Jump to content

Head Honcho

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Prima

About Head Honcho

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Dag 30 op 12/12 een kijkje in de darkroom net voor de lampen aangaan...
 2. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik ontkiem altijd één of twee extra zaadjes voor als er één niet boven komt of een mongooltje is. Onderstaande foto was een mongooltje als zaailing en heb deze gewoon in het oorspronkelijke 0.6 liter pieterpotje van 9x9 laten staan. Deze staat op grond tussen de ander planten in 30 liter containers. Deze krijg nagenoeg geen licht meer door de grote planten en heb deze al 3 keer verzopen. Toch doet ze het best goed, ik laat haar gewoon staan en kijken wat er gebeurt.
 3. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Weer een weekje verder! Dag 28 op 12/12, de leuke periode breekt weer aan. Iedere dag als je de tent opent dan is het weer een verrassing.
 4. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Kleine foto update: Dag 21 op 12/12
 5. Heb je hem ook weer wijsneus, natuurlijk is dat ook spoelen maar niet genoeg om de PH naar beneden te krijgen dat mag duidelijk zijn toch? Als je de PH wilt hebben zoals die erin gaat heb je aan 3 liter niet genoeg dat blijkt ook wel. Denk dat topic starter dat wel begrijpt en de rest hier ook alleen jij blijkbaar niet.
 6. Head Honcho

  E-sigaret met Wiet?

  Gewoon zelf maken natuurlijk, het is niet moeilijk maar het is wel even een werkje. Maar ik maak altijd veel tegelijk. Meestal blast ik 150 gram wiet. Nee met wiet olie gaat het niet daar zit teveel plantmateriaal in. Je zou het kunnen proberen als je het hebt. Ik gebruik een eLeaf nano met wegwerp clearomizer van eLeaf.
 7. Head Honcho

  E-sigaret met Wiet?

  Yep ik rook alleen nog maar zelf gemaakte e-vloeistof en pure dabs natuurlijk. Het is heel simpel als je BHO hebt. Je mengt de BHO met Wax Liquidizer en je bent klaar. Heb je geen BHO zul je dat moeten maken. Dat is wel wat meer werk.
 8. Ik zou sowieso even wat zaad bestellen en vast ontkiemen en voorgroeien. Mochten de dames niet bijtrekken kan je die gelijk overzetten. Vergeet niet dat zaad bestellen ook even duurt voor je het hebt. Kiemen duurt weer een paar dagen en voorgroeien ook. Voordat je het weet ben je drie weken verder. Beter een paar tientjes zaad weg gooien mocht het niet nodig zijn. Maar goed dat is wat ik zou doen maar je moet het zelf weten natuurlijk.
 9. Spoelen doe je ook niet met zo weinig vloeistof, spoelen is letterlijk overvloedig spoelen tot je liters drain hebt. Wat je nu doet is een beetje vocht erdoor laten lopen tot je wat drain hebt, natuurlijk is de PH en EC dan nog niet goed. En ik zou niet te laag insturen gewoon netjes 5.5 of iets lager maar niet met 4.6 om het te corrigeren. Ik gaf al aan dat je beter opnieuw kon beginnen. Je planten gaan nu dagen lang te nat staat met die mini wortels. Geen lekker begin voor de dames.
 10. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Nou ja toch netjes 1 op 1 gedraaid toch!
 11. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  @Thai-boy ziet er super uit man! Lekker clean ook. Wat was je opbrengst vorige run dan?
 12. Welk verschil zat er in? Zou wel even spoelen met de juiste PH anders blijf je aan het kloten de aankomende week. Of gewoon even nieuwe stekken halen, je was toch nog niet zo lang onderweg. Niet bepaald een goed begin natuurlijk en spoelen is altijd wel leuk maar ze staan dan toch ook weer iets te nat de aankomende dagen. Gezien de plantjes nog amper wortels hebben gaat dit nog meer stress opleveren.
 13. Je PH is niet goed, kijk maar naar die paarse stelen/stammen en door een lockout kunnen ze geen voeding opnemen en krijg je tekorten. Dus de plant gaat vanuit onderuit de bladeren leegtrekken. Ik zou je PH meter even opnieuw ijken of een nieuwe kopen.
 14. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  3 dagen na het snoeien, planten hebben nog geen seconde stil gestaan:
×