Jump to content

Crimson Fart

Full member
 • Content Count

  1,920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Crimson Fart last won the day on December 9 2016

Crimson Fart had the most liked content!

Community Reputation

988 Uitstekend

About Crimson Fart

 • Rank
  Midnight Toker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Ze lijken inderdaad een beetje teveel van het goede te krijgen gezien je gedraaide bladpunten maar waaaaw wat doe jij dat netjes Leuk dat we kunnen meegenieten van je kweek !
 2. Hey Limbic, erg leuke genetica moet jij hebben liggen, gezien je afgelopen rondjes ! Hoe is deze afgelopen ?
 3. Zelfs iemand zonder groene vingers weet toch dat het niet slim is om de schutbladeren van een plant weg te knippen. Bij zulke kleine (iele) planten kan je dat beter niet doen. Wanneer je langer voorgroeit en degelijke planten hebt is dat een ander verhaal. Ik zou er hoedanook een aantal wegnemen om de betere feno's de ruimte te geven. Als je op dezelfde manier wilt blijven kweken, kan je beter met stekken werken. En knip je dan droog of nat in de woonkamer ?
 4. Dus je 'defoliate' al je planten bij aanvang van de bloei omdat ze elkaar aanraken en op die manier verdamping tegenhouden ? En denk je dat ontbladeren van herma-gevoelige planten minder stress geeft dat een high five... . Vandaar je reputatie... Planten redeneren op een andere manier. Haal er gewoon de zwakste uit. Meer betekent vaak minder.
 5. Beter informeren want zaden zijn helemaal niet illegaal in Belgie. Al heb je een extra koelkast staan voor je verzameling wietzaden. Geen enkele wet die je overtreed. Denk dat overheden trouwens wel wat beter te doen hebben dan te debatteren over het al dan niet verbieden van cannabiszaad. Recreatief wietgebruik is en blijft een taboe in Belgie. Medicinaal gaat het de 'goede' kant. Moment dat jij je zaadje de grond induwt, overtreed je de wet Dat even rechtgezet te hebben, snap ik je para-modus wel. Dat zou ik ook zijn als ik m'n zaden op die manier moet ontvangen. Maar om eerlijk te zijn, zou dat me niet tegenhouden om m'n eigen wiet te kweken. Het is dat of dure troep moeten kopen en roken. Een liefhebber is niet te snel tevreden en je wilt toch weten wat je rookt !
 6. Das een mooie inspanning Weetje maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat het de goede kant opgaat; hier in BE wordt het "cannabisprobleem" door de dominerende politieke partij gelinkt aan het gigantische coke-probleem in Antwerpen. Het ziet er naar uit dat NVA gaat teruggrijpen naar repressieve middelen om het drugsprobleem is ons landje van de baan te krijgen. Als er al een beleid komt bij jullie, denk ik niet dat het in ons (=kleine hobbytelers) voordeel zal zijn. Blowen zullen jullie wel mogen maar eigenhandig kweken; nee hoor
 7. Tijdje niet geweest hier.. & na een aantal leuke verslagen terug opgepikt te hebben kom ik hier terecht;; Echt triest om te zien hoe het gaat hier & dan bedoel ik vooral langs Sannie's (&Knutsel's) kant. Ik hoop dat het te vroeg is om te stellen dat er een einde aan het forum komt & al zeker niet op deze manier.. Langs jullie kant is er duidelijke 'goede wil' op te merken Vrees dat enkel Sannie hier opheldering kan brengen, Zal nog eens spammen op OG ook.
 8. Ben je nou weer koeien uit diezelfde sloot aan het halen ?! D, je hebt naast het kweken nog een hobby nodig !
 9. Stilzitten is niet aan jouw besteed Veel geluk met je nieuw rondje ! (Ik moest meteen denken aan deze: http://en.seedfinder.eu/strain-info/Sheherazade/Paradise_Seeds/) maar aangezien volgende wel degelijk dezelfde naam heeft: http://en.seedfinder.eu/strain-info/Opium/Paradise_Seeds/
 10. Heb zelf een eerste rondje Cobs achter de rug en naar mijn gevoel bleven m'n planten ook kleiner; de internodes bleven lekker dicht op elkaar en zonder dat ik ze hoefde te toppen groeiden ze ook lekker in de breedte. Geef je wel genoeg water met die twee lichtkannonnen erboven ?
 11. In theorie is elke levende plant een prooi voor allerlei ongedierte.. Dat spint en dergelijke makkelijker meelift op stekken klopt wel maar daar gaat het hier niet over. +1
 12. Voor de prijs van zo'n SPYDRx bouw je zelf een DIY/COB-armatuur (zoals MisterX) en voor je het weet draai je 1.5k met <1000w
 13. ... Waarom wordt altijd diezelfde vete uitgevochten Mooie budpic's trouwens Vakkie; jij gaat 2018 alvast lekker inzetten.
×
×
 • Create New...