Jump to content

Smeddel

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Smeddel

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het bevalt nog wel, maar duurt wel erg lang voordat zo'n zaadje groot genoeg is om in de bloei te zetten
 2. Hallo allemaal, Het lijkt momenteel bijna onmogelijk om een goed paar stekken te kopen.. Mijn vraag; is het de moeite om zelf maar een klein tentje neer te zetten met wat moeders of gaat er zo veel werk in zitten dat je ze beter gewoon kunt kopen dank!
 3. Is inmiddels omgehakt. Weet over een dag of 5 wat de opbrengst zal zijn! Zaailingen zijn goed opgekomen, toch werk ik liever met stekken ivm de tijd die in zaad gaat zitten.. helaas kan ik nu even niet aan stekken komen dus het zal wel zo moeten. Binnekort update!
 4. Bedankt voor je feedback. Tent is 2.15 hoog, lamp hangt op ongeveer 1.80 meter.. hij zou misschien evt nog wat omhoog kunnen, ik ga het de volgende ronde zeker proberen om hem wat hoger te hangen
 5. Okayy kleine update.. De Blueberry's zijn nu aan einde week 8 12/12. Zijn mooi aan het afrijpen, denk dat ze maximaal nog een week staan. Blauwe verkleuringen beginnen ook al te komen! In de andere ruimte ben ik alweer 35 blueberrys aan het ontkiemen en aan het voorgroeien onder een 250w hps Durft iemand het gewicht al te raden?
 6. Hallo allemaal, Ben nieuw op het forum en wilde me even voorstellen, dus bij deze. Ik ben hier om mijn kennis en ervaring te delen en uit te breiden. Ik ben sinds kort overgeschakeld naar Led en zaailingen, bevalt erg goed. check ook mijn indoor kweekverslag! groetjes
 7. Hallo allemaal.. Na wat jaren te hebben gekweekt in verschillende opstellingen vond ik het tijd worden om het maar is met led te gaan proberen. Helaas begint het verslag een beetje aan het eind, maar jullie zullen de volgende ronde vanaf het begin kunnen meekijken! Set up: Phantom 120 Afzuiger 550 + Can Filter Budmaster god 9 led lamp 25x 11 liter pot 25x Light mix atami 25x Blue Forest Berry van Growers Choice Kachel met thermostaat Ik heb ze na het ontkiemen in cocos plugs gedaan en nadat ze waren opgekomen heb ik ze in de tent gezet. Na 21 dagen 18/6 heb ik ze in 12/12 gezet. Ze staan op de eerste dag van de 8e week 12/12. Ben benieuwd wanneer ze klaar zijn! Ook ben ik erg benieuwd naar het gewicht, omdat het eind al aardig in zicht is mogen jullie met me meedenken en de gene die er het dichts bij zit zal een lekkere prijs winnen. Raad het gewicht!
×
×
 • Create New...