Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  255

dilago last won the day on November 26

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,690 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

4,064 profile views
 1. Met led gaan ze juist niet de hoogte in.
 2. Lekker bezig, die blokken zijn ideaal!
 3. Alhoewel ik gelijk hebben meestal niet erg vind, hoop ik nu met je mee!
 4. Staan er heel mooi en gezond bij maar ik vrees wel dat je een beetje te vroeg geschakeld hebt!
 5. De woningbouw werkt weliswaar samen met justitie maar dat betekent gelukkig niet dat zij iedereen zonder slag op stoot er uit kan zetten. De woningbouw mag de uithuiszettingsprocedure in werking stellen, maar de rechter kan anders beslissen en dan wordt de uithuiszetting afgewezen. https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBLEE:2012:BX3844
 6. Weinig tot geen alg op de toplaag, netjes hoor! Zelf stekken maken is wat ik ook altijd doe, voor elke ronde even preventief behandelen tegen spint scheelt je latere kopzorgen!
 7. Twee keer ebben en vloeden i.p.v. één keer, maar als jij graag met twee tenten werkt heb ik geen problemen mee, dus als je weer begint wens ik je alle succes!
 8. Dat kan alleen als je niet uitblaast in de kamer waarin de tenten staan en of je geheel zonder kachel kunt op die wijze waag ik te betwijfelen. Maar goed, het scheelt altijd iets. Met twee tenten heb je dubbel werk. Je kan ook een dr100 neerzetten met daarin een 600 watt lamp op 18/6 met daarin wat moeders. En in diezelfde kamer zet je je bloeitent ook neer. Dan profiteer je van de warmte van de moedertent en heb je materiaal voor stekken.
 9. In tegenstelling tot de posters voor mij denk ik dat je op het juiste moment hebt geschakeld. Onder led strekt Ammie lang zo erg niet. Succes!
 10. dilago

  Hps/led

  Precies en dat is niet voor niks dat zoveel met led kweken! Het enige dat mij spijt is dat ik er niet eerder mee begonnen ben, had me heel wat frustratie gescheeld. Veel minder strek in de bloei, veel uniformer veld, veel hogere opbrengst. Alleen maar voordelen als je het mij vraagt.
 11. Ziet er gezond uit, succes maar weer!
 12. Dit zijn geen Neesjes maar Super Orange Glue stekken.
 13. dilago

  Hps/led

  Ja absoluut, vele malen beter.
 14. Zoveel mogelijk alles in een tent, scheelt je werk.
×
×
 • Create New...