Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Everything posted by macerror

 1. macerror

  autoflowers

  doe die van de hel dan ook meteen anders worden ze daar ook uitgetrapt .
 2. hallo forumvrienden ik wil dit jaar eens beginnen met de bouw van een nieuwe kweekkast om in mijn dagelijkse behoefte van een X-aantal puurpijpjes wiet te kunnen voorzien . voor de viering van mn 39 jarig jubeleum van mn wietverslaving doe ik dit cadeau aan mezeluf . want shopwiet is me voor den keutel nog te duur en gaat mn hart kloppen en beuken dat de buren meester frank visser in wouden schakelen . en de wiet gebakken in de de cake ging je van knarsetanden en liep je met een bebleode bek rond dat Dracula er een mietje bij was vergeleken ,zo veel glasgruis was toen gebruikenlijks . en je kon er stuiterend van de shop mee naar huis niet vanwege de leipheid maar zoveel siliconekit spoot men er destijds overheen . en wat er aan gif niet overheen werd gespraytanned wil je niet weten . mn longarts heeft geconstateerd dat er helemaal geen natuurlijk habbitat aan longmossen meer aanwezig zijn zoveel ddt . dus vandaar eigen groenvoorziening . alleen besluip me nu de vraag met een voetafdruk van 50 x 80 cm met 5 x tlc 23 watt strips is dan de ideale hoogte ? ik kan tot 160 eventueel . en wat is de ideale potmaat maat bij deze voetafdruk ? wat is de ideale afstand tussen de strips ? welk maateriaal is er op dit moment populair om de wanden mee te bekleden in te smeren of plakken ? hoee kan ik wandverlies indammen ? zit ik quwaa umollen wel in de ideale range ? ik heb nog een x-aantal vragen maar forumvrienden julie kunnen hier eerst een rustig mee aan de slag gaan . ik wil ook niet te veel druk op de ketel zetten . ik hoor het allemaal wel laters
 3. macerror

  nieuwbouw kast ;voetafdruk 50 x 80 centimeters

  ha die huff n puff ik heb een hidden inlaatfilterasiesystem . want die zit in my mijn meint . want daar ik nog nooit geen crocs en/of allygataoren , rynoozeresossers indoors ben tegen gekomen ben ik er mee gestopt . want mn rarevouwmugrianen hebben scheit aan welk filter ook . mn spint heeft filter niet in de vocu . mn thrips hebben het buskruid niet uitgevonden en hebben er geen weet van . luizen heb ik indoors nooit gehad alhier behalfe toen van de buurvrouw overgesprongen uit heur snor in die mijne . dus nee veel spannender word het niet . kan me niet herinneren ooit andere dieren ben tegengekomen . mischien voor van de zomer wel nodig sprinkhanen heb je wel hier want de kast staat dicht bij het raam voor frisse inlaat luchtstroom . en kamer is verduisterd dus voor lichtlek is het niet nodig . dus vandaar . wel is lucky luck nog ff langs geweest alhier met jolly jumper . de luchthuishouding weer gewoon holenmens basiskennis troglodytes . inlaat laag afzuig hoog .
 4. macerror

  Der Untergang Von Der Merkelunion

  nu ons mark nog . sjeel heeft een beetje een bad trip
 5. alowa ik ben niet zo van politiek ik kom nooit verder dan mark die f.......r uit het park . maar wat onze oosterbuuvie nu overkomt gaat veel verder en is levende historie. ik ga er geen woorden aan vuil maken of flauwe grappen . kijk de fotoos en je ziet een verslagen oud mens . ganz kaputt ggm bert van marwijk is ook wat publiciteitsgeil zeker ?
 6. haai 12/12 herbperp op de terp . die grote paarsachtig vershining links is een purple storm (escobar ) waarin zich een x-aantal regzaden bevinden afkomstig van een paarsachtige heribei man . dan midvooraan een somango (nirvana ) en midachterin een gg#4 s2 (elev8seeds ) waarin zich een x-aantal femzaden bevinden van de paarsachtige purple storm links . dan helemaal rechts achter aan een og lemon haze nirvana en rechtsvoor een gg#4 x purple storm.waarin zich nog geen zaad bevind wat lochies is in de kleuterschoolfase . alles bij mekaar een 5 aantal planten alles veilig geen winstbejag gewoon eigen rookert om mezelf voor in mn al 39 jaar duurende wietverslaving te voor zien . en elke keer als er geoogst is komt er weer een nieuwe in om een verse stroom wiet te genereren (verkrijgen ) . want lekkerder dan verse wiet is er niet .
 7. klopt een paard is ook maar een kameel moet je maar rekenen . TOP VERWIJERT UIT APELIJM !!!!!! wegens gekke zeer verdachte blaadertjes . maakt wat een natte broeierige indruk . kan zijn dat mn splixplalinternieuwe fan wat te hard waaiert over de toppens des slettenbakkens of gewoon klimatologies . maar ik heb de top er af gehaald om de rest nog wat laten staan voor de naneuk weeyewel . o o
 8. macerror

  Vakkie's Hoerenkast

  hele mooie manier van duurzaamheid .
 9. macerror

  Plagron green sensation

  tis voor de laatste 3 weken dus ….. wil je der al eerder vetmesten dan heel laag doseren eerst dan opbouwen want anders in 1 dag knal GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLL !!!
 10. de discretie was minimaal vind ik . tuincentrum huppeldetrut stond er op de doos . volgende keer haal ik het bij de shop of bestel het daar indien niet op vooraad en haal het per fiets op. geen online growitems gadgets meer hier bezorgd . die hele online winkelensector is aan het doorslaan . je krijgt 4 a 5 mailtjes per dag over je bestelling en lees je een paar uur geen mail dan ligt je lovedoll de volgende dag bij de buurman in de gang weg te kwijnen . ik schaf er geen smartphone voor aan ook . alhoewel je bijna word verplicht want ook de rabo wil de randomreader vervangen door mensen hun eigen smartphone met raboapp . en verzekeringen ff je schade appen not me . ik schaf me geen smartphone aan nergens voor no way . dan doe ik mn bankzaken op het rabokantoor voor elk wissewasje naar de balie leuke meiden ook trouwens daar . maar goed ik heb er wel weer een leermoment van gehad . wat een fukking stress kan er dan in een mens wonen heey . natuurlijk een beetje aangewakkerd door een lekkere haze-roes dan kan ik heel arregresief en stressvol van worre weeyewel . maar ik heb meelij met die bezorgers van post nl etc die zijn aan rijden voor afbraakprijzen ze moeten sappelen om hun leasebus te bekostigen . rijden foel speed door de hood zigzaggend tussen de spelende kleuters door te toeteren stressen . net zeemeeuwen ze schijten hun schijt bij afleveradres of droppen de lood bij de buren en weer gas gas gas verder . de hengel met worst achterna . en de bazen maar lachen wat een land is dit . ze krijgen gelukkig een handje vol huur en zorgtoeslag anders zouden ze ook allemaal failiiet naar de kloten gaan . je kan voor zulke prijzen geen pakjes rondbrengen . de enige die dat trouw en zonder zeuren doet is zwatte piet en die heeft de zwaarste roete en je hoort em niet . wel zn tegenstanders maar das een ander verhaal . ik ga ze verwelkomen hier in een buurdorp op 9 febrewaris dan komt sint piter in het land aan een broer van klaas . sint pieter heeft maar 1 zwarte piet . en ja hoor ook die willen ze outkicken . we gaan het weer beleven de nieuwe hoekse en kabeljauwse twisten alhier .
 11. tsja toch nog een mailtje van het tuincentrum dat het altijd discreet word verpakt dus valt mee dan . maar goed toch weer een leermomentje . en tis geen buttplug xxs dus ja wat voor vieze dingen kan je de buurman van verdenken als het al open is geweest . ja zo n waaiertje over je ster ik heb er nix mee maar ja je hebt er van die festisjisten weeyewel . maar ga het wel checken met afhalen van ha die buur lekker fris sterretje buur ?? want ik kan moeilijk vragen ligt mn darkroom-clipventilatorretje hier buur ? ja klopt ik heb em zo lang ff aan een ijspegel gehangen buur ! ooh ja lochies wat lekker fris buur thx buur
 12. ik had een tentwaaiert bij fukking bol.com besteld . dacht dat is lekker discreet weeyewel. heb ik de bestelling afgerond is het bij een fukking online tuincentrum lees growshop waar bol mee samen werkt . had meteen al spijt na de bestelling . de waaiert zou 22 januari bezorgd worden volgen bol . lees ik me de mail door zo net heb ik mail dat de fukking waaiert al bij de buren hiernaast is bezorgd want mac was niet thuis . GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD GLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GODVERDESTINKKUTBEFSMOELRIMMENDEDIAREESNUIVERSHOERELOPENDEAIDSBACSILLEN VAN MOERNEUKENDE BOL .COM wat een achterlijke instelling is me dat joh . daar zakt me de broek op de schoenen van . ps ""bol heeft mn klacht al in behandeling genomen en legt het neer bij post.nl en ik had mn track en trees moeten checken . dus wat ze s ochtends mailen is 8 uren later al net zo veel waard als een gelakte lul in de manenschijn . mac checked zn mail niet genoeg volgens de bol norm . en tis discreet verpakt . OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHH ik ben dus gewoon een paranoia ouwe gevaarlijke gek ? weer wat geleerd .
 13. en weer allemaal lekkere rookersgoed in wording . heerlijke terpenenwalm komt er van af . en door die penetrante terplucht uit die geile kelken word ik een soort en met cookiemonsterachtige wietjunk die denkt "" IK ROOK JULIE ALLEMAAL OP !!!!!
 14. macerror

  Nederlandstalige Rap

  ha die crimix ik kijk /luister naar 101 barz . maar ook gewoon op de radio . extince digidex brainpower osdorp posse jvt gers pardoes etc . wil ik echt chillen dan luister ik infected records !!!
 15. zo lang ze niet met een surfplank onder de arm boven de grond komt wel . maar word dringen met die hoelahoep en die dikke coconuts .
 16. der zit een aurora indica in de week voor een paar dagen . dus word de opvolger van de apelijm . en ook een hawa mawa 28 % thc zit er heel erg aan te komen . h hier zie je de reg hurrycurry in het midden staan die is op 1januari geboren dus 17 dagen 12/12 nu aan het perpen . die doet het beter dan de apelijm purplestorm want die blijft geeel en klein etc . word waarschijnlijk vervangen door een hawamawa 28 % thc . oook komt er een aurora indica bij soon .
 17. macerror

  Nieuwe sanniesshop

  geef em wat free-bees des-noods .
 18. macerror

  Nieuwe sanniesshop

  mooie site geworden . zeer kompleet heel veel soorten /. geen enk ele taalfoutkund ig heden kun nen vin den
 19. dit ga ik volgen moet die aarde niet wat worden aangestamped en tot de rand toe gevuld in die smartpots ? zodat je spanning in de zak krijgt en ie rond van vorm word zoals de bedoeling . want nu heb je der 8-hoekige pentagonen van gemaakt zo . men legt ook wel es een stuk wit plastiek over de aarde met een uitsparing voor het pootgoed . mischien kan je de temp ter hoogte van de wortel meten die moet 22 graden celsuis zijn optimaal . bovengronds maakt niet veel uit en die lv ook niet . duurd wat langer allemaal dan . aan de andere kant kunnen ze zich dag 1 naar de omstandigheden aanpassen om 100% gefinetuned te knallen als 4 vette blauwbessige kechs . kan je ook een pica van de cobjes maken /? hier heb je em nog niet aan toch ? je zit toch niet je plantjes in de donkere periode te storen mogen wij hopen ? goed bezig
 20. macerror

  nieuwbouw kast ;voetafdruk 50 x 80 centimeters

  haolwa toevallig heb ik jongstleden een x-aantal fiestbanden vervangen . en deze banden hebben duizenden kilometoren met me mee gefiest en hebben nu een second life als isolators . dat is duurzaamheid en riezeikeling in 1 klap . ik had nog tweezijdige tape van de lellebel del dus vandaar . plus nog wat compvents geplaatst als ook elektries onder in de kast om water te bepompen etc . tot nu toe bevalt het nieuwe kabinet me wel . ook omdat murk ratte hier niet mee doet . en ook die homohater cristenunie van raavenzwaai die mogen ze van mij wel nakend in een darkroom gooien dat ie er flink gebukakkakt weer uit komt dat die ook ondersteboven aan de brancard blijft plakken . zelf heb ik ook de Nashville ondertekend want ik ben al jaren groot johnny cash fan daar . zo gaat het peopertje van zwaai ook gleoien . temp van de de inkomende luchtstroom.
 21. macerror

  Welke led lamp?

  voor 39 donnies kan je hele leuke ledten kopen . gewoon ff een beetje inlezen bro . of moeten wij het jou van uit onze parate basiskennis allemaal voorkauwen ? tis een forum alhier geen vraagbaak . maar goed jij bent ook niet iedereen dus . https://www.todogrowled.com/gb/ ps : ik heb onderweg wel es een vreetkick van mn eigenwietje en dan neem ik wel es een lekkere chocoladereep . ook wel tijdens regen en wolkbreuken en dat is de enige mars hydro waar ik ervaring mee heb vandaar .
 22. macerror

  Loaded THC

  met volle zon in de speedo , steigeren weeyewel .
 23. macerror

  Loaded THC

  die van mij gaat dan steeds meer hangen . dus elke keer met volle maan doe ik zachte rulle pantoffels aan . en dat je wiet beter gaat smaken van boosters met suikers ? groene sensatie kan je ook niet vroeg genoeg mee stoppen . anders is het net een bitterskoekjesconcentraatextrakt . en die specifieke haze geur en smaak vind je terug in og lemon haze van nirvana . ik rook mezelf er momenteel ook waus aan
 24. macerror

  Autoflowers 2019

  het gaat volgens de legendes om de misterieuze mexican ruddy . wat waarschijnlijks een cross tussen een mexican sativa en een transsyberieze ruderalis . deze is ontwikkeld aan de universiteit van missisippi . tweede versie is dat het ontwikkeld is aan de universitiet van ottatwahahaha tijdens een onderzoek en toen is ontsnapt . ook kan het zijn onstaan uit finola een finse industrie hemp . wat later weer is ontkracht want die zijn gemm 180 cm hoog wat niet laag is . maar ik heb eerder al eens gelezen dat er dwergmutanten van zijn gevonden en dat de oorsprong is . of mischien wel Hongaarse bermwiet . wat rielekster is dan een afgaanse bermbom maar dat is voor iedereen weer anders . we weten er nog te weinig van op dit moment maar het word wel onderzocht las ik .
×