Jump to content

Patrick034

Members
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Positief

About Patrick034

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Spanning gaat niet omlaag, wel het aantal Hz. Dat is ook de reden dat een motor niet gaat brommen want het voltage blijft hetzelfde. Hij gaat langzamer draaien omdat de Hz omlaag gaat
 2. Als je een 600 hps op 1m2 zet dan zijn 16x11 liter potten het meest gangbare. Heb wel vaker 'discussies' over grote of kleine potten. Vraag me af of het uiteindelijke resultaat afhangt van hoe groot je potten zijn. Kleine potten is minder opbrengst per pot, maar aangezien het er meer zijn kan de opbrengst hoger zijn dan 4 grote potten. Oppervlakte blijft hetzelfde. Je zit in een tent ook aan een maximale hoogte, dus grote potten en daarmee grote planten zal ook niet veel helpen. Je zal dan snel moeten gaan toppen en of dat nou een goed idee is bij je eerste kweekje? Ik zou simpel beginnen met een standaard opstelling en als je dat onder de knie hebt kun je gaan experimenteren.
 3. 3250 voor een 1.20x1.20 en 1 lampje? Jij neemt geen halve maatregelen 750 is zat, inblaas max 500. En doe er 2 fancontrollertjes bij, dan kan je het goed op elkaar afstemmen.
 4. Ik zou zeggen, elke soort die je zelf wilt. De ene wortelt wat sneller/makkelijker dan de andere, maar als je klimaat in orde is dan maakt het niet uit welke je pakt.
 5. Net ben je denk ik te vroeg mee want die gaan straks nog flink de hoogte in...
 6. Koop gewoon een simpel schakelbordje via marktplaats, ben je in 1x klaar en fikt je hok niet uit.
 7. Is ook helemaal niet moeilijk, enige is dat er vaak veel meer wordt 'geadviseerd' in een schema dan dat je daadwerkelijk nodig hebt. Je bloeistimulator is je PK en wortelstim heb je misschien alleen in week 1 nodig. En idd, die hydro korrels kan je er beter uitvissen de volgende keer.
 8. volgende keer bak maken met vijverzijl, kan je vol laten open zonder naar binnen te hoeven. Alhoewel, ik zie al vijverzijl op foto 1?
 9. Cocos voeding op aarde is idd ideaal als je je aarde wilt hergebruiken.
 10. Wattage zegt niks met led. Even inlezen, dan weet je hoe en wat.
 11. Stekken maken is een totale no brainer. Werk zit er ook niet in; je moeders 1x pw even van fan leaves ontdoen et voila. Als je stekken maakt duurt het, afhankelijk van de soort en je klimaat, pakweg 8-14 dagen voordat ze geworteld zijn. Op Youtube staan talloze filmpjes hoe het moet.
 12. Ik draai met deze lampen op Plagron Lightmix. T/m week 3 bloei enkel Greenhouse groei voeding . Eerste 2 weken af en toe wat extra mg om evt tekorten op te vangen. Daarna A+B van Hypro met Aptus P en K booster (volgens Pro of Extreme schema). 100% goed resultaat! Geen moeilijk toestanden met allerlei exta toevoegingen.
 13. Mag idd wel magnesium in. Hier en daar een geel puntje is toch niet zo erg? Zolang het maar niet uit de hand loopt. Ik zuur nooit af op aarde (zou volgens de geleerden 6.0-6.4 moeten zijn) gaat altijd prima. Heb 1x wat lava korrels in door een pot heen gedaan om te kijken wat er gebeurde, maar dat was een drama. Denk dat je nu in 1x teveel hebt veranderd tov hoe je normaal gesproken kweekt. Led, aarde, voedingslijn. Zou als ik jou was zelfde manier onder die leds draaien als hoe je onder hps deed, dan merk je gelijk waar het aan ligt. Als je magnesium wilt toevoegen dan zou ik enkel dat doen, en niet die uni booster omdat daar toevallig ook mg inzit.
×
×
 • Create New...