Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by macerror

 1. macerror

  Canada 'legaliseert' Cannabis

  ja dat doet mij ook zeer want mn opa is ook in een kamp om het leven gekomen . die is in slaap achterover van de wachttoren afgepoepkakt hoofd eerst bro ! we worden al 10 jaar door de vvd in de poeperd genomen in nl . liegen graaien lullen en draaien . afbraak politiek . massaal zzper / uitzendkracht of afgeserveeerd moi . krijg je proteststemmingsmakerij van laat er maar eens een verse wind over het land gaan in de vorm van thiery en hidde . de russen hebben er ook een dikke bruine vinger in gehad heb ik me laten vertellen . en die had eerst in mark gezeten dus zaten genoeg gediareetificeerde entrobacterien onder die vingernagels van vlads . is nog door jesse schoongelikt trouwens . want die moet je ook niet uitpoesten .
 2. macerror

  Autoflower of regulier zaad?

  je kan het best vroegbloeiende purple hebben . ik geloof dat dutch passion die verkoopt . rooie libanon kan ook . deense soorten ook .
 3. macerror

  Waar is iedereen?

  ze zijn allemaal over naar social media of YouTube en xhamster . forums zijn ouwbollig tegenwoordig . en dan leeft het hier nog een beetje de rest (jd /eu ) is helemaal huile .
 4. ha lo di ik heb deze bugg al es eerders aan gekaart hier . maar elke keer als ik op new content klik krijg ik ellenlange andermans fotobijlages te zien . niet alleen storend omdat het heel veel scrollwerk opleverd maar omdat als je weer op unread content klikt je ze weer allemaal moet doorscrollen . dit vaak vele etterlijke malen per dag . nu weet ik wel dat je hier dan allerlei dingen kan instellen dat je dan niet meer andermans ongewenste fotobijlagen hoeft door te scrollen maar die knowlage is me ontschoten om dat anders in te stellen . kan dit redactioneel niet standaard veranderd worden . waarom verdwijnen andermans ongewenste fotobijlagen na 1 keer te hebben bekeken niet automaties in diegenes galerie ? en waarom worden deze andermans ongewenste fotobijlages niet gebundeld in een aparte andermans fotobijlagesafdeling ? de kwaliteit van mn tussenkootskraakbeen was al niet om over naar huis te schrijven maar door deze andermans ongewenste fotobijlagesbuggs verdwijnt het sneller dan het poolijs . heel jammer dat dit soort dingen niet getweaked worden hier . ik word na anderhalve week helemaal schijtflauw van de killingfieldspicas die ik meerdermalen daags moet doorscrollen . prachtige planten picas shots helemaal goed maar na ze vijtienhonderdtwintig keer hebben doorscrolled deze week heb ik een toekervinger en een pesthummetje der van weeyewel . met nakende blote wijven zal het minder klachten opleveren zou je denken maar als je net een klimax hebt gehad is het ook huilen una momento dado . zijn er meer wietforumvrienden die zich hier in herkennen of ben ik gewoon een ouwe afgeleefde seniele zeureikel ?
 5. modderfokkin creist ik moest weer ff een paar pica les autres doorfietsen mn vingert joekut der van man !!!
 6. eerste bloei verschijnselen 13 februarie . moet 7 tot 9 weken zit je op minimaal 3 april dus of 17 april . ik zou geen gekke dingen meer doen . beetje afbouwen pappe nathouwen . zal wel een lekker leip wietje opleveren met deze genetica .
 7. macerror

  DeSimpeleDuif

  mischien is het een idee om een bevriende duif van de belga post te vragen . dan kan die wa halen doif !
 8. geef je wel eens van onder water dat ze ff lekker volzuigen ?
 9. macerror

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2019

  Dit ga ik volgen
 10. macerror

  DeSimpeleDuif

  hallo simpelen duifeken goe wet dak oe gerre zie ladde ge zien oe gern da ga ma zie . ik hef jezus over zn flikker gemeigen daarzooid eem . over zien liekwaad maat !!!
 11. macerror

  Beste keuze Lans spuit

  waarom probeer je niet gewoon een spuitlans ? je kan ook gewoon zelf 1 maken met een slang en een buis met kraan die ze in de wijnmakerij gebruiken . en dan in combi met de wet der communiserende vaten . niet op je tent plaatsen die ton word te zwaar vermoet ik . wat een gedoe he dat kweken .
 12. macerror

  12 X Gorilla Glue Auto

  ik heb ook weinig goeie dingen over fast buds gehoord . na dat de gg4 in 2014 gehyped werd kwamen ze binnen de kortste keren met een autoflower versie op de markt . dat vond men op afn destijds al vreemd want dat kan nooit binnen een jaar zou men zeggen . er zijn best goeie autoflowers te vinden . maar je houd er altijd kleine phenoos tussen zitten . en phenoos waar je amper stoned van word . phenoos met oorsmeersmaak kwam ik ook vaak tegen . en ik blijf er meestal maar een half uur leip van . indoors is het zonde van het elektries met 18/6 of 20/4 en sneller dan fotoos zijn ze beslist niet . en ze hebben minder toppen . de grotere autoos hazen en zo die hebben zo maar 100 + dagen nodig . ik heb meer dan 10 verschillende af soortjes gehad en allemaal dezelfde buggs . ze hebben net de sokjes aan om de kinderschoentjes aan te doen moeten eerst ze leren lopen .
 13. klein topdresje gewoon omdat het kan . desnoods alleen wat verse aarde .
 14. haai 12/12 herbperp op de terp . die grote paarsachtig vershining links is een purple storm (escobar ) waarin zich een x-aantal regzaden bevinden afkomstig van een paarsachtige heribei man . dan midvooraan een somango (nirvana ) en midachterin een gg#4 s2 (elev8seeds ) waarin zich een x-aantal femzaden bevinden van de paarsachtige purple storm links . dan helemaal rechts achter aan een og lemon haze nirvana en rechtsvoor een gg#4 x purple storm.waarin zich nog geen zaad bevind wat lochies is in de kleuterschoolfase . alles bij mekaar een 5 aantal planten alles veilig geen winstbejag gewoon eigen rookert om mezelf voor in mn al 39 jaar duurende wietverslaving te voor zien . en elke keer als er geoogst is komt er weer een nieuwe in om een verse stroom wiet te genereren (verkrijgen ) . want lekkerder dan verse wiet is er niet .
 15. macerror

  Vakkie's Hoerenkast

  hasiesman de zon is jou vriend . mooie gezonde vegetables geeft een mooi effekt de seramis . toen ik nog rijk was kocht ik het ook wel eens nu en dan .
 16. die overgang van vrouwelijk naar herma gaat heel snel op eens . de ene dag denk je nog alles kids en de volgende dag een megastrek en ballen tonen . maar de purple storm heeft daar wel meer issues mee . tis jammer maar nix aan te doen . zit nog ff te denke wat te doen . heb tot half mei en kan nog een plant zetten . de raderen draaien . een rooie lieb of iets ? of een heribei ? een duckfoot ? een gg#4 ? of of of ?? ps ;;;'; die plant word dan half mei outdoors geplaatst in een hele grote emmer grond met genoeg vocht om tijdens mn afwezigheid af te bloeien zodat ik terug kom en meteen weer kakelverse stash heeft . want na 3 week geheelonthouding stop ik graarne een verse piep
 17. macerror

  Eerste binnen kweek auto's

  die boys van greenhouse kweken op hydro . als je dat bij je aardekweek doet is het killing voor je planten .
 18. hier nog 1 stoned en weer ingekakt ook ja een topdressing met bv beendermeel of een andere 3- 4- 5 npk korrel er door . een kouwe biomest voor tomaten gebruik ik zelf voor dat doel . maar er leiden vele wegen naar rome dus . zo lang mogelijk groen houwen die vegatables .
 19. ja ik wou mn purple storm er ook naast hangen want dan heb ik een bananenstekker want het ding is transgender . helaas zou ik bijna zeggen maar dat is disci dus doen we maar niet . dus dat ie tranny is geeft niet maar wel ik de kliko geflikkert dat vieze ding abrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jakkus . get the fucking hell out a here you bloody queer .
 20. macerror

  Voorstellen

  welkom terug citroax/micir .
 21. die vegetables zijn er nog lang niet mensen . die kunnen nog wel een week of wat rijpen . geef ze eerst maar eens een lekkere fosforrijke topdresslaag van een centimeter of tien want zoveel ruimte heb je zat vrij in je potten . bovenste laagje ff verwijderen en gaan . flushen op grond is onzin . water zonder voeding geven heet dat . een plant moet rijpen je moet er de herfst in kunnen zien . dezen zitten nog in hun fris fruitige mintgroene zomervachten . Haastigen spoed is zelden goed . te vroeg geoogst gewas geeft de smaak van gras en een werking van lik mn jas . dag 44 op 12/12 = dag 20 in bloei 40 to go bro ps "" je kan een topje testen ff sneldrogen en kijken hoe lijp je word /welke mate van koppijn je krijgt . een testje vertelt zoveel meer dan een trichs close up . bij autoos is dat trichsverhaal van melkachtig /amber verhaal ook niet bij iedere soort van toepassing en de bloeitijd op de folder van de producent is meestal fabeltjeskrant 2.0 of met een bus zout te nemen .
 22. macerror

  Verschil gebruik LED vs VSA+BULB

  ledkweekje duurd langer dan onder hps ook . tis net als onder tl het neem meer tijd dan hps . is dat ook meegenomen in de adverts ? want dat moet je ook doorberekenen . net zo goed als voorgroei in gr per watt moet worden ingecalculeertd . en is je wietje net zo heftig en smaak geur en zakverschijning dan ? hou je daar ook een beetje rekening mee woekaus ? hps rules anyway
 23. macerror

  Te koud in tent?

  lacht je toch de boelen uit de brak met die pffft umol de pumol 25 tm 30 graden Celsiu aanames . wat is dat toch voor achtelijk ledjunkgefreakgelul man heey ! brakt mij de zoek van af joh heeey . moewhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahi
×