Jump to content

Roald

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Roald last won the day on June 12 2020

Roald had the most liked content!

Community Reputation

23 Positief

1 Follower

About Roald

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  't Noorden

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Zo he, wat een oerwoud. Prachtig! Ik snap wel dat het net wat groter uitpakt dan je zou hopen, maar dat is een klein schoonheidsfoutje als je kijkt naar hoe sterk en gezond je dames daar staan.
 2. Snap ik. Ik heb ook bewust gewacht met de laatste foto's tot ze hoog en droog hingen
 3. Ik heb de dames getrimd en ondersteboven gehangen vanwege toprot in de mooiste Banana Blaze. Ik was er redelijk op tijd bij, dus de schade is enigszins beperkt, maar het is niet leuk om hele stukken uit die prachtige toppen te moeten trekken. De weersverwachting was niet dusdanig dat ik de indruk had dat doorbloeien meer grammen zou opleveren dan nu oogsten. Kijk en oordeel zelf. Nog wat random foto's van de oogst. Over de opbrengst van de grootste Banana Blaze ben ik tevreden. Zeer mooie plant, dikke toppen. Zal vast wel wat grammetjes opleveren. Ik zou de soort echter niet weer kopen omdat de stabiliteit echt ver te zoeken is. 3 planten, 3 totaal andere pheno's waarvan er slechts 1 echt mooi is. Niet tof Dutch Passion. Over de Girl Scout Cookies ben ik niet echt tevreden. Ze moeten wel ontzettend lekker smaken wil ik nog een keer zaden van 420 Fastbuds kopen, want ze zijn pokke duur en opbrengen doen ze niet. Wat stokkige plantjes, redelijk fluffy toppen, 1 van de 4 is een dikke achterblijver die helemaal niets doet. Ik ben benieuwd hoeveel grammen eraf komen, maar ik stond ze lichtelijk chagrijnig te oogsten. Moet wel zeggen dat er totaal geen rot in zat nog en dat de paarse kleuren echt mooi zijn. Van links naar rechts: Girl Scout Cookies en Banana Blaze De grootste Banana Blaze. Absolute unit. Al met al denk ik dat ik weer een mooi voorraadje voor komend jaar heb. Mag ook wel want vorig jaar is deze week op gegaan. Wat een timing haha.
 4. Ik ben heel benieuwd Sunbeam. Laatste foto's zijn alweer bijna een maand geleden
 5. Mooie plantjes hoor. En het is eens wat anders, zo'n a-chronologisch kweekverslag
 6. Ze staan er mooi bij. Wel wat laat kwa bloei, maar met een mooie nazomer moet er een mooie oogst te halen zijn. Nu maar hopen op zon
 7. Vol verwachting klopt ons hart. Duurt nog wel een 2 - 3 weken. Ze pakken nu nog lekkere zonnestraaltjes mee
 8. Mooie plantjes Chalawan. Wel bijzonder die OG Kush. Het lijkt wel een palmboom zo als hij daar staat. Heb je een idee hoe dat zo gekomen is?
 9. De eerste bloeiharen beginnen bruin te worden en ik heb de dames voorzien van een nieuw kapsel voor wat meer lucht en licht in de plant. Daarnaast ben ik nu ongeveer 2 weken aan het opbouwen met Biotabs PK 5-8 en ruwe rietsuiker.
 10. Mooie struiken. De calmag ken ik niet, benieuwd of dat effect heeft. De guano mix zal de dames in ieder geval wel lekker smaken
 11. Ik heb geen idee, maar persoonlijk zou ik niet afwachten wat eruit komt en ze verwijderen. Mooie planten nogsteeds
 12. Aarde is prima te spoelen. Zeker als het geen aarde is. Je kan er spul in spoelen (voeden) en dus ook weer uitspoelen. Zo lang het maar oplost in water.
 13. Ja niks. Ik zat er dus naast. Das dus juist de grap. Hij vraagt mij om advies. Ik geef hem advies. Hij blijft maar doorgaan over een magnesiumtekort. Ik vraag hier meer advies. Hij krijgt meer advies. Doet uiteindelijk toch maar wat hij al wou doen... En hij heeft gelijk. Maar dat hele proces maakt em wel een droeftoeter.
×
×
 • Create New...