Jump to content

Head Honcho

Members
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Positief

About Head Honcho

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kleine update: Planten beginnen wel wat geel weg te trekken op het moment terwijl ze vorige week nog verbrande punten hadden. Beetje irritant dus. Ik ga maar met die B’Cuzz Coco uni Booster beginnen gezien daar magnesium in zit. Dit had ik al willen doen maar had het niet gedaan ivm die verbrande bladpunten. EC nu is 1.4 PH tussen 5.7 en 6.0 temp 21 - 26 Weet alleen nog niet wat die boost met de EC gaat doen. Wil ook weer niet te hoog gaan omdat ik al verbrande punten had vorige week.
 2. Een keertje wat foto’s net voor de lampen aan gaan. Wel wat verbranden bladpunten dus heb de EC van 1.5 naar 1.3 terug gebracht blijkbaar toch iets te hoog nog voor de dames. Maar het mag de pret niet drukken. Ze zijn mooi bossig nog een weekje denk ik dan gaat de klok om. Groeidag 36
 3. €160,- maar ja is nog een hoop geld natuurlijk.
 4. Vandaag mezelf maar weer eens een leuk cadeau gekocht via Marktplaats Fluence Ray44 gewoon extra omdat het kan voor in de bloei... Nu dus 415 watt Fluence Power!!!! Over een tijdje nog één erbij denk ik.
 5. Ik rook alleen maar Rosin, BHO, E-liquid. Ik gebruik Wax Liquidizer werk perfect. Gewoon een gram rosin in een glaasje 2ml wax liquidizer erop 10 sec in de magnetron roeren en klaar. Terpenen gebruik ik soms als aanvulling als het concentraat niet zo lekker is bijvoorbeeld als je BHO van oude wiet maakt smaakt het gewoon minder en is het ook donkerder. Paar druppels in je e-liquid en het smaakt weer heerlijk. Puur oplossen in terpenen lijkt me niet lekker veel te veel smaak. Ik heb altijd de terpenen van Cali Terpenes. Die THC E-Liquid is gewoon de bom. Gewoon in het openbaar blowen zonder dat iemand het ruikt. Klapt super hard, smaakt heerlijk en het is discreet. Als ik nu een blow probeer smaakt het naar asbak voor mijn gevoel.
 6. Haha Collie daar heb je helemaal gelijk in alleen zit het een beetje in het aard van het beestje. Bij mij moet het altijd meer en beter... Had nog wel van die goede voornemens. Ik heb inmiddels ook al een voorgroei/droogtent gekocht van 60x60x160 met 2 x 50 watt CXB3590 Cree wat ook helemaal niet de bedoeling was eerlijk gezegd. Dit pakket is alleen voorlopig nog zoek bij PostNL. Maar goed het geeft wel een beetje aan hoe ik in elkaar zit.
 7. Gisteren heb ik het Autopot systeem aangesloten het nieuwe vat heeft EC 1.5 en PH 5.8. Ik hoop dat de Autopots gaan bevallen, het installeren was in ieder geval een fluitje van een cent.
 8. Yep het kopen niet waard en overpriced inderdaad maar er zitten ook andere bruikbare mineralen in zoals cal/mag en gezien ik op coco’s kweek en toch nog heb staan gebruik ik het.
 9. Head Honcho

  Kweekverslagen

  Gewoon als eerste de laatste pagina bekijken dan weet je genoeg.
 10. Ben ook benieuwd naar de Autopots, dit systeem kan je aansluiten zoals je wilt. Je kan de potten onderling ook wisselen. Volgens mij van pot naar pot zit er een meter slang bij die je zelf op maat kan maken en van de tank naar de potten weet ik zo niet lang genoeg in ieder geval. Ik denk dat ik vanavond de boel ga aansluiten.
 11. Ja ik weet het, daarom gooi ik het ook bij mijn outdoor grow erbij. Je heb namelijk ook een outdoor variant en inderdaad de HPS variant. Maar dat is waarschijnlijk ook hetzelfde product.
 12. @Xell thanks man voor de info, ja ik meet mijn EC uiteraard dus ik kijk wel uit voor overvoeden.
 13. Je bent wel erg serieus he? Ik zet er niet voor niets een smiley bij... Maar goed ik gebruik het wel omdat ik 4 liter heb gekregen en niet wil weg gooien, zelf zou ik het niet kopen inderdaad. Ik gooi het tegenwoordig ook bij mijn buitenplanten Natuurlijk gaat de EC ophoog er zit ook cal\mag in en andere mineralen het zou pas troep zijn als de EC niet omhoog zou gaan.
 14. Ik gebruik LED Protect he
 15. Ja misschien moet ik het ook wel laten zoals het is. Maar als je gewend bent om 6x600 in een 240x240 te draaien dan voelt dit (330 watt in 120x120) gewoon niet goed zeg maar. Zit misschien wel tussen de oortjes maar ja. De opmerking van 750 watt + 600 watt aan HPS vind ik een beetje een vreemde vergelijking overigens met de 700 watt LED die ik wil gaan gebruiken maar dat terzijde. Het is natuurlijk niet zo dat ik een SpiderX+ van 660 watt heb hangen en er nog eens 12 cobs boven wil gaan hangen.
×