Jump to content

JohnnyXL

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JohnnyXL last won the day on November 23 2018

JohnnyXL had the most liked content!

Community Reputation

48 Positief

About JohnnyXL

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. JohnnyXL

  50 x PP

  Staat al wat beter zo
 2. JohnnyXL

  50 x PP

  Begin dag 15 Dag 1 bloei Ik heb de klok op 12/12 gezet na 14 dagen groei. Ik ga zo de kleinste een passend plekje geven en dan de grotere rangschikken rond het midden om zo de grootste opbrgenst te krijgen.
 3. JohnnyXL

  50 x PP

  Ik probeer natuurlijk iedereen evenveel liefde te geven, maar de gezondste zijn belangrijker uiteindelijk.
 4. JohnnyXL

  50 x PP

  Hmm.... Inderdaad, ik heb deze al een keer gedraaid, was precies dezelfde soort. Weet nou alleen niet meer precies hoe lang ze nog doorgingen, maar de meeste werden nog zo'n 100% groter. Vorige keer had ik 18 dagen voorgroei. Ik heb nu 14 liters, maar denk dat ze morgen wel worden omgezet, jammer dan van die iets kleinere. Ze krijgen nu nog 12 uur vol zon in ieder geval en dan is het klaar.
 5. JohnnyXL

  50 x PP

  Ja klopt, helaas maakt mijn tel in het donker niet echt mooie foto’s dus dan zie je nog niks. Ze zijn wel groen in ieder geval, nou nog beslissen wanneer het op 12/12 gaat. Ik ben geneigd nog een paar dagen door te gaan. Zijn mijn plantjes te groot?
 6. JohnnyXL

  50 x PP

  Alle kleintjes in het midden waar het meeste licht is en de rest aan de buitenkant. Nog even doorgroeien dames!
 7. JohnnyXL

  50 x PP

  Begin dag 14
 8. JohnnyXL

  50 x PP

  Einde dag 13
 9. JohnnyXL

  50 x PP

  Ok, hij is nu aan t weken. Dan plaats ik hem morgen.
 10. JohnnyXL

  50 x PP

  @lostchild Bedankt, heel goed om te weten. Heb net de meter afgelezen en die gaf 28 aan. Ik zal wel weer te veel water hebben gegeven. Ik ga de komende tijd goed op die waardes letten. @420man010 Goed idee van je, ik ga vandaag wel een beetje schuiven, zodat de kleintjes in het midden staan. Hopen dat die dan wat sneller groeien inderdaad. Ik wil in principe maandag omzetten, maar kan ook iets langer wachten.
 11. Ik was bij een vriend van me en die heeft een kleine stek die niet zo goed gaat. De bladpunten verbranden en de blaadjes hangen. Hij heeft er zo ver ik weet alleen water bij gedaan en het medium is kokos. Ik denk zelf dat de EC te laag is. Heeft iemand nog wat wijze raad? Dat gezichtje zegt alles
 12. JohnnyXL

  50 x PP

  Deze achterblijver wordt een succes verhaal! Dag 1 Dag 4 Dag 13 Nogmaals bedankt voor je snelle en zeer effectieve tip! @Xaim
 13. JohnnyXL

  50 x PP

  Blij met mijn nieuwe tensiometer!
 14. JohnnyXL

  Hoe groot moet mijn afzuiger zijn?

  Die box is 51cm x 51cm x 52cm = 135m3? Hij draait eigenlijk altijd op 1. Zitten ook wat functies op die ik niet begrijp. Ik heb die box en controller in bruikleen. Heb ook 2 filters die allebei van mij zijn.
 15. JohnnyXL

  50 x PP

  Ik weet het niet precies. Is dat alleen bij zaadplanten ja? Want dan laat ik het gewoon zo en zet ik morgen/overmorgen de klok op 12/12. Had wel ergens iets gelezen over donkere periode voor de bloei dat goed was ergens voor, maar weet niet meer waar dat stond.
×