Jump to content

JohnnyXL

Full member
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

JohnnyXL last won the day on March 12

JohnnyXL had the most liked content!

Community Reputation

178 Goed

About JohnnyXL

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

362 profile views
 1. JohnnyXL

  Overbewatering en/of overvoeding

  Die hangende punten kunnen duiden op overvoeding, maar is ook heel normaal als ze net water hebben gehad. Die gele bladeren zijn ook geen ramp, zolang je nieuwe blad maar mooi groen blijft. Je kan ze gewoon laten zitten voor zover ik weet. Kan het kloppen dat dit gele blad alleen bij de kleinere plantjes is? Misschien kunnen ze niet genoeg opnemen via de wortels, waardoor het blad leeggetrokken wordt. Ik vind ze er goed uitzien jouw dames, dus zou me nu nog geen zorgen maken.
 2. Mooi resultaat 52 gram van 1 plantje. Prachtige topjes heb je daar! Ik hoop dat ik 40 gram per plant kan oogsten, wordt wel lastig.
 3. JohnnyXL

  50 x PP

  Alles wat om aan het vallen was even apart gezet of iets ruimer. Het is wat mij betreft tijd, maar ik wacht nog een paar dagen. Er zitten toch nog aardig wat kleintjes bij die ik achteraf gezien beter niet had kunnen toppen, want de allerkleinste gaat best goed. Die heeft er volgens mij nog een paar ingehaald qua gewicht. Ik ga ze bij het omhakken wel op de foto zetten, dan is het meteen makkelijker om een voorspelling te doen over het eindgewicht.
 4. JohnnyXL

  50 x PP

  Dag 59 bloei
 5. JohnnyXL

  50 x PP

  Dag 58 bloei
 6. JohnnyXL

  50 x PP

  Het is bijna zover, zaterdag gaat het om. Zou nu zelfs al kunnen, maar heb even geen tijd om alles in 1 keer te doen, dus het wordt zaterdag.
 7. JohnnyXL

  50 x PP

  Ik heb deze kokos al 1 keer gebruikt, maar heb het wel vermengd met verse. Bij het verwijderen van de wortelresten gooi ik ook redelijk veel weg, dus moet altijd wel een paar nieuwe zakken halen. Tot nu toe geen problemen gehad met hergebruikte kokos. Je kan het volgens mij zeker 3 keer gebruiken.
 8. JohnnyXL

  50 x PP

  Nacht 57 bloei
 9. JohnnyXL

  50 x PP

  Ja, ik hou gewoon de Ph aan die ik normaal ook meegeef. Altijd extra enzymen meegeven als je je substraat wil hergebruiken. Dit bevordert het afbreken van dode wortelresten.
 10. JohnnyXL

  50 x PP

  Vandaag de dames gespoeld met een dubbele dosis Cannazym, zodat ik deze kokos nog een keer kan gaan gebruiken. Ik denk dat ze nu niks meer krijgen tot het weekend. Ook geen voeding meer, dus alleen afgezuurd water met Cannazym. Alles ziet er mooi uit. Ik zal vannacht wat foto's plaatsen met de lichten uit. Waarschijnlijk ga ik zaterdag alles omhakken. Sommige bladeren zijn aardig geel aan t worden en een paar hebben wat donkere bladeren gekregen. Vorige run geen gele bladeren gezien, wel veel van die hele donkere. Waarschijnlijk overvoed. Deze keer dus geen last van overvoeding, misschien een heel klein beetje. Ze mogen ook wel lekker vol gepompt worden natuurlijk, maar te veel is niet goed voor de smaak en de kleur van het blad wordt dan bijna zwart en dat is ook niet de bedoeling volgens mij. Ze hangen aardig van het gewicht. Ik heb maar geen bamboe geplaatst en ook geen blad meer verwijderd. Heb ze gewoon lekker hun gang laten gaan. Komt wel goed denk ik.
 11. JohnnyXL

  50 x PP

  Dag 57 bloei
 12. JohnnyXL

  50 x PP

  Dag 56 bloei
 13. JohnnyXL

  50 x PP

  Bedankt man! @w33d Klopt inderdaad. Ik moet de lampen een beetje verhangen naar het midden, dan is het wel opgelost denk ik. Er passen wel 2x25 stuks onder zo'n 1000W lamp als het goed is.
 14. JohnnyXL

  50 x PP

  Dag 55 bloei
×