet van. Een aantal jaar terug heb ik iets gelijkaardigs meegemaakt; Ik stuurde hen via mail wat foto's van m'n 'Strawberry Sour Diesel'(FEM) die overal ballen liet zien. Ze vroegen wat meer feedback van de kweek maar daarna hebben ze nooit meer geantwoord. Sindsdien blijf ik weg van die gasten. Ik vond het al vreemd dat hun reguliere zaden al een hele tijd erg laag geprijsd staan (ivm een aantal jaar terug).
 10. Leuk dat je je bevindingen hier deelt. Heb onlangs is 'moeten' stekken zonder poeder of gel omdat ik geen meer in huis had. Tot mijn verbazing waren de eerste al na 06 dagen(!) geworteld. Nooit lieten ze zo snel wortels zien bij mij. En stekken doe ik gewoon op de 'oldschool manier -> jiffy's in propagator, verwarmingsmatje en TL = stabiel klimaat. In de mate van het mogelijke probeer ik steeds steriel te werk te gaan; dus steeds een nieuw scalpel en afgewassen propagator.
 11. Die neiging hebben we allemaal toch Geur, smaak, gewicht en uitwerking worden vooral bepaald door de laatste weekjes dus geduld is een schone zaak in dit geval. Hangt er natuurlijk ook vanaf wel effect je nastreeft. Je geeft je dames iig voldoende aandacht
 12. Ik moet het je nageven Piffer. Het ziet er bijlange niet slecht uit, integendeel Maar denk wél dat sommige planten wat langer mogen (op basis van sommige pic's). Geef ze wat meer de tijd om een degelijk wortelgestel aan te maken en ze springen er vanzelf uit.
 13. Ze lijken inderdaad een beetje teveel van het goede te krijgen gezien je gedraaide bladpunten maar waaaaw wat doe jij dat netjes Leuk dat we kunnen meegenieten van je kweek !
×
×
 • Create New...