Jump to content

JohnnyXL

Full member
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

JohnnyXL last won the day on March 25

JohnnyXL had the most liked content!

Community Reputation

189 Goed

About JohnnyXL

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

456 profile views
 1. Ik heb 4 dagen minder voorgroei gedaan, maar had makkelijk nog eerder kunnen schakelen deze keer. Door de 2 weken voorgroei werd het te vol. Meestal om de 2-3 dagen water gegeven, naarmate ze zwaarder/lichter werden.
 2. Resultaat is binnen. Ik moet nog een paar kleine takjes doen, maar het eindgewicht is ongeveer precies hetzelfde als de vorige keer. 1250 gram om precies te zijn. Meer planten zelfde oppervlak levert in dit geval dus evenveel wiet op en een stuk meer werk...
 3. Jazeker wel, Ik gaf steeds ruim water. Hierna kreeg ik meestal een reading van rond de 20-30 mbar en ik gaf water als hij boven de 150 mbar uitkwam. Hij doet het prima, maar denk dat je anders moet kijken ernaar dan op aarde. UIteondelijk was het toch veel potten optillen ook en denk dat zo'n meter meer zin heeft als je een aantal grote potten hebt staan. Ze doen het tch allemaal een beetje anders als je er 50 hebt staan.
 4. Ik ben nog steeds bezig met knippen, gisteren begonnen. Ik zit al op zo'n 500 gram en ongeveer op 1/3 als ik het zo bekijk. Best wat kleintjes ertussen, stond ook te dicht op elkaar allemaal. Ik had beter iets minder planten neer kunnen zetten. De allerkleinste leverde toch nog bijna 15 gram op. Ik zal morgen of overmorgen met het eindresultaat komen. Ik denk dat het ergens tussen de 1250 en 1500 gram gaat worden, maar dat is maar een schatting. Het is in ieder geval heerlijke wiet. Ruikt lekker, ziet er fris uit en heeft een beetje een uplifting high.
 5. Dat was het dan weer bijna. Alles hangt te drogen. Denk dat ik nu een weekje wacht voordat ik alles van de tak afhaal.
 6. Heh, wat vervelend nou. Die spintermannen verpesten het altijd. Gelukkig zelf geen problemen mee gehad, alleen rouwvliegjes deze keer.
 7. Gisteren begonnen met omhakken. Het is bijna klaar. Wat een hoop werk zeg.. Het experimentje gaat een beetje de mist in, ben al lang blij als het klaar is. Lijkt erop dat wel of geen blad weghalen niet al te veel verschillen oplevert, behalve dat de onderste toppen groter zijn. Verder is te zien dat er meer fluff is waar alles is blijven zitten, maar wel dikke compacte hoofdtoppen. Ik blijf het in ieder geval doen, zeker met zo'n vol veld. Alles is handelbaarder. Kan me voorstellen dat je alles wilt laten zitten, maar dan krijg je wel echt een oerwoud.
 8. Die hangende punten kunnen duiden op overvoeding, maar is ook heel normaal als ze net water hebben gehad. Die gele bladeren zijn ook geen ramp, zolang je nieuwe blad maar mooi groen blijft. Je kan ze gewoon laten zitten voor zover ik weet. Kan het kloppen dat dit gele blad alleen bij de kleinere plantjes is? Misschien kunnen ze niet genoeg opnemen via de wortels, waardoor het blad leeggetrokken wordt. Ik vind ze er goed uitzien jouw dames, dus zou me nu nog geen zorgen maken.
 9. Mooi resultaat 52 gram van 1 plantje. Prachtige topjes heb je daar! Ik hoop dat ik 40 gram per plant kan oogsten, wordt wel lastig.
 10. Alles wat om aan het vallen was even apart gezet of iets ruimer. Het is wat mij betreft tijd, maar ik wacht nog een paar dagen. Er zitten toch nog aardig wat kleintjes bij die ik achteraf gezien beter niet had kunnen toppen, want de allerkleinste gaat best goed. Die heeft er volgens mij nog een paar ingehaald qua gewicht. Ik ga ze bij het omhakken wel op de foto zetten, dan is het meteen makkelijker om een voorspelling te doen over het eindgewicht.
×
×
 • Create New...