Jump to content

Patrick034

Members
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Positief

About Patrick034

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

145 profile views
 1. Bijplaatsen van extra bars? Dat gaat niet hoor want er is geen extra stroomvoorziening. Of bedoel je gewoon losse bars er tussen hangen?
 2. Hou er wel rekening mee dat die verslagen vrijwel allemaal over de Plus gaan. Details over de grootte van mn setup plaats ik liever niet , maar 1.5gr/w moet je zeker kunnen halen. Is dit je eerste avontuur met led? Dat is wel anders dan onder hps hoor! Planten blijven lager en compacter. Langer laten groeien dus.
 3. Patrick034

  Bladeren krullen naar binnen

  Zo te zien geef je dan water langs de stam, wat je niet moet doen. Beter langs de randen van de pot, want daar zitten de wortels. Nog beter is van onder af, maar dat kan niet bij iedereen.
 4. Patrick034

  Bladeren krullen naar binnen

  Water vinden ze over het algemeen ook wel lekker...aarde ziet er droog uit.
 5. Ik heb een vergelijkbare setup met dezelfde lamp. Deze is zgn voor groei, voor bloei zou je de plus moeten hebben. Vooralsnog ben ik meer dan tevreden met de opbrengst. Deze is minimaal hetzelfde als met een 600w HPS, zonder warmte ellende en stralingswarmte. Lamp hangt 15cm boven de plantjes. Dat led-protect is zonde van je geld, kun je beter de lamp een paar cm hoger hangen : )
 6. Patrick034

  steenwolblokken naar aarde

  Daarom moet je je potten goed inwateren en je stekjes even dompelen voordat je ze er in zet...
 7. Patrick034

  ontvochtigen

  Koop zo'n goedkoop ding wat temp en lv aangeeft. Zet deze er naast en kijk naar de verschillen. Als deze ver uit elkaar liggen dan weet je genoeg.
 8. Patrick034

  ontvochtigen

  Als je een airco gebruikt moet je enkel een klein beetje onderdruk hebben tegen de geur. Zorg uiteraard wel voor wat verse lucht anders mis je co2. Airco met flinke in- en uitblaas is enkel goed voor je energierekening. Als je trouwens warme lucht in een gekoelde tent inblaast krijg je condens...dus vocht. En zo blijf je aan de gang.
 9. Gaatjes zullen wel beestjes zijn en die andere lijken op magnesium tekort. Zijn genoeg topics of sites waar dit soort fotos al op staan.
 10. Precies, veel te veel zouten in de grond waardoor de plant geen voeding meer kan opnemen. Meer is niet altijd beter he. Doe keerje alleen water met enzymen? Dan komen voedingsresten goed los.
 11. Lekkere duidelijke foto's ook...
 12. Patrick034

  waarom blijven me planten klein onder led?

  Hoe lang staan ze er onder? In het begin heb je helemaal geen rood nodig, hoogstens 10%. Verder moet je in het begin niet hoger gaan dan 50% en elke dag 10% erbij. Wat is de afstand tussen lamp/plant? Met led heb je sowieso veel minder strek en zijn de nodes korter, dus dat ze minder snel de hoogte in schieten dan een hps die er een meter boven hangt is normaal.
 13. Patrick034

  Problemen met verkleurende stekken tijdens wortelen

  Probeer idd eerst je moeders weer gezond te krijgen. Lukt dat niet, maak dan nieuwe want dit werkt niet (merkte je zelf ook al ). Je zuurt je blokken af op 5.8? Neem aan dat 'blokken' in dit geval steenwol blokjes zijn? Hoe groot zijn die? Toen ik dit nog deed waterde ik de blokjes in met wortelstimulator en gebruikte ik 0.5% Rhizopon poeder. Verder een hogere temp (24-27C) en LV 80-90%. Zat op 97-99% slaging. Blokjes ook zeker niet uit laten drogen! 4x4 blokken blijven 1 week goed, daarna moet je ze toch echt gaan dompelen. Min stekken kregen pas tekorten als ik ze (geworteld) langer dan 3-4 weken liet staan. Mijn moeders gaf ik trouwens enkel Greenhouse Grow poeder, zit alles in wat ze nodig hebben. Is voeding voor moederplanten. Als je op aarde zit dan is afzuren niet echt nodig.
 14. Patrick034

  Problemen

  Heb je Roundup gebruikt
 15. Patrick034

  Groenlicht voor legalisering marijuana in Canada

  Van de wal in de sloot
×