Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

Everything posted by macerror

 1. dat zijn stormpalen . bij windkracht 4+ zet ik ze er in een driehoek om heen dat zee niet omwaaid . en zijn ook diy vochtmeters . plus nu en dan prik ik de grond ook es weer wat luchtig . om de 4 weken ongeveer . zijn allemaal ouwe plattelands ambachts landbouw technieken van vroegere tijden . net als mn schoonmoeder maar laten we het bij leuke dingen houden . op deze mahier . want we hadden hier hele heftige rukwinden en bowlingsballen als hagelstenen . code donkerrood . gelukkig staat de auflower onder een betonnen afdak alhier . eigenlijks semioutdoor min of meer . maar piet heeft alweer de derde hittegolf van dit jaar voorspelt . zo ben ik zelf al met mn derde miljoen aan het sparen . de eerste twee zijn mislukt
 2. klopt het dooie korps is verwijderd . rest gaat best ok . verpotting lammeaap zit er aan te komen . rooie lieb vrouw zou zo maar eens herm kunnen wezen . herm ? half vrouw/man ? nix neutraal toilet ! in de kliko met herma maar goed het kan ook gezichstbedrog zijn dus wacht nog ff af . niet het babietje met het badwater wegflikkeren weeyewel . helaas is fototechnies alleen het linkerblaadje scherp in beeld en het knopje waar alles om draaid zo wazig als een broccoli in de maneschijn .
 3. dan zal glibbert acid er ook wel in zitten want dat had ik ook geantwoord in jouw geval heeey !!! je weet me der te toevallig net iets te veel van af heey . en peet 1 tip ga pics waar je zelf op staat je zelf onherkenbaar maken met een pruik of iets .
 4. dan zal glibbert acid er ook wel in zitten want dat had ik ook geantwoord in jouw geval heeey !!! ik heb het al die tijd al geweten joh !!!
 5. ja daar moet een flessie van een en ander in van plagron > grow bloom sensation !!! en geen gratis afhaalpunt in de hood bro !!!
 6. hier bij ons hebben de shops geen plagron . geen plagron certified shop al hier . dus geen gratis fles green sensation helaas . ja flessie 250 ml grow en 500 ml bloom kan je gratis laten opsturen a 8 euro . das dutch gratis helemaal gratis en slechts 7,98 euro voor te verzenden post.nl . zo lusten de hondenbrood er nog wel een kruik tot die barst zo enne goeiee hebbene wij nogniettehad lol. touteswiet grasuitte !! only 798 cents . is toch bijna voor nope
 7. @plagron :helaas heb ik tot mn grote spijt helemaal geen green sensation certified shop in de buurt . dus gratis afhalen zal niet gaan . maar omdat je hier nu eenmaal een graag geziene gast bent denk ik dat je ook wel op wil sturen . gewoon een liter flessie of zo om te testen . geen jerrycans vol hoor daar vraag je niet om op zo n forum vind ik . en ik wil graag een lijstje van ingredienten wat er in zit . want dat is toch verplicht in 2019 dat consumenten dat weten ? zit er ook glibber acid in om maar eens wat te noemen plag ?
 8. ff de accuboor der doorhalen her en der / laagje vulcanische borrelnoten der op . en surfen of de golven der hitte . pak mee die golf .
 9. komt een tweede hittegolf aan komende maanden . KNALLEN ALS MALLEN !!!!!!!!!!
 10. hoi plagron wat zijn de ingredienten van green sensation ? of is dat nog steeds geheim ? ik heb op fora als dit maar ook andere wel eens het gerucht gehoord dat er mogelijk glibber acid in zit . is dit zo ?
 11. ja klopt en mistery zaailing heeft ook megalange dunne lublaadjes . liebmannetje dat na 9 dagen 12/12 al in bloei schoot is helaas in een spontane terminaalachtige fase van zn leven beland . terwijl een tweede mystery zaailing in de zelfde pot Malawi ? of rooie lieb 27 het wel gewoon nog goed doet . wat de fuck is me dat ? hier de Malawi gold zeer waarschijnlijks dan he met megalange dunne lubbertjes . hier de unhappy Liebman met een kakelverse zaailing der naast . rechtsvoor liebvrouw links v en a apelam mocht de waarschijnlijke Malawi een man zijn cross ik em met de apelam . heb je de mallapelawi of iets .
 12. blonde of zwarte turf ? en waarom vraag je dat ? of was het een antwoord . ps ; ik heb de laatste draai perpitueel nix afgezuurd en geen regenwater bij gevoegd gewoon de volle 8,3 ph kraanwater all the way gegeven . en geen enkele verminderde meerobrengst of vermeerderde minder opbrengts . dus afzuren heeft geen ene zin op aarde. maar doe gewoon je dingetjes . ik ben maar een armatuur
 13. nee vooral dat de inlogtijd langer is dan met een appolo buiten de dampkring komen . teminste unread content dan he . op activity gaat iets vlotter gelukkig .
 14. klopt en die peren smaakten ook kut . ps ; dat doe me nog ff denken dat je destijds geen vieze woorden mocht gebruiken hier . want dat vonden sommige sponsors gavito en zo niet representatieef over komen . tegeenwoordig kan je hier weer droppen wat je wilt . kut plus lul = neuken mag geewoon weer hier HEERLIJK !!!
 15. hoi piepeloi piet waar blijft die fokking hittegolf van joe beste man . je beloofd ons een bloeiende rozentuin en we krijgen een herfstgolf van lik je leuter piet . ouwe meteoliegert 12.1 piet jonghuh heey !! op 10 juli . en verleden week sta je over een hittegolf te voorspellen . en hebben we hier outdoor temps van November piet heey ouwe meeeterdieloog ! dus zet je als outdoorgrower de autoflower buiten want je speelt in op de weersverwachting . heb je na 13 dagen nog een zaailing als een peterselie piet ! die hittegolf van jou . gloeiende s-hol piet .
 16. de ouwe gele zure zeik kanarie van ome arie
 17. gewoon een luchtfietser met ledplaatjes uit folders van het net . kon mart of bigmart wel wezen die dee dat ook altijd . harde piemiem op dure chilled pucksleds en moederplanten etc intersante luchtfietserij . zal zn moeder haar planten wel zijn of haar koek waar ie het over heeft . en picas ho maar . geef mij rapper sjors maar die doet ten minste wat .
 18. je hoeft geen sorry te zeggen hier . domme vragen bestaan niet . en we zijn niet allemaal geboren als Stephen hawking met groene vingers (of kon hij die ook niet bewegen ) ? maar ik ben het wel met dezen en genen eens dat je het bij 1 topic over dit probleem had kunnen laten . dat zijn beginnersfoutjes net als het starten op bemeste tuinaarde wat te geil is voor ons kruid en te veel larven etc . ik heb al je topics en reakties door ge spit om er achter te probeeren komen of je autoos of fotoos kweekt en daar ben ik nog niet achter . en ben ook beniewd naar je set up al die dingen . ook wat dat plastiek kapje in je pot modder is ? wat je plant betrefd en ook de dooie bladeren vermouth ik dat je de wortelkluit 1 keer te droog hebt laten trekken en dan helpt geen ene gieter water er meer aan . ook plant uitschudden en opnieuw in betere aarde zetten is een weest van tijd . begin opnieuw . lees de basics door en start opnieuw en hou er een verslag van hier van week tot week . dan gaan mensen zich er uit zichzelf mee bemoeien en loopt het beter . als je vraagt hier en je grijpt in op adviezen van 5 verschillende mensen word het ook nix . en dan word de een nog argeresieever ter toetsbord dan menig een ander . om dat je hun goed bedoelde raad in de wint slaat . en mensen hebben hier vaak een lont nog korter dan hun tussen de schaamharen te zoeken eigen lulletje weeyewel heeey ik zou zegge opnieuwe beginnen en vooral doorgaan . en probeer het anders op weedforum. eu daar zitten vrienderlijker peepz bro ! laat het van je af glijen allemaal en say fuck you !!!
 19. ze ogen crispy . voor al doorgaan . en vragen mag hier . maar een mespuntje basiskennis opzuigen kan je geen kwaad doen . heb je wel eeen goed grondmengsel gebruikt ? lijkt wel bemeste tuinaarde .
×
×
 • Create New...