Jump to content

Head Honcho

Full member
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Head Honcho last won the day on January 9 2020

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

260 Goed

About Head Honcho

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,397 profile views
 1. Nog een paar foto’s van de afgelopen ronde, paar weken geleden. Geen verslag maar wel een paar eind resultaat foto’s. Weekje langer groei gegeven dit keer nu wel goed vol gekomen. Resultaat was 1600 gram op 980 watt.
 2. Head Honcho

  Led lamp

  Rond de 500 euro dan, kan best dat ik 550 betaald hebt geen idee meer. Misschien direct in het midden een hotspot maar maakt niet zoveel uit toch? Als de opbrengst hetzelfde is. Of je moet er nachtmerries van krijgen dan zou ik het niet doen.
 3. Head Honcho

  Led lamp

  Waarschijnlijk niet, dat is me met de Fluence ook maar 1 x gelukt terwijl ik meerdere rondes had gedraaid toen in dezelfde setup.
 4. Head Honcho

  Led lamp

  2 gram per watt was in een 120x120 tent met 5 plantjes. En 1.3 en 1.6 gram per watt in een 240x120 tent. Wel eens een een 240x120 tent gevuld met 5 plantjes? 1600 gram op1000 watt ben ik tevreden mee. Zeker gezien ik tot week 3 bloei maar 330 watt gebruik. Ik zie nergens 1 gram per watt al zou ik daar trots op zijn geweest pas 5 jaar terug in de hps tijd.
 5. Head Honcho

  Led lamp

  Klopt zit nauwelijks verschil in. En als er verschil in zit is het een pheno verschil. Sommige weten dat ik vanaf het begin fan van Fluence ben, volgens mij was ik de eerste met zo’n lamp hier op het forum. Fluence waren pioniers toen en ik heb zelfs een keer 2 gram per watt mee gedraaid. Alleen zijn er nu zoveel gelijke lampen op de markt voor een fractie van de prijs. Ik zou dus geen rede meer zien om 1800 euro voor een lamp uit te geven. Maar het blijft wel top spul natuurlijk en de afwerking in subliem. Maar goed als ik voor 500 euro dezelfde resultaten kan halen zou ik niet meer zoveel geld uitgeven.
 6. Head Honcho

  Led lamp

  Geen probleem @Kees A, maar antwoord stond er al hè... SF4000. Draai in een 240x120 het resultaat was 1300 gram en laatste ronde 1600 gram. Met 5 planten op 1000 watt totaal.
 7. Head Honcho

  Led lamp

  SF4000, ik zeg nergens dat ze op Fluence lijken. Ik heb gezegd dat ze nagenoeg hetzelfde resultaat opleveren. Naast elkaar in de zelfde tent dus zelfde strain, voeding, medium etc.
 8. Head Honcho

  Led lamp

  Ik gewoon via EBay Duitsland, maar er zijn meerdere kanalen. Je hebt verschillende versies. Ik heb de SF4000 die is 480 watt geloof ik.
 9. Head Honcho

  Led lamp

  Koop gewoon een Spider Farmer van 500 euro en je hebt dezelfde resultaten als een Fluence Spyder. Heb nu een paar rondes naast elkaar gedraaid en leveren nagenoeg hetzelfde op.
 10. Thanks @P H donner wat zou jij aanraden dan? Heb altijd in netten gedroogd nooit een andere methode gebruikt. Maar ik rook nagenoeg mijn wiet niet zo. Ik maak er eigenlijk enkel BHO en Rosin van om te dabben.
 11. @greentjeonatrip die twee zoektermen moet je even los van elkaar zien. Ik zal vanavond eens even zoeken of ik die studie ergens kan terug vinden. Ik kwam er via een US board terecht volgens mij Grasscity maar kan ook een ander zijn geweest.
 12. @lostchild dat zijn niet mijn ondervindingen. Ik heb laatst een hele studie gelezen hierover van Dr. Erik Runkle, niet de minste dus. Vergeet niet dat ze in de states volop bezig zijn met dit soort onderzoeken sinds de legalisering daar. Er staan letterlijk hele onderzoekcentra’s daar die dit soort dingen legaal kunnen onderzoeken en testen. Maar als het volgens jou nergens op slaat moeten we dat maar geloven dan. Verder groeien toppen gewoon door zonder enkele fanleaves aan de plant hoe verklaar je dat dan? Zoek maar eens op extreem defoliation.
 13. @VolcanicSea nee hoor genoeg toppen onder het bladerdek. Zoveel dief ik ook weer niet. Lijkt misschien zo. Die onderste laag heb je wel nodig hoor voor een degelijke opbrengst. Anders zouden het wel hele dikke toppen moeten zijn boven het bladerdek.
 14. Ja dat is wel het vervelende van deze hobby. Het achterlijke beleid hier in Nederland.
×
×
 • Create New...