Jump to content

Haipaaltje

Full member
 • Content count

  368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Haipaaltje last won the day on November 5 2016

Haipaaltje had the most liked content!

Community Reputation

81 Prima

About Haipaaltje

 • Rank
  Hai

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

122 profile views
 1. Haipaaltje

  Cantack Spint Vragen

  Hai Of je sproeit met knoflook is lekker goedkoop . Neem per liter 1 bol knoflook snij deze doormidden , gooi ze in een emmer en doe er kokend water bij , af en toe door roeren en na 24 uur filteren door een koffiefilter . Doe weer kokend water bij de knoflook zodat je een dag later nogmaals kan spuiten . Herhaal dit na een week en de spint is weg .
 2. Haipaaltje

  Zilverwater

  Online zilverwater is niet minstens 30 ppm .
 3. Haipaaltje

  Zilverwater

  Hallo Mac , Allereerst is gedistilleerd water eigenlijk dood water er zit niets meer in dus een ec van 0 hooguit 0,1 . Daarom geef ik dit ook aan mijn vleesetende planten ( venus vliegenval ) zij mogen alleen gedistilleerd water anders gaan zij dood . Deze venus staat tussen mijn vrouwen en eventuele insecten vreet hij of zij op . Zij staat op een verhoging een heuvel , nu begrijp ik ook de term venusheuvel ! Ik heb het niet over leidingwater want ik gebruik gedistilleerd water voor het maken van zilverwater en voor het sproeien met zilverwater . Veel gelezen over LD en de meest voorkomende dosering is toch 2ml. op 1 liter ged. water , als jij 4 ml. aanhoud is de kans op schade en/of herma's een stuk groter . Maak jij ook zelf zilverwater of gebruik jij nog LD ? Hai
 4. Haipaaltje

  Zilverwater

  Het leidingwater heeft al een ec van 0.60 . Dus hoeveel ml op 1 liter water ?
 5. Haipaaltje

  Zilverwater

  Hai , Voorheen gebruikte ik lesbian dream om female zaad te maken , ik gebruikte 1 liter gedistileerd water op 2 ml. lesbian dream . Een week voor ze op 12/12 gingen begon ik met sproeien na 4 dagen weer sproeien tot er ballen zichtbaar werden . Dit ging altijd goed echter lesbian dream is niet meer verkrijgbaar . Dus aan de slag gegaan om zelf zilverwater te maken . Info hierover in dit topic : http://www.wietforum.nl/topic/97911-zelf-vrouwelijk-feminzed-zaad-kweken%3B-alle-info/page__p__1116132__hl__+lesbian%20+dream%20+maken__fromsearch__1?do=findComment&comment=1116132 Nu mijn vraag , welke dosering moet ik met zilverwater aanhouden , is de dosering hetzelfde als bij lesbian dream ? Groet
 6. Haipaaltje

  Huis Uitzetting Dreigt

  Wacht het advies van maurice veldman af , gooi het op de medicinale toepassing van jouw gekweek .
 7. Haipaaltje

  Pipet Om Voeding Te Doseren

  Je kan ze ook bij iedere slijter bestellen .
 8. Haipaaltje

  Handige Tools Op Chinese Site's

  Ik blijf mij verbazen over deze Ali , neem bv. de bestelling van platte_banaan , deze kost 12,31 . Het zit in een doosje , als je dit binnen Nederland verstuurd ben 6,50 kwijt , nu komt het van de andere kant van de wereld . Dus je zou zeggen minimaal 2x 6,50 . En deze Ali gaat niet failliet ... maar wordt steeds rijker .
 9. Haipaaltje

  Handige Tools Op Chinese Site's

  Ali heeft ook zo'n usb microscoop met een micro usb aansluiting ( 3 in 1 ), ( android ) zo kan je met je tablet of Phone in je kweekruimte jouw trichomen ( of ongedierte ) bekijken .
 10. Haipaaltje

  Voeding Etc. Moederplanten

  Geef je moeders zo min mogelijk voeding , zo'n maand voor je stekken gaat snijden geef je iets meer voeding . 1 maal pr jaar ook de wortels van de moeder snoeien .
 11. Haipaaltje

  Pijn Longen Verdampen

  Ik zou als ik jou was langs de huisarts gaan misschien vind hij het nodig om longfoto's te laten maken . Je kan ook overstappen op wietolie . Het vapen of roken van wiet doe je net zo als het roken van een sigaret dus niet zoals veel mensen denken dat je diep moet inhaleren en de rook zo lang mogelijk binnen houden .
 12. Haipaaltje

  Wiet Soortje?

  is een wietplant
 13. Haipaaltje

  Zaad Dood?

  zo te zien gaan ze nog ontkiemen, anders niet weggooien maar afdrogen en weer een paar weken in de koelkast en dan nogmaals proberen.
 14. Haipaaltje

  Domme Vraag Maar:

  In principe is een wietplant 1 jarig. Maar als je er een moederplant van maakt om je eigen stekken vanaf te halen kan zij meerdere jaren oud worden zolang je de plant maar in de groei laat dus ongeveer 18 uur licht per dag
×