Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

macerror last won the day on May 12

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,352 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

3,434 profile views
 1. ik heb daar idd nog zaadjes van maar die zitten nog aan de hypro amnees en zijn nog niet afgerijpt . zodra ze rijp zijn kan ik je er wel een x-aantal sturen dat is geeen probleem . we lopen nog maar net recht op en dan gaan we al weer kruipen .
 2. volgende ronde komt er een afsprong van deze 2 vegetables ook bij . apelijm x amnees = apelam zal een witte langbloeier worden . en apelam klinkt goed vind ik . lammeaap kan tot irritatie lijden . doe mij ff een zakkie lammeaap ! durf je niet te bestellen .
 3. ja ik heb ook wel de potten omwikkeld met zilverfolie . maar tijdens metingen met een thermografische meter viel me op dat het weinig uit maakt . en ik heb hier ook wel eens gelezen van een ingewijdt lid dat het geen zak uitmaakt . maar voorkomen is beter dan genezen . der zijn ook witte spaciekuipen bij de gamma te koop . heb je helemaal geen buikpijn der meer van . en eigenlijk hebben we allemaal wel ergens een vriend die de nightmarescenarioos voor je opsomd . die heeft wat sjaloesy en gewikigoogled outdoor pot errors top 10 do and don ts . dus niet druk om maken . ja tegen de oogsttijd moet je uitkijken met vrienden . de meeste rippers zijn bekenden weeywel
 4. @Limbic : klopt dat ie behulpzaam was want hij heeft destijds ook de rooie lieb zaden geregeld via die andere boys hier die ze hebben gecrossed uit die deense leb 27 en die zwiterse zadenbank . dan had je dus rooie lieb aangepast aan het deense klimaat en het Zwitserse zodat je dus gemiddeld genomen in de buurt van de nederlands klimaats meridiaan uitkomt . die boys noeemden het lib leb geloof ik . en die had hij belangeloos voor me geregeld dus dat vond ik ook heel cool van hem . maar ja wat er loos is ? je begint je op een bepaald moment ook wel zorgen te maken of denkt met hackers of ander internet psychoos te maken te hebben . maar goed mischien komen we ooit nog eens achter . mocht ie nog reageren meld ik het ook . at @konopi ik krijg een rare melding op die link . mij te link . mischien is mn Lenovo net zo paranoia als mezelf maar ik vertrouw dit niet ouwe forummakkers !!
 5. om en om word ook veel gedaan . in een laagje water laten staan vind ik minder . vanwege rot en ook vanwege het kweken van larven wat je dan krijgt . dan ligt er een kluwen dunne mie te spinpoten in je schotel .
 6. ja dat klopt hele goeie high die hawai . en daar het half mei is ff weer een opdaad . de apelijm gaat lekker voor de laaste 9 dagen te gaan . en de hypro amnees is met een gg#4 femstuifballetak bestoven van onder en van boven . en dan nog een heri x ps wie nog geen geslacht heeft getoond . is het een teefje dan gaat daar ook nog een waaier apelijmfemstuif overheen leuk voor later . die gaat ook outdoor om de zaden nog te laten afrijpen je ziet die balpen gewoon aan de apelijm hangen . koenraadskleefpasta nr 4 hypro amnees s2 heeft immer en altijd hangbladertjes hier nog allemaal door mezelf op tee roken meuk ik lig achter op schema . de laastste ronde op kraanwater onnafgezuurd 8.3 ph gedraaid met onderstaande voeding beetje 4 4 4 verhouding op coco en blijft net zo groen als de schimmelkaas van mn schoonmoeder der tenen . en hier de nog gender neutrale heri ps laters
 7. kan toeval zijn . is geen vergelijkend waar een onderzoek ? planten uit zaad geeft altijd verschillen in phenoos onderling . de ene pot is beter bewaterd dan de andere . de ene staat op de tocht de andere wat meer in de zon . allemaal een verschillende schoen . maar idd die ene doet het wel beter . mischien is het toch wel het ei van Columbus dat toppen der autoos . mischien als je ze dieft en klieft brengt het nog meer op wie weet ? men raakt nooit uitgeleerd met wiet . want je onthoudt ook nix meer .
 8. tis intelligentie of inteeltlicentie tsja ik snap ook de beste bedoelingen wel van jou @APK . en al die stickies is ook allemaal nutteloos scrollwerk om bij de recente items te komen . alleen zijn er geen mods meer en tis zo het is hier . en daar wen je aan . verders heb ik het gevoel dat het hier een ouwe jongens krentebol gebeuren is . en dat de vaste wf-ers niet meer normaal kunnen reageren maar roetineus met een kwink en of cripties funny antwoord komen . en wat wil je na duizenden keren vraag lezen en reaktie geven ? net zoals de rollin stones tijdens een concert "" i can get no satisfation ""niet meer kunnen spelen alsof ze het gister hebben geschreven . vaak hebben ze ook nog net geneukt ook .
 9. zit bij Ziggo dus zou heel goed kunnen . en bij Ikea lekkere gekruide herteballen met patat gegeten en op de bedafdeling een trekkammalullo bed gekocht
 10. veel rielekste mensen van toen zijn degelijke opgedroogde pappa s en mamma s geworden . nieuwe cannabisverslaafden komen er niet bij want tis te duur . of niet meer cool . mischien is het op lachgas.nl wel goed toeven en een drukte van jewelste. of op mma.eu of cracknose.nl of op xtcppillendraaienwatenhoe.nl plus dat het wietkweken met selfies niet handig is en dan is het niet sick genoeg . is het zijn van de tijd
 11. die wormenmest kan geen kwaad . ik heb eens een plant in 100 % wormenmest van plagron gegrowd ging prima op zich . geen verbranding of wat . plant kreeg tekorten in de laatse weken . lavameel drijft je ph op . biovin ken ik niet zal nix met biologies gekweekte haaievin te maken hebben .
 12. het valt sommige mensen niet eens op . ik had ooit een afvoer op een schoorsteen zonder filter . toen zijn door de woningbouwcorporatie alle schoorstenen voorzien van antivogelroostertjes . geen coppers of wat gezien .
 13. kan het zijn dat je wortelkluit opgedroogd is geweest ?
×
×
 • Create New...