Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Everything posted by macerror

 1. weer gratis spam voor plagron het word een plaag ron !!!!
 2. of marianne thieme heeft er een als een angoraoerangentang de bakkenbaarden hangen uit er string . dan roep je geen apekut meer een ongeblust oerwoud
 3. net een wak en bak met apelam . werking helemaal goed . geur lekker heftig hazig smaak is nog al lastig ommschrijven . de zakverschijning is toppie . de smaak is nog al intiem om te beschrijven want ik krijg er een soort plaatsvervagende schaamte van . zo puur uit de pijp smaakt ie namenlijk als een k......... de voorlopige werknaam van dit nieuwe wietje is apekut want dat bekt wel lekker . doe mij gauw ff een zakkie apekut !!!! of voor straathoekpushers "" heey pssssssssssst apekut ???????
 4. de indica pheno is lekker sterk / ook op de longetjes uggel uggel . haze achtige smaak . werking ook en tis net rookbaar kruimelt nog niet beetje taai nog . en de werking hakt in eens in beetje para noia der van . maar dat heb je der van . ROOKPAUZE ROGER ?
 5. hai schoen duifeken ge wet ak oe gerre ziet . iedereen rookt hasieshjs op de gentse feesten dus die spich moet niet miauwen . en mooi dat je goed slaapt op die olie duif . word je er ook een beetje leip van of is dat absoluut niet de bedoeling ?
 6. ik rook puurpijp is lekkerder dan met bluntsvloei .
 7. het gewicht kan ik nog nix zinnigs over zeggen . en de werking is toppie ondanks de paniekoogst . en wat ik nu rook was er een dikke week eerder af dus word nog wauzer . ik heb de verse topjes in boterhamzakjes gedaan vanwege gripszakarmoe en de boterhamzakjeverschijning is er 1 van ongekende schoonheid alwaar denne sparre en lariksbomen in een ochtenevel te samen komen en staan musken als naakte etrusken . geur ging dat over . als het wat gedroogd en gecured is zal ik er eens een x-aantal c-ups van schieten . en de smaak is door de sneldroog bitter met een nasmak van uitgehard oorsmeer . met een hint van anijs . dus ik ben almetal zeer tevereden een mens .
 8. ook geoogst. komt er allemaal overheen nog de rookpause word nog langer . en die apelam hoe je niet zo veel van in de pijp doen word je katjelam en twee phenoos een ind en een sat dom dus dan weetjetwel heey !!! en laksisme dat ik er van krijg heerlijk joh . dan ben ik als wietjunk weer helemaal in mn sas met mn verse stash . net als met de vrouwtjes als je dan een nieuwe der bij hebt kijk je naar de ouwe niet meer om . maar goed ik ben gelukkig niet zo n cassanova vandaar .
 9. haai blue mystic en rooie lieb geoogst . zit meschien aan rokelarij twee piepkes per vegetable aan maar daar word dan ook genoteen van mn snor tot aan mn kloten . en het is met het beestuiven van die malaaw man helemaal gelukt hoor . tis ouwerwetse nederwiet geworre . dat heb je wel met die malaaw bukkanisten ze maken niet een vrouwtje een beetje zwanger want ze zitten godenverdoemend vann boven tot onder het zaad .!!!! dus dat word vliesjes pulken of koppinen van de kopello weetjewel . net als in het liedje links blue mystic rechts rooie lieb doetzen kroutzen kanner ne nie biede !! lijkt wel of ze staat te zuigen aan een in de boom opgehangen tonijn . nix mis mee !! ik ben niet bijgeloofig maar ik zie een duivelachtige entiteit aan die hand .
 10. en weederom een x-aantal rotaanvallen gehad . dus weer wat geoogst geknipt gedroogd gerookt en het rot verwijdert . en tis goed spul allemaal en plakt als de ziekte en word zo leip als een waus van dat apelam . ik laat ze nog een paar dagen gaan met weinig drinken . zelf een paar kouwe kordatis coulatoes bieroos cheapassos goed tegen de hittegolfs . een dan komt er hier eerst een kweekbreak . een periode van stashroken . want ik krijg het niet op allemaal .
 11. idd spliksplinternieuwe potten van de tion . er is er hier een budrotaanval geweest in 1 van de apelammeren . en dat heeft ook tot een aantal versneld gedroogde topjes geleid waarvan middag 1 gerookt . beetje early maar wel een lekkere high ohne stone . en de amnees van hypro heeft een week of 12 tot 14 en met 16 sommigen nodig vroegen mischien tien . Geduld is niet mijn schoonste zaak helaas maar amnees is opliftend zonder gepieker dus dat ligt me wel . de andere had geen rot dus ook wel fijn van daar . hier de apelammeren in een mij onbekende bloeiweek dan zo ik naar data in mn topic moeten zoeken en rekenen welke week en dag . en daar ben ik te laks voor met die hittegolven allhier . of van de wiet of niet .
 12. je hebt christenen en geloofswaanzinnigen . en met ons plant hier nog 1 .
 13. flo afgahni en blueberry zijn de perrents . zal wel wiethee . laal bladplobleem heel laal maal wel lekkel clispy . malaawzaden aan de rooie lieb en eigen klootmansstuif er aan .!!!!!! dus de lesbian dream was wel degelijk werkzaam nog na 3 jaar vrieskist .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het topje van de blue mistyc is een klein smeggeltje reg malaawstuif op gepoepkakt . waarover volgend jaar meer . hier ff uitvergroot mn nooboog shinende denk ik aan kleine diertjes . en omdat ik preveganready ben laat ik dit zo . kan wel zeggen van heey tiefus ondieren gaat heen van hier wat doet u in mijn biotoop ? wij wonen hier ook mac !!!! en dan denk ja ik heb al wiet zaden femstuif van deze plant laat hun dan dat blaadje . zo human kan ik ook zijn . van boven naar beneden malaawzaad in de groei met daaronder de nog niet reeds opengebarsten femstuifklootzaksnoten . bietje uitgeschoten met de malaawstuif helaas dan maar vliesjes roken bro .
 14. ja ziet er allemaal toppie uit bro !! wanneer is je bloei ingegaan ? op 12 /12 of bij de eerste tekenen van bloei ? amnezen en hazen ga je toch snel naar 12 weken bloei . kazen en apen is 8 maar na 6 weken word je er ook al leip van . dus lekker blijven voederen die meiden .
 15. Geduld is een schone zaak . de meesten van ons hier willen de planten wel klaar schoppen . als we nog haastiger worden hebben we gister de hele vegetable al opgrookt . der zit verdulle me nog maar net een paar witte haren op en we moeten al spoelen met ijs of wijwater en de herfst na bootsen . van dat klasieke haastige spoed jantje ongeduld gedrag . zelfde soort mensen verkopen al hun stash voor 3.50 p/g aan de shop en moeten er de day after voor 12,50 p/g hullie eigen meuk weer kopen lol . wat voor instant wereld leven we ? god heeft niet voor jan doedel de hersft uit gevonden . toen wij vroeger jong waren dacht je niet eens na over herfst . ja pas als je een eikel op je kop kreeg begon het te dagen .
 16. helaas was de auroor x heribei/purplestorm geherremandeerd . en de rooie lieb niet maar die wil geen lesbian dreamballen geven op de onderste takjes voor als nog . wel was de mystery vegetable een man dus Malawi gold . en dat dna word verspreid over de apelammetjes en de rooie lieb en de blue mystic ook . wel met mate . hier de gehalsknakte malaaw man hier apelam 1 apelam 2 Malawi man in zn geheel let niet op de gele kleur van de pics want de canon had er weer weinig aardigheid aan vandaag . die heeft een shot sake nodig . komt ook omdat ik em van de automatische pilot had gehaald en dan moet je zelf de iso doen vandaar . deze was ietsje te .
 17. bloei is ingezet bij de blue mystic . ik hoop dat ze nog wat gaat strekken als een gekke . en hier onder een uit indoor afkomstig lib/leb /27 vrouwtje die geen ballen krijgt ondanks lesbian dream . dus is ze naar buiten gezet . de strek is er al lang uit maar er komt ook al wat rood in het topje . maar dat hebben we allemaal wel eens . dus ja
 18. doe der ook een handje parabene ftlaten met kationendonalduckoos bij heey !!!
 19. mooie planten nog een paar weekjes , 95 gram wiet droog schat ik . nee weet ik zeker !!
 20. coco is ook wel te doen . met een ph een ec meter en beetje drainen . alleen vond ik de smaak te vlak . aarde heeft meer buffer vergevingsgezind maar de wiet is wel lekkerder . steenwol heb ik geen ervaring mee want dat is met handgieteren geen doen .
 21. ja klopt die spot lekker diep doorspitten een kippenkorrels wormenmest etc der in voor volgend jaar . en ph 7 is neutraal is gewoon goed dan nemen ze alles lekker op .
 22. klopt ook gewoon wat alleen al cristal suiker met je organen doet is al horror . we doen maar wat dat betrefd .
 23. @plagron (spamt hier wat rond lid ) > wat animonen en kationen betrefd dat soort praat is net als hydraterend vochtinbrengende crème met parabene ftlaten . klinkt heel intersant maar is gebakken lucht . allemaal moleculen prietpraat . en ook steeds dat onodige ge-quote van je word ik met deze irrihitte gallies van . alsmede je schrijven in de wij -vorm . en in volle grond voeden of spoelen heeft ook geen zin is basiskennis . meuk te promoten/ verkopen ? koop toch gewoon een bannertje bij sannie beste man . hier wat cheapass spammen moet je niet willen . je hebt zelf geen topics hier geen grows geen pics van planten of grows . je duikt overall tussen met je promoos . ongewenste spam als je deze site owned heb ik nix gezegd . want ik ben nogal traag van begrip . ik zou zo maar eens de laatste van de 17 aktieve leden alhier kunnen zijn dat het kwartje van het plagronforum valt . net als op het rubolforum heey was ik ook de laatste
 24. ho piet ho hooooooooooooooooooooooooooo !!!!!! multpurpus saladeschaal/hitteschild met de kerstdagen een huzarensla der op klein overbewateringetje te zien aan het halfgele loboor . maar dat hebben we allemaal wel es
 25. tomatenmestkorrels . kan je grond ook te zuur zijn ? handje kokolietenkalk der bij .
×
×
 • Create New...