Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

macerror last won the day on March 16

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,283 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

3,238 profile views
 1. macerror

  Canada 'legaliseert' Cannabis

  ja dat doet mij ook zeer want mn opa is ook in een kamp om het leven gekomen . die is in slaap achterover van de wachttoren afgepoepkakt hoofd eerst bro ! we worden al 10 jaar door de vvd in de poeperd genomen in nl . liegen graaien lullen en draaien . afbraak politiek . massaal zzper / uitzendkracht of afgeserveeerd moi . krijg je proteststemmingsmakerij van laat er maar eens een verse wind over het land gaan in de vorm van thiery en hidde . de russen hebben er ook een dikke bruine vinger in gehad heb ik me laten vertellen . en die had eerst in mark gezeten dus zaten genoeg gediareetificeerde entrobacterien onder die vingernagels van vlads . is nog door jesse schoongelikt trouwens . want die moet je ook niet uitpoesten .
 2. macerror

  Autoflower of regulier zaad?

  je kan het best vroegbloeiende purple hebben . ik geloof dat dutch passion die verkoopt . rooie libanon kan ook . deense soorten ook .
 3. macerror

  Waar is iedereen?

  ze zijn allemaal over naar social media of YouTube en xhamster . forums zijn ouwbollig tegenwoordig . en dan leeft het hier nog een beetje de rest (jd /eu ) is helemaal huile .
 4. modderfokkin creist ik moest weer ff een paar pica les autres doorfietsen mn vingert joekut der van man !!!
 5. eerste bloei verschijnselen 13 februarie . moet 7 tot 9 weken zit je op minimaal 3 april dus of 17 april . ik zou geen gekke dingen meer doen . beetje afbouwen pappe nathouwen . zal wel een lekker leip wietje opleveren met deze genetica .
 6. macerror

  DeSimpeleDuif

  mischien is het een idee om een bevriende duif van de belga post te vragen . dan kan die wa halen doif !
 7. geef je wel eens van onder water dat ze ff lekker volzuigen ?
 8. macerror

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2019

  Dit ga ik volgen
 9. macerror

  DeSimpeleDuif

  hallo simpelen duifeken goe wet dak oe gerre zie ladde ge zien oe gern da ga ma zie . ik hef jezus over zn flikker gemeigen daarzooid eem . over zien liekwaad maat !!!
 10. macerror

  Beste keuze Lans spuit

  waarom probeer je niet gewoon een spuitlans ? je kan ook gewoon zelf 1 maken met een slang en een buis met kraan die ze in de wijnmakerij gebruiken . en dan in combi met de wet der communiserende vaten . niet op je tent plaatsen die ton word te zwaar vermoet ik . wat een gedoe he dat kweken .
 11. macerror

  12 X Gorilla Glue Auto

  ik heb ook weinig goeie dingen over fast buds gehoord . na dat de gg4 in 2014 gehyped werd kwamen ze binnen de kortste keren met een autoflower versie op de markt . dat vond men op afn destijds al vreemd want dat kan nooit binnen een jaar zou men zeggen . er zijn best goeie autoflowers te vinden . maar je houd er altijd kleine phenoos tussen zitten . en phenoos waar je amper stoned van word . phenoos met oorsmeersmaak kwam ik ook vaak tegen . en ik blijf er meestal maar een half uur leip van . indoors is het zonde van het elektries met 18/6 of 20/4 en sneller dan fotoos zijn ze beslist niet . en ze hebben minder toppen . de grotere autoos hazen en zo die hebben zo maar 100 + dagen nodig . ik heb meer dan 10 verschillende af soortjes gehad en allemaal dezelfde buggs . ze hebben net de sokjes aan om de kinderschoentjes aan te doen moeten eerst ze leren lopen .
 12. klein topdresje gewoon omdat het kan . desnoods alleen wat verse aarde .
 13. macerror

  Vakkie's Hoerenkast

  hasiesman de zon is jou vriend . mooie gezonde vegetables geeft een mooi effekt de seramis . toen ik nog rijk was kocht ik het ook wel eens nu en dan .
 14. die overgang van vrouwelijk naar herma gaat heel snel op eens . de ene dag denk je nog alles kids en de volgende dag een megastrek en ballen tonen . maar de purple storm heeft daar wel meer issues mee . tis jammer maar nix aan te doen . zit nog ff te denke wat te doen . heb tot half mei en kan nog een plant zetten . de raderen draaien . een rooie lieb of iets ? of een heribei ? een duckfoot ? een gg#4 ? of of of ?? ps ;;;'; die plant word dan half mei outdoors geplaatst in een hele grote emmer grond met genoeg vocht om tijdens mn afwezigheid af te bloeien zodat ik terug kom en meteen weer kakelverse stash heeft . want na 3 week geheelonthouding stop ik graarne een verse piep
×