Jump to content

JohnnyXL

Full member
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

JohnnyXL last won the day on March 25 2019

JohnnyXL had the most liked content!

Community Reputation

199 Goed

About JohnnyXL

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,045 profile views
 1. Ja, op zich wel goed eigenlijk. Ik heb 50 uur taakstraf gekregen ervoor. Ook nog een bedrag van ongeveer 1800 euro moeten betalen aan de energieleverancier. Al met al ben ik er goed vanaf gekomen.
 2. Achteraf gezien had ik de deur gewoon dicht moeten laten, maar de buren die stormden gelijk de trap op om te komen "helpen" met de lekkage en toen kon ik niet zo heel veel meer doen, want ze belden gelijk de politie.
 3. Ik zal jullie wel wat updates geven over hoe het er aan toe is gegaan. Heb in ieder geval net weer mijn gas en licht terug na ruim 10 dagen. De schade bij de de netbeheerder bedroeg ongeveer 1800 Euro, wat ook wel meevalt.
 4. Is mijn eigen koopwoning, dus ze kunnen me niet zoveel maken gelukkig. Stonden er inderdaad heel mooi bij, echt heel jammer!!
 5. Ja, kan er wel wat over zeggen. Lang verhaal kort.. Bezig met vat vullen.... Knetterstoned o.a. Ging even naar de woonkamer en vervolgens kwam ik dmv zwaar gebonk op de deur achter dat ik een lekkage had veroorzaakt die inmiddels al 2 verdiepingen had bereikt. Was denk ik 1 a 2 uur nadat ik de kraan open had gezet. Maakte niet meer uit. Politie was al gebeld en heb t maar opgegeven toen de vermoedens werden uitgesproken. Ze kwamen binnen ik werd meegenomen en eenmaal weer thuis trof ik de ravage aan die ze hadden aangericht in mijn hok. Verder hebben ze mijn hele huis netjes achtergelaten wat ik wel op prijs stel. Kortom, eigen domme schuld... Heel pijnlijk...
 6. Ja, had de kraan iets te lang open laten staan. Was niet zo heel veel, maar inderdaad opgezogen door de potten.
 7. We zitten ruim 2 weken in de groei nu en het gaat best goed. Ik heb ongeveer de helft getopt en wil ze morgen/overmorgen wel om gaan zetten.
 8. Een paar hebben het niet gered. Dat geeft in dit geval niet, want ik had nog wat vervangers. Thanks voor je tip @Xaim. Ik was het nog niet vergeten! Zal proberen zoveel mogelijk foto's te maken om de paar dagen. Ze gaan in ieder geval redelijk tot goed op dit moment. Alle inbreng is welkom.
 9. @lostchild Ik heb zelf zo weinig verstand van stekken. Ik had ze van een vriend en die is ook beginner met stekken. Ik ben blij dat ze het "bijna" allemaal nog doen. Plus het feit dat je eigenlijk nergens meer Orange Bud kan krijgen.
×
×
 • Create New...