Jump to content

Head Honcho

Members
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Head Honcho last won the day on March 26

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

205 Goed

About Head Honcho

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt onder de quantum boards zijn ze wat compacter. Geeft wel een beetje vertekend beeld op de foto’s lijkt het wel iets meer dan in het echt. Heeft er ook mee te maken dat ik die planten gelijk hogere wattage hebben gehad. Ik heb bij de Fluence pas later de extra balken toegevoegd.
 2. Yep extra balken hangen er al in! Gelijk maar kleine update. Dag 14 op 12/12 regime. Valt niet zoveel te melden verder. Netje begint langzaam vol te lopen en topjes beginnen te komen sinds een paar dagen. Deze week nog een laatste keer wat blad weg halen en dieven. Paar verse pica’s zojuist geschoten.
 3. Is wel 330 watt vs 480 watt. Als de extra balken erbij hangen zal ik nog eens een foto maken. Dan is het 500 vs 480 watt.
 4. Het is wel weer tijd voor een update. Niet zo heel veel te melden. Ik heb drie dagen geleden geschakeld naar 12/12. De nacht temperaturen zijn met 16 graden wat aan de lage kant. Ik ga er nog niet de verwarming voor aanzetten dat vind ik een beetje onzin. De dag temperatuur is 25 graden. Ik denk het weekend even de twee extra Fluence balken erin hangen en dan is het feest compleet. Ik denk dat het wel vol komt met 4 weken groei in de 60 liter smarpots, de stretch moet nog komen. Ik merk wel dat ze onder de quantum boards iets compacter zijn. Dit zal denk ik door de hogere lichtdruk komen.
 5. Zojuist de netten gespannen en de andere lamp aangedaan. Denk dat ik nog klein weekje 18/6 doe en dan de klok op 12/12 zet. Hopen op een mooie volle en egale tent. Als ik het zo zie staan moet dat wel goed komen.
 6. Denk dat het wel een kilo is als ik het zo bekijk. Ziet er netjes uit man!
 7. Twee dagen na de defoliation. Planten vinden het heerlijk volgens mij. Zoek de verschillen...
 8. Meningen zullen altijd verdeeld blijven. Ik doe het al jaren ook in de oude tijd met HPS al. Ik hou het bij mijn eigen feiten. Als ik het wel doe draai ik 1.7 tot 2.0 gram per watt. Als ik het niet doe draai ik 1.2 tot 1.5 gram per watt met LED.
 9. Week 2 18/6 in de 60 liters. Flink aan het martelen geweest in de darkroom. Het ziet er voor de meeste heel eng uit nu maar het komt goed! Heb een boodschappen tas vol blad verwijderd. In de tweede week bloei gaat er nog zo’n lading vanaf. Ik ga dan ook de onderste takken dieven die het net niet halen. Moet wel even kijken wanneer ik het scrogg net op ga hangen. Heb gemerkt dat door de grote potten de stammen nu al een stuk dikker zijn dan in de 30 liter potten die ik gewend ben. Normaal hang ik pas een net op als ik schakel maar als ik dat nu ga doen gaat dat niet werken denk ik...
 10. Het is mix van 3000K en 5000K met 660,665 nm en IR 760 nm 1152 Top-Bin Samsung LM301B LED arrays 56 Top-Bin Deep Red LED arrays 4 IR chips
 11. Eerste weekje in de 60 liters, foto zegt meer als 1000 woorden...
 12. Ik dim hem 80%, dus zuig dan nog maar 20% af. Misschien meer geluk dat wijsheid deze combi maar het werkt perfect in ieder geval...
 13. Bij Phresh geven ze een max capaciteit op, dus dat is weer een andere benadering om het makkelijk te maken. Ik heb bijvoorbeeld een 750m3 softbox met een 1000m3 Phresh Filter. De filter heeft dan wel weer een flens van 160mm net als de softbox. Een normale 1000m3 filter heeft dan vaak ook een grotere flens. Ik heb in het verleden discussie gehad hier op het forum over dat mijn filter te groot is voor mijn afzuiger etc. Nu na 4 rondjes heb ik maar weer gewoon dezelfde 1000m3 filter gekocht want heb nog nooit zo’n goede filter gehad. Echt 0,0 geur doorgelaten deze 4 rondes. Kon waarschijnlijk nog wel een ronde aan. Dus als iemand een goede combi zoekt 750m3 Box met 1000m3 filter van Phresh is een top combi die in de praktijk geen geur door laat. Ik dim tot max 20% met een frequentieregelaar.
 14. Klopt @Kees A meer komt er hier niet in. Dan maar iets minder ook geen probleem.
 15. We gaan gewoon weer vrolijk door in een nieuw topic met een aangepaste setup. Tent DR240W Fluence SpydrX Fluence Ray44 balken 2x HLG 550 R Spec replica met Samsung LM301B en Osram diodes. Softbox 750m3 met 1000m3 Phresh Filter 5 x 60 liter smartpots met lightmix en Canna lijn (Rhizotonic, Cannazym, Cannaboost, Terra Vega, Terra Flores en CalMag) Plantjes zijn een paar weken voor gegroeid onder een CXB3590 COB Ledje en zijn net naar hun eindbestemming gebracht. De 5 planten staan nu eerst onder de Fluence SpydrX en zullen als ze wat groter worden verspreid worden in de tent en dan zal de quantum board ook gaan vlammen. Vanaf tweede week bloei gaan de extra Fluence balken ook weer in de Davin schakelkast en dan is het feest compleet... De bedoeling is weer te gaan martelen, (knakken, scroggen, buigen, dieven, toppen en blad verwijderen) zal ook wel nodig zijn met 5 planten op 240x120. Hopen dat het gaat lukken om het vol te krijgen maar zal wel een uitdaging worden. Ik had gister beiden lampen even aan en wat een licht ongelofelijke hoeveelheid.
×
×
 • Create New...