Jump to content

Head Honcho

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Head Honcho last won the day on March 26

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

123 Goed

About Head Honcho

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gister maar weer eens een vuilniszak vol blad verwijderd en gediefd een netje opgehangen en de twee extra balken erin geplaatst. Hopen dat het weer zo goed uitpakt als vorige ronde.
 2. Gewoon met het handje. Heb Autopot systeem staan maar dat bevalt me niet veel problemen mee gehad. PH problemen, overwatering, tent vol gelopen. 5 bakjes met de hand is net zo makkelijk. Enige nadeel is dat einde bloei de tent telkens open moet dus dan komt er een lekker aroma uit de tent. Ik heb een DR120 R3 die hebben aan alle kanten openingen. Dus kan er makkelijk bij op deze manier.
 3. 5 bars op 20 cm inderdaad. En voorgroei onder T Neon.
 4. Ja voorgroeien inderdaad. Ze staan nu nog op 18/6 maar ik ga morgen schakelen. Ze staan nu 12 dagen in 30 liter potten. Het zijn geen stekken maar uit zaad. Ik dim niet en de lamp hangt nu op 20 cm. Tijdens de bloei op 15cm
 5. Nee hoor scheelt misschien per gemeente. In mijn gemeente is het bij meer als 30 planten gelijk sluiten van de woning voor 3 maanden. Onder de 30 een waarschuwing en bij de tweede keer sluiten. Zelfde geld voor gevonden hoeveelheden harddrugs en softdrugs. Bij 5 of minder alleen in beslagname. Dit is buiten de regels van de woningbouw om natuurlijk want dan moet je er vaak gelijk uit. En de strafmaat is sowieso uiteenlopend de ene krijgt voor 100 planten een werkstraf de andere en geldboete etc etc. Volgens mij is het wel zo dan boven de 100 je echt een probleem gaat hebben.
 6. Wel een hogere straf als je gepakt wordt met 50 planten. Meeste gemeentes kom je nog redelijk weg als je onder de 30 blijft namelijk.
 7. Nog een paar budshots. En die nieuwe ronde is uiteraard ook alweer onderweg
 8. Ligt eraan hoe hoog je het laat worden natuurljk. Denk dat het wel krap gaat worden. Maar goed daar heb je met iedere lamp nog meer last van dan met een Fluence. Deze hoeft maar 15cm van je gewas af. De rest van de LED en HPS lampen nog meer. Hoe doe je dat nu dan?
 9. Ja klopt, wattage is het werkelijke verbruik. Alleen die gekke Chinese meuk lampen hebben wattages wat nergens op slaat. Beetje gerenommeerde merken geven wel werkelijk verbruik op en zo hoort het ook.
 10. Na 7 dagen in de netten is de uitslag bekend... 980 gram!!!! Dus bijna 2 gram per watt. Nooit verwacht. Zou al blij zijn geweest met 1.5 gram per watt dat was de doelstelling van deze kweek. Wat een toplamp van Fluence zeg.
×
×
 • Create New...