Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  275

Everything posted by dilago

 1. Het is allemaal zo ontzettend tijdrovend want terwijl je aan het selecteren bent draai je ook nog eens de meest beroerde rondes en oogst je van alles een beetje. In negen van de tien gevallen ben je beter af met stekken die zich bewezen hebben zoals Ammie.
 2. Ondertussen heb ik de S.O.G. genetica veilig gesteld. Nog even wachten op de wortels maar dat gaat helemaal goed komen.
 3. Ja je bent een paar maanden kwijt en dan mag je hopen dat je vindt wat je zoekt. Wil je niet liever zelf stekken maken van een stek die zich reeds bewezen heeft?
 4. Kan prima maar de kans op hermafrodieten heb je altijd, ook met regulier zaad. De enige manier om er achter te komen is stekken maken van de zaailingen, nummeren en de zaailingen af laten bloeien.
 5. dilago

  Bedrocan

  Ja droog machinaal @P H donner voor de luie fijnproever en de thc die je er afslaat komt wel in de hasj terecht. De Neesjes die nu op hun kop hangen, probeer ik droog te knippen met de tumble trimmer. Eens zien hoe dat gaat. Ik stuur je t.z.t. wel even een sample om te proeven.
 6. Als je zo begint zet ik het wel terug. En zou je zo vriendelijk willen zijn op te tyfen uit mijn topic? Bij voorbaat dank.
 7. dilago

  Bedrocan

  Dat is helaas waar. Bij mij draait het om luiheid en ik geloof je dat droog trimmen beter is (ga het binnenkort proeven) maar droog knippen hoeft niet perse met de hand. De suikers sla je er niet meer af als de wiet eenmaal heeft gehangen en droog is. Check dit filmpje maar eens.
 8. Leer eerst maar eens te zien wanneer wietplanten klaar zijn @al green i.p.v. mij te vervelen.
 9. dilago

  Bedrocan

  Heb de schutbladeren laten zitten en ja ik droog in een tent. De ventilatie is goed. Ben benieuwd wat dit wordt. Nat met de hand of met de tumble trimmer maakt overigens geen verschil. Krijg er altijd dezelfde prijs voor.
 10. dilago

  Bedrocan

  Ik zou de wiet van Bedrocan zelf moeten proberen alvorens ik er een oordeel over kan vellen maar dat gaat lastig worden. Heb ooit de Amnees van Donner gerookt en die smaakte zeer goed! Vandaag mijn Neesjes afgeknipt en opgehangen.
 11. Ik kweek al jaren dezelfde genetica zowel met hps en led dus ik weet wel een beetje waar ik over praat. Onder hps strekt Amnees maar onder led niet. Idem met S.O.G. Kennelijk geldt de praktijk voor jou niet als verdieping en daarom post je ook alleen maar theorie.
 12. En de soorten die ik kweek zijn alleen als stek verkrijgbaar, maar die willen ook wel strekken.
 13. Gedrongen planten kweken heeft alles met techniek te maken want zolang je de lamp te hoog hangt strekken ze allemaal, welke vijf je ook kiest.
 14. dilago

  Bedrocan

  Ik knip mijn volgende oogst eens droog want ik ben 100% hobbyist en wel eens benieuwd hoe me dat bevalt!
 15. De Amnees en Uruzgan moeders maken het goed. Ze waren te groot om een kap overheen te zetten dus moesten ze wat wennen aan de lage luchtvochtigheid maar ze zijn aangeslagen en gaan in de nabije toekomst lekker naar buiten! En de stekken die ik hier van gesneden heb gaan ook prima. Het zijn niet moeders mooiste maar dat maakt niet uit. De S.O.G. stekken wiens moeder buiten staat staan te wortelen. Zodra ze voldoende wortels hebben vliegen een paar uit naar bevriende kwekers en de anderen zullen behandeld worden tegen beestjes die inherent zijn aan de stekkensport. Realisten weten dat en de anderen pakken beter zaad.
 16. Iedere plant is gedrongen te houden als je er genoeg licht op zet en tijdig schakelt. Er zijn kwekers die gemiddeld 800 gram halen met 400 watt op 1m2 met acht 18literpotten en allemaal verschillende soortjes. Wel met tensio's in iedere pot en per plant wateren en voeren. En de lamp er dicht op, om planten te drukken moet je ze soms iets te veel geven.
 17. dilago

  Bedrocan

  Dat het droog knippen lekkerdere wiet oplevert ben ik met je eens, maar het nadeel is dat het zo stuift. Daarom zitten ze bij Bedrocan ook met een kapje op.
 18. Al helemaal wanneer je wakker ligt van het wakker liggen!
 19. Duvel drink ik recht uit de fles, proost!
 20. Die staan er prima bij, zijn alweer lekker aangedikt!
 21. Ehm nee je kan er niet mee doorfietsen maar doorzeiken kan je er weer wel mee!
 22. Tja Duvel vind ik ook lekkerder dan Heineken en Jupiler maar dat is appels met peren vergelijken hé @DeSimpeleDuif desondanks proost!
 23. Het wordt gedronken omdat het wél een goede pils is. Beter dan Jupiler waar mais aan wordt toegevoegd. Maar goed, smaken verschillen gelukkig maar en geniet van uw zelfgekweekte wietje met misschien toch een gekoelde Henkie?
×
×
 • Create New...