Jump to content

Head Honcho

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Head Honcho last won the day on March 26

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

158 Goed

About Head Honcho

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @cannarie dat is het voordeel als je al een hele tijd het zelfde soortje kweekt. Dan weet je wel wat de uitslag wordt als je het nat weegt.
 2. Ja hier in Arnhem wordt het de hele week tussen de 32 en 36 graden. Ja de nieuwe dames staan al maar zijn nog klein. Ik was op vakantie dus was nog niet begonnen met kiemen. Ik ben twee weken geleden begonnen in 4 liter potjes. Denk dat in ze over een weekje over zet in de 30 liter bakken.
 3. Ik heb ze toch maar omgehaald vandaag. Dit gezien de hoge temperaturen van aankomende week (37 graden) Het is wel iets minder dan vorige ronde. Maar goed dat was een topronde van 2 gram per watt die ik waarschijnlijk niet meer ga evenaren. Deze ronde zal tussen de 800 en 850 gram liggen. Toch tussen de 1.6 en 1.7 gram per watt als ik van 500 watt uit ga. Maar heb deze ronde 7 weken effectief op 500 watt gedraaid de rest op 330 watt. Zeer tevreden weer, zeker gezien ik twee weken op vakantie ben geweest en niet bij de plantjes kon zijn.
 4. Zou eerst even goed inlezen voor je veel geld uit gaat geven aan de verkeerde rommel.
 5. Hier in Arnhem is het al de hele week 30 graden @cannarie aanstaande maandag of dinsdag gaan ze om. Nog een klein weekje dus. Maar paar dagen wat hogere temperaturen maakt niet zoveel meer uit. Het is een zolder dus is altijd wel paar graden warmer in de zomer. En deze lampen geven zelf ook al behoorlijk wat warmte af. Fijn in de winter maar in de zomer als het echt heet is wat minder. Maar dit soortje kan wel wat hebben. In de HPS tijd wel tot 38 graden gehad in de zomer voor een week tijdens een hittegolf. Ze geven er niet zoveel om. Maar goed liever niet natuurlijk. Ja klopt die hebben een aparte driver inderdaad. @JackyH80 Thanks voor de tip maat!
 6. Ik heb helaas geen dimmer. En dit zijn die extra Ray44 balken. Niet de lamp zelf.
 7. Gaat allemaal lekker hier wel warm in de tent. 30 graden op het moment en draai nu een weekje zonder de extra Fluence balken anders wordt het te heet. Verder nog een luxe probleem gezien de toppen allemaal omvallen van het gewicht. Had ze deze ronde iets hoger boven het net uit laten komen maar dan krijg je dus dit. Maar ze gaan binnenkort om... Dag 66 op 12/12 paar slecht foto’s Het is wel een toppen zee...
 8. @cannarie ja klopt man, check maar paar pagina’s terug in dit topic.
 9. @Buyuk thanks bro. Haha het is familie... mijn ouwe om precies te zijn. Die vertrouw ik wel hoor haha die is 70+ ook nog eens maar wel mijn beste maat @Kees A thanks zeker een beste opbrengst. Maar wel moeilijk om te evenaren op dit oppervlakte met deze wattage.
 10. @cannarie ben bang dat mijn vorige opbrengst niet verbeterd gaat worden. Dat was 2 gram per watt. Dus 1 kilo op 120x120 wat betekend 694 gram per m2. Moet wel heel gek lopen om dit te evenaren. Denk dat je die ronde ervoor bedoeld.
 11. Dag 45 op 12/12, net een weekje PK13-14 hebben de dames achter de kiezen. Alles verloopt prima zo te zien. Ik ben zelf niet aanwezig maar een maat stuurde mij deze foto. Nog 3 weken te gaan en dan zijn de dames alweer rijp voor de slacht. Bijgaand nog een foto. Beetje aparte kleuren maar die maat van mij heeft een Samsung geloof ik. Groetjes uit Havana
 12. Ah zo @Kees A ja verbranden zal het niet zo snel alleen als het er tegenaan groeit idd. Verder had ik er zo nog niet over nagedacht. Maar met mijn hoofd denk ik vaak nog met/in HPS lampen. Ik heb er wel eens 1000 watters zo dicht op gehad dat ik herma’s kreeg.
 13. Over het algemeen een lamp heel dicht op een plant zetten kan lightbleach, verbrand blad of lichtstress etc. geven. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen toch neem ik aan @Kees A ?
×
×
 • Create New...