Jump to content

Hokipoki

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Hokipoki

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

168 profile views
 1. Tis nu klaar, de boel gaat om. Ik heb me verrekend nl. Dacht dat ze 8 weken nodig hadden maar blijkbaar is 7 de max. Tot vorige week zag alles er toppie uit
 2. Tis weer even geleden. Laatste week gaat het to h niet zo denderend opeens. 1 dame heb ik omgehakt, die leek toch rot. Ik zit inmiddels op de 52e dag, en deze week gaan ze om. Denk dat er 2 of 3 niet zo lekker zijn, maar ik laat ze de laatste paar dagen maar staan. Het zijn de dames die in 1 hoek zitten die het niet lekker doen. Volgende keer denk ik dat er een betere ik luchtstroom dmv fannetje van 2 kanten moet komen. We gaan het zien van de week...
 3. Dag 35 bloei, Omdat de dames te zwaar gaan worden deze wwwk de toppen van ondersteuning voorzien. Natuurlijk te laat, maar ik had niet de verwachting dat de toppen zo groot zouden worden. Maar ik klaag niet.....
 4. Dag 39 Gaat prima, vraag me alleen af of de lv van 70% in het donker niet wat aan de hoge kant is en wat eventueel eraan te doen.
 5. Thanks ! Op de foto's komt het minder tot uiting, maar ik was echt verbaast naar de grootte die te hoofdtoppen aan het vormen zijn, zeker gezien de tijd die ze nog mogen.
 6. Dag 34 bloei, Tevreden.....dames beginnen mooie vormen te krijgen. Temp blijft mooi, 18 donker, 26 licht. Geen gekke dingen dus we gaan op dezelfde voet verder. Elke 2e2deag wag drinken en verder met rust laten.
 7. Duidelijke taal , daar kan ik wat mee. Thanks !
 8. Dag 28 bloei Niks te klagen, de hoofdtoppen beginnen langzamerhand te vormen en dat ziet er hoopvol uit. Dames doe het lekker, geen gekke dingen. Bewateren doe ik in variatie, soms elke 2e dag, dan weer even laten snakken naar water en een dagje overslaan of pas de 4e dag.... als ze maar blijven werken. Omdat ik tevreden ben zoals ze nu gaan en ik geen gekke dingen zie blijf ik enkel bijvoeden met de cana bloei.
 9. Dag 21 bloei. Temperatuur blijft in het donker ondanks de niet zo gunstige plaats van de kast op 25 graden hangen en in licht periode 28. Tot nu toe tevreden.
 10. Dag 18 van de bloei. So far so good. Geen benoemenswaardigheden dus we laten de dames lekker hun gang gaan. Vraag me wel af wanneer en of ik eerdaags iets extra aan het water moet gaan toevoegen behalve de bloei voeding. Iemand suggesties of tips ?
 11. Door de drukte een wat late update, De meisjes staan nu 14 dagen op 12/12 en het hokkie staat lekker vol. De temperatuur is in de donkere periode wel wat aan de lage kant maar de dames lijken het wel ok te vinden. Ik heb ze tot vandaag een week geen extra voeding gegeven omdat dat dus niet goed was gegaan ( verkeerde voeding en teveel ). Vandaag krijgen ze 25 ml bloei per 5 liter water mee, de helft van de geadviseerde hoeveelheid en eind van de aankomende week voer ik dat weer op. Ik vind ze er ok bij staan, maar hoor graag opmerkingen en of tips als jullie iets zien, denken of kwijt willen hierover. De fotos zijn 5 min voor het licht aangaat gemaakt dus ze zijn wel een beetje in slaapstand.
 12. Vandaag met goede moed naar mijn meisjes gegaan on te zien of ze de hitte aanval van 2 dagen geleden hebben kunnen opvangen. Ik was op zich prettig verrast ware het niet dat er een paar bladeren bij zitten die gele vlekken vertonen. Nu heb ik 2 dagen geleden de dames veel water gegeven en door miscommunicatie hebben ze vanochtend ook weer gehad. Is dit een gevalletje " teveel van het goede" Ik kom er trouwens net achter dat ze afgelopen week bloei voeding hebben gekregen ipv groei......zou dat het zijn en wat is jullie tip ? Ik hoor het graag..... Oja, foto's alleen met licht, was net te laat pffff
 13. Zo, vandaag zelf weer naar de dames geweest en kreeg direct een lichte hartverzakking. Gelukkig blijf ik nooit lang in een paniekstand hangen dus was het tijd voor overzien en actie. Wat was het geval...dikke 40 graden in het vrouwen verblijf. De slang vanaf de softbox was op 1 of andere manier tegen een want aan komen plakken waardoor de warme lucht niet gied werd afgevoerd. De dames hebben dit niet als prettig ervaren dus na het corrigeren hier an heb ik de dames maar even een extra borrel gegeven. 1 dame heeft het heel erg moeilijk gehad en benieuwd hoe ze gaat herstellen. Vanaf vandaag zijn ze op 12 /12 gegaan en ik heb besloten om geen net te plaatsen. Ze zijn lekker compact en hebben nog alle ruimte dus ze mogen zichzelf ontplooien tot mooi volwassen vrouwen. Dinsdag ga ik weer langs om te kijken of ze al wat gelukkiger zijn.
×
×
 • Create New...