Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

macerror last won the day on January 1

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,162 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

2,973 profile views
 1. macerror

  Der Untergang Von Der Merkelunion

  nu ons mark nog . sjeel heeft een beetje een bad trip
 2. klopt een paard is ook maar een kameel moet je maar rekenen . TOP VERWIJERT UIT APELIJM !!!!!! wegens gekke zeer verdachte blaadertjes . maakt wat een natte broeierige indruk . kan zijn dat mn splixplalinternieuwe fan wat te hard waaiert over de toppens des slettenbakkens of gewoon klimatologies . maar ik heb de top er af gehaald om de rest nog wat laten staan voor de naneuk weeyewel . o o
 3. macerror

  Vakkie's Hoerenkast

  hele mooie manier van duurzaamheid .
 4. macerror

  Plagron green sensation

  tis voor de laatste 3 weken dus ….. wil je der al eerder vetmesten dan heel laag doseren eerst dan opbouwen want anders in 1 dag knal GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLL !!!
 5. de discretie was minimaal vind ik . tuincentrum huppeldetrut stond er op de doos . volgende keer haal ik het bij de shop of bestel het daar indien niet op vooraad en haal het per fiets op. geen online growitems gadgets meer hier bezorgd . die hele online winkelensector is aan het doorslaan . je krijgt 4 a 5 mailtjes per dag over je bestelling en lees je een paar uur geen mail dan ligt je lovedoll de volgende dag bij de buurman in de gang weg te kwijnen . ik schaf er geen smartphone voor aan ook . alhoewel je bijna word verplicht want ook de rabo wil de randomreader vervangen door mensen hun eigen smartphone met raboapp . en verzekeringen ff je schade appen not me . ik schaf me geen smartphone aan nergens voor no way . dan doe ik mn bankzaken op het rabokantoor voor elk wissewasje naar de balie leuke meiden ook trouwens daar . maar goed ik heb er wel weer een leermoment van gehad . wat een fukking stress kan er dan in een mens wonen heey . natuurlijk een beetje aangewakkerd door een lekkere haze-roes dan kan ik heel arregresief en stressvol van worre weeyewel . maar ik heb meelij met die bezorgers van post nl etc die zijn aan rijden voor afbraakprijzen ze moeten sappelen om hun leasebus te bekostigen . rijden foel speed door de hood zigzaggend tussen de spelende kleuters door te toeteren stressen . net zeemeeuwen ze schijten hun schijt bij afleveradres of droppen de lood bij de buren en weer gas gas gas verder . de hengel met worst achterna . en de bazen maar lachen wat een land is dit . ze krijgen gelukkig een handje vol huur en zorgtoeslag anders zouden ze ook allemaal failiiet naar de kloten gaan . je kan voor zulke prijzen geen pakjes rondbrengen . de enige die dat trouw en zonder zeuren doet is zwatte piet en die heeft de zwaarste roete en je hoort em niet . wel zn tegenstanders maar das een ander verhaal . ik ga ze verwelkomen hier in een buurdorp op 9 febrewaris dan komt sint piter in het land aan een broer van klaas . sint pieter heeft maar 1 zwarte piet . en ja hoor ook die willen ze outkicken . we gaan het weer beleven de nieuwe hoekse en kabeljauwse twisten alhier .
 6. tsja toch nog een mailtje van het tuincentrum dat het altijd discreet word verpakt dus valt mee dan . maar goed toch weer een leermomentje . en tis geen buttplug xxs dus ja wat voor vieze dingen kan je de buurman van verdenken als het al open is geweest . ja zo n waaiertje over je ster ik heb er nix mee maar ja je hebt er van die festisjisten weeyewel . maar ga het wel checken met afhalen van ha die buur lekker fris sterretje buur ?? want ik kan moeilijk vragen ligt mn darkroom-clipventilatorretje hier buur ? ja klopt ik heb em zo lang ff aan een ijspegel gehangen buur ! ooh ja lochies wat lekker fris buur thx buur
 7. ik had een tentwaaiert bij fukking bol.com besteld . dacht dat is lekker discreet weeyewel. heb ik de bestelling afgerond is het bij een fukking online tuincentrum lees growshop waar bol mee samen werkt . had meteen al spijt na de bestelling . de waaiert zou 22 januari bezorgd worden volgen bol . lees ik me de mail door zo net heb ik mail dat de fukking waaiert al bij de buren hiernaast is bezorgd want mac was niet thuis . GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD GLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GODVERDESTINKKUTBEFSMOELRIMMENDEDIAREESNUIVERSHOERELOPENDEAIDSBACSILLEN VAN MOERNEUKENDE BOL .COM wat een achterlijke instelling is me dat joh . daar zakt me de broek op de schoenen van . ps ""bol heeft mn klacht al in behandeling genomen en legt het neer bij post.nl en ik had mn track en trees moeten checken . dus wat ze s ochtends mailen is 8 uren later al net zo veel waard als een gelakte lul in de manenschijn . mac checked zn mail niet genoeg volgens de bol norm . en tis discreet verpakt . OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHH ik ben dus gewoon een paranoia ouwe gevaarlijke gek ? weer wat geleerd .
 8. en weer allemaal lekkere rookersgoed in wording . heerlijke terpenenwalm komt er van af . en door die penetrante terplucht uit die geile kelken word ik een soort en met cookiemonsterachtige wietjunk die denkt "" IK ROOK JULIE ALLEMAAL OP !!!!!
 9. macerror

  Nederlandstalige Rap

  ha die crimix ik kijk /luister naar 101 barz . maar ook gewoon op de radio . extince digidex brainpower osdorp posse jvt gers pardoes etc . wil ik echt chillen dan luister ik infected records !!!
 10. zo lang ze niet met een surfplank onder de arm boven de grond komt wel . maar word dringen met die hoelahoep en die dikke coconuts .
 11. der zit een aurora indica in de week voor een paar dagen . dus word de opvolger van de apelijm . en ook een hawa mawa 28 % thc zit er heel erg aan te komen . h hier zie je de reg hurrycurry in het midden staan die is op 1januari geboren dus 17 dagen 12/12 nu aan het perpen . die doet het beter dan de apelijm purplestorm want die blijft geeel en klein etc . word waarschijnlijk vervangen door een hawamawa 28 % thc . oook komt er een aurora indica bij soon .
 12. macerror

  Nieuwe sanniesshop

  geef em wat free-bees des-noods .
 13. macerror

  Nieuwe sanniesshop

  mooie site geworden . zeer kompleet heel veel soorten /. geen enk ele taalfoutkund ig heden kun nen vin den
 14. dit ga ik volgen moet die aarde niet wat worden aangestamped en tot de rand toe gevuld in die smartpots ? zodat je spanning in de zak krijgt en ie rond van vorm word zoals de bedoeling . want nu heb je der 8-hoekige pentagonen van gemaakt zo . men legt ook wel es een stuk wit plastiek over de aarde met een uitsparing voor het pootgoed . mischien kan je de temp ter hoogte van de wortel meten die moet 22 graden celsuis zijn optimaal . bovengronds maakt niet veel uit en die lv ook niet . duurd wat langer allemaal dan . aan de andere kant kunnen ze zich dag 1 naar de omstandigheden aanpassen om 100% gefinetuned te knallen als 4 vette blauwbessige kechs . kan je ook een pica van de cobjes maken /? hier heb je em nog niet aan toch ? je zit toch niet je plantjes in de donkere periode te storen mogen wij hopen ? goed bezig
 15. macerror

  nieuwbouw kast ;voetafdruk 50 x 80 centimeters

  haolwa toevallig heb ik jongstleden een x-aantal fiestbanden vervangen . en deze banden hebben duizenden kilometoren met me mee gefiest en hebben nu een second life als isolators . dat is duurzaamheid en riezeikeling in 1 klap . ik had nog tweezijdige tape van de lellebel del dus vandaar . plus nog wat compvents geplaatst als ook elektries onder in de kast om water te bepompen etc . tot nu toe bevalt het nieuwe kabinet me wel . ook omdat murk ratte hier niet mee doet . en ook die homohater cristenunie van raavenzwaai die mogen ze van mij wel nakend in een darkroom gooien dat ie er flink gebukakkakt weer uit komt dat die ook ondersteboven aan de brancard blijft plakken . zelf heb ik ook de Nashville ondertekend want ik ben al jaren groot johnny cash fan daar . zo gaat het peopertje van zwaai ook gleoien . temp van de de inkomende luchtstroom.
×