Jump to content

Chriske

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Chriske

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruimte is ongeveer 8m2. Heb twee rijen van 2 lampen met 25 stuks per lamp. In het midden heb ik een smal pad vrijgelaten zodat ik er in kan. Ik heb een tentje om voor te groeien maar heb wat langer moeten wachten op stekken dus hokje staat nu leeg. Vandaag of morgen komen de stekken dus zou ze gelijk op de potten kunnen zetten eventueel.
 2. Ik zet het verkeerd neer, er komen er 100 te staan onder 4 lampen. Als ik ze voorgroei op blokken laat ik ze staan tot ik net de wortels zie aan de onderkant van de blokken, dan gaan ze in de mapito. Misschien maar eens gelijk in de potten zetten, kijken hoe dat bevalt. Wat is hier het voordeel van volgens jou?
 3. Hallo hallo, mijn eerste verslag van 150 stuks Haze. Kweek op mapito in 11 liter potten vanaf stek, 4x 600watt dimlux met controller, airco en co2. Voeding komt van bovenaf met slangetjes. Uiteraard filter en 2 zwenk ventilatoren. Heb een hotbox (co2) maar toch een extra inlaat met buisventilator. Die komt direct van buiten. Stekken gaan normaal op startblokken, maar ik hoor hier verschillende verhalen over. Ik heb goede ervaringen met, maar wat zijn de voor/nadelen van startblokken? De plug kan natuurlijk ook gelijk in de mapito. De lampen wil ik nog een paar dagen op 18/6 laten staan op 75% om goed te wortelen. Het percentage dan per dag opbouwen tot uiteindelijk 115%. Airco met perfo slang houdt de temp perfect onder controle. Afzuiger laat ik nog even uit voor de rh. CO2 gaat ook nog niet aan. EC starten op 1.0, ph 5.7 en wortelstimulator. Gebruik als voeding a+b, enzymen en ph- natuurlijk. Zodra er witte haartjes zichtbaar worden voeg ik superbloei toe. Ik hoor graag jullie mening over de opzet en mijn idee van de start! Foto's volgen morgen.
 4. Hallo hallo, ik ben Chris en kom uit het mooie zuiden van het land. Binnenkort doe ik een kweekverslag van haze vanaf stek met dimlux, airco en co2. Wellicht krijg ik nog een paar mooie tips van ervaringsdeskundigen voor een top resultaat! Tot snel!
×
×
 • Create New...