Jump to content

Nieuwkomertje

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Nieuwkomertje

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goedenavond Kwam vanavond een rapport tegen over georganiseerde hennepteelt, wel redelijk gedateerd maar weet niet of dit eerder is gezien. De politie noemt @sannie onder meer een kweekexpert en ons forum werdt gebruikt om vast te stellen dat meer planten per m2 niet meer opbrengst opleveren. lees dit: quote: Een kweekexpert legt uit op forum sanniesshop.com dat de kweekcyclus voorspelbaarder wordt en dus beter de controleren is, omdat van te voren is in te schatten hoe hoog de planten worden. Het aantal gram dat uit een plant wordt gehaald is duidelijk hoger dan bij reguliere plantenof de plant ook per vierkante meter oplevert dan de reguliere methode is onbekend. Uit berihten op hennepfora (zie oa: wietforum.nl) kan opgemaakt worden dat dit niet het geval is. Bron: https://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/algemeen/nationaal-dreigingsbeeld-2012/cba-georganiseerde-hennepteelt-2012.pdf
 2. Vandaag de inmiddels 3 bloeiende plantjes voeding gegeven met ph 5.6. Twee plantjes geknakt om de vertakkingen wat meer ruimte te geven. Foto's zijn wel met lamp aan. hier de "gesupercropte" amneesjes En de purple haze en de lemon haze en de andere plantjes zijn gaan bloeien. verschil met paar dagen ertussen: iemand misschien opmerkingen of advies of verbeteringen zo 1 2 3?
 3. inblaas lijkt me dan inderdaad wel handig, weet niet of een passieve inlaat voorkomt dat je de tent in elkaar zuigt. redelijk forse setup trouwens voor een "hobbykweek" ga je een verslag maken?
 4. lijkt mij dat je wel wat weg kan halen. weet niet wat anderen hiervan vinden?
 5. hmm dan zal dat het niet zijn. ik zou het ff aankijken of het erger word of niet.
 6. heb dit ook ergens gelezen, kan vast geen kwaad om te proberen! wat betreft de temperatuur denk ik dat dat wel goed moet komen, de ruimte is gemakkelijk te koelen naar buitentemperatuur en die zal de komende maanden vast nog omlaag gaan hoop inderdaad op mooie paarse wiet, nog nooit zelf in handen gehad dus leuk om neer te zetten. heb nog zaden over en heb ergens anders ook nog zaden voor paarse wiet liggen. purple kush geloof ik. die purple haze gaat in een best tempo de grond uit trouwens
 7. lijkt mij niet zo'n groot probleem, zolang je niet teveel weghaalt en een schoon en scherpe schaar moet dat prima gaan. zonder foto's is het wat lastig adviseren.
 8. mooi, hoe bevalt die frequentiecontroller? lekker stil? werk zelf nog met een buisvent, iets meer lawaai maar is net te doen... dat gele blad kan met stikstof te maken hebben, heb het zelf ook op m'n blad gehad. bleef echter bij 1 of 2 licht aangetaste bladeren, en ik denk dat dat te maken had met de voorbemeste aarde. Als de temp in orde is zou ik daar ff naar kijken. Wat is de PH van je water?
 9. Kijk hier anders eens http://www.letmegooglethat.com/?q=wietplant+toppen+en+fimmen
 10. Ja staan er inderdaad leuk bij, gister een blad geknipt van de grootste en die had 9 vingers. Ze zijn mooi donkergroen van kleur, geen overvoeding gezien maar volgens mij hoeven ze niet meer te hebben. Jongsten voeden zich nog met voorbemeste aarde van plagron. de haze soortjes zijn allemaal getopt en maken mooie nieuwe vertakkingen aan. met name de purple knalt echt uit de grond. ik werk bij voorkeur met zaad, zou ook geen idee hebben waar ik stekken moet halen van de soortjes die ik graag wil
 11. Dit was inderdaad de opzet, de BCGS zou in vergelijking met de haze soortjes heeft deze een minder lange bloeitijd en heb ik m'n eigen rokertje thuis. Alles is vanuit gefeminiseerd zaad, en de haze bloeit een stuk langer dus die heb ik vanaf het begin onder 12 12 gezet.
 12. wat voor afzuiger en frequentiecontroller gebruik je? ben benieuwd naar je foto's.
 13. Leuk dat je volgt. Ik weet niet of de originele purple haze is uitgestorven, heb m als zaadje in de grond gestopt, hoop dat het een lekker wietje wordt. Hoop dat ie in ieder geval echt paars wordt, het oog wil ook wat.
×
×
 • Create New...