Jump to content

El capitano

Full member
 • Content Count

  3,297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by El capitano

 1. Ziet er goed uit zeg ! Hoop dat je er genoeg afhaalt waar je zelf tevreden mee bent, maar ik heb zon vermoeden dat dat wel goed gaat komen. Wat ik overigens al vaker bij LED heb gezien is dat het soms minder oogt maar veel zwaarder weegt. En hoe het er nu uitziet oogt dit al zwaar dus heb er een goed gevoel bij !
 2. Je bluetooth staat nog aan..
 3. Gefeliciteerd kerel zeer netjes !!
 4. Beste mensen ik was nieuwsgierig hoe ik nou het best mijn verlichting kan meten ? Ik dacht de afstand aanhouden wat de afstand normaal tussen gewas en verlichting gehouden mag worden. 15 cm heb ik aangehouden kwam ik op 9000 lux ? Kan dat kloppen ??
 5. Idd ir straling is niet van toepassing ivm hps
 6. Gaat erom dat je haze de ruimte geeft 9 per m2 is ideaal zeggen ze.
 7. Haze moet je 18 liter hebben. Welke voeding gebruik je ?
 8. Laatste 10 dagen had ik co2 uit voor het afharden. Co2 kan ook bevorderlijk zijn voor de groei alleen heb ik bij een topic van Racker destijds gelezen dat de bladmondjes zich kunnen gaan sluiten die je juist nodig hebt in de bloei.
 9. 1000ppm is wel aardig hoog he.. Zou sowieso niet hoger meer gaan nu heeft nauwelijks meerwaarde. Jammer dat het bladerdek niet goed gevuld is maar dat heeft vast een reden (gele bladeren) = groeistagnatie.
 10. Ik hoor alleen nog maar drogen aan de tak en droogknippen.
 11. Die wiet moet vaak zo droog zijn dat het zowat verkruimelt.. Dus ik zou zo,n trimbag niet aanraden.
 12. @moneytree Hoe verhoud zich de hoeveelheid licht ten opzichte van HPS? hoeveel % meer licht heb ik dan en hoe laagzouden de strips boven het gewas moeten hangen? Led is tegenover hps denk ik op zijn minst 2x zo efficient. kwa afstand gewas mag je de onderlingestrip afstand ÷2 gebruiken als minimale afstand. Kan even niet meer vinden waar wietefras dit mij gezegd had, gelukkig heb ik nog een beetje geheugen ,:P
 13. Ik denk dat hij bedoelt dat hij swinters ook een rokertje wil hebben. Dmv. 150watt hps lamp of 400 watt hps OF ledstrips <---- zou ik doen. Of t neon setje....
 14. Ik heb zelf 1.5mm2 draad gebruikt. (Deurbeldraad) Werkt prima. 10meter per rol. Paar euro.
×
×
 • Create New...