Jump to content

Head Honcho

Full member
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Head Honcho last won the day on January 9

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

255 Goed

About Head Honcho

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

905 profile views
 1. Thanks @P H donner wat zou jij aanraden dan? Heb altijd in netten gedroogd nooit een andere methode gebruikt. Maar ik rook nagenoeg mijn wiet niet zo. Ik maak er eigenlijk enkel BHO en Rosin van om te dabben.
 2. @greentjeonatrip die twee zoektermen moet je even los van elkaar zien. Ik zal vanavond eens even zoeken of ik die studie ergens kan terug vinden. Ik kwam er via een US board terecht volgens mij Grasscity maar kan ook een ander zijn geweest.
 3. @lostchild dat zijn niet mijn ondervindingen. Ik heb laatst een hele studie gelezen hierover van Dr. Erik Runkle, niet de minste dus. Vergeet niet dat ze in de states volop bezig zijn met dit soort onderzoeken sinds de legalisering daar. Er staan letterlijk hele onderzoekcentra’s daar die dit soort dingen legaal kunnen onderzoeken en testen. Maar als het volgens jou nergens op slaat moeten we dat maar geloven dan. Verder groeien toppen gewoon door zonder enkele fanleaves aan de plant hoe verklaar je dat dan? Zoek maar eens op extreem defoliation.
 4. @VolcanicSea nee hoor genoeg toppen onder het bladerdek. Zoveel dief ik ook weer niet. Lijkt misschien zo. Die onderste laag heb je wel nodig hoor voor een degelijke opbrengst. Anders zouden het wel hele dikke toppen moeten zijn boven het bladerdek.
 5. Ja dat is wel het vervelende van deze hobby. Het achterlijke beleid hier in Nederland.
 6. Weet ik wel zeker maat dat ze dat doen. Wil je absoluut niet bang maken maar dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Zijn ook wel een aantal leden van hier die het overkomen is.
 7. @Kees A ik heb de lamp bij Meizdiled gekocht via ebay. Ze sturen gewoon uit een depot in Duitsland. De lamp heet Spider Farmer SF-4000. Je hebt ook een SF-2000 met dus twee quantum boards en een SF-1000 dat is een enkele board. En nee ik hou het lekker bij 5 plantjes gaat prima zo. Mijn vrouw wilt overigens ook niet meer dan 5 in huis en gelijk heeft ze. Die gekkigheid heb ik al lang achter me gelaten. En het is ook nog eens veel meer werk op aarde en dat voor misschien een 300 gram meer opbrengst. Nee dank je krijg al last van me rug als je eraan denk... haha @M0251 gezeur krijg je zeker weten. Maar wel het minste op deze manier. Het is per gemeente verschillend maar in mijn gemeente sluit de burgemeester je huis bij meer als 30 planten. Mocht je een huurwoning hebben wordt je sowieso op straat gezet. Ik zit gelukkig in een koopwoning. En wat denk je als ze binnenkomen als je net hebt geoogst. Ik had meer als 5kg nat in de netten liggen. Moet er niet aan denken krijg je een flinke duw geloof me maar. Denkt de politie gelijk dat ze een grote slag hebben geslagen. En als je zegt komt van 5 planten af geloven ze het ook niet.
 8. Alles is om en droog inderdaad. Uitslag viel een klein beetje tegen maar ben alsnog dik tevreden hoor. 1332 gram droog dus kan voorlopig weer even vooruit. Had gehoopt op 1500 gram. Rede dat dit niet is gelukt is simpelweg omdat het niet vol genoeg was. Dit opervlakte is best lastig met 5 plantjes natuurlijk. Daarbij speelt pheno ook een grote rol. Maar ik teken ervoor hoor als dat zou kunnen voor de volgende ronde. Toch 1.3 gram per watt gehaald zonder al te veel moeite. Had dit keer aan één net niet voldoende, gelukkig had ik nog een andere liggen. Dit zijn grote netten niet die kleintjes al lijkt het op de foto wel zo. verder denk ik dat de lampen ongeveer dezelfde opbrengst geven. Zo ontlopen elkaar niets voor mijn gevoel. Het prijsverschil is wel enorm te noemen tussen de lampen dat is €550,- voor de HLG550 R spec replica vs €1795,- Fluence SpiderX + 2x Fluence Ray44 Paar mooie najaars foto’s..
 9. Oud blad heeft niet veel fotosynthese meer dus dat kan je prima weghalen. Nieuw of jonger blad krijgt hierdoor meer licht.
 10. Gaan lekker. Als je de mogelijkheid hebt in de nachtperiode de cv laten draaien. Scheelt je zo 15% tot 20% LV. Nu is het nog geen probleem voor je planten 70% maar straks heb je wel een probleem. Lemon Haze is een sterkte plant maar wel rotgevoelig hou dat goed in de gaten. Je filter gaat trouwens ook naar de klote van zulke hoge %.
 11. Canna geeft aan om boost gelijk te geven na het schakelen. Ik begin daar ook niet aan. Ze zeggen dat de plant dan meer bloeikracht heeft. Ik ben mijn ronde zelf begonnen in week 4 met boost. Omdat ik nog maar een halve fles had staan. Heb het niet gemist de eerste weken voor mijn gevoel eerlijk gezegd. Maar is natuurlijk niet meetbaar.
 12. Thanks @El capitano met een beetje “normale” opbrengst voor mij doen ben ik wel tevreden. Dus rond 1.5 gram per watt. Laatste ronde veel problemen gehad met thrips en rot op het einde waardoor ik bijna twee weken eerder moest oogsten dus ben al lang blij dat het nog een weekje te gaan is zonder gezeik verder. LED wiet is inderdaad veel compacter en het lijkt vaak minder dan het is. Moet zeggen dat het op de foto’s sowieso slecht overkomt. Zodra ik de tent open doe en kijk denk ik zo lekker... en maak ik een paar foto’s en plaats ik ze hier denk ik lijkt wel klein zo haha.
 13. Einde week 8, nog iets meer dan een weekje te gaan. Ben nu bijna een weekje aan het spoelen en er komen mooie Herfst kleuren van. De toppen zijn goed besneeuwd. Ben wel blij met deze ronde tot nu toe en ben benieuwd wat er vanaf gaat komen. Moeilijk in te schatten zo op dit oppervlakte. Paar foto’s van vandaag.
 14. Die mogen nog wel een weekje groei hebben hoor.
×
×
 • Create New...