Jump to content

Hokipoki

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Hokipoki

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Dag 18 van de bloei. So far so good. Geen benoemenswaardigheden dus we laten de dames lekker hun gang gaan. Vraag me wel af wanneer en of ik eerdaags iets extra aan het water moet gaan toevoegen behalve de bloei voeding. Iemand suggesties of tips ?
 2. Door de drukte een wat late update, De meisjes staan nu 14 dagen op 12/12 en het hokkie staat lekker vol. De temperatuur is in de donkere periode wel wat aan de lage kant maar de dames lijken het wel ok te vinden. Ik heb ze tot vandaag een week geen extra voeding gegeven omdat dat dus niet goed was gegaan ( verkeerde voeding en teveel ). Vandaag krijgen ze 25 ml bloei per 5 liter water mee, de helft van de geadviseerde hoeveelheid en eind van de aankomende week voer ik dat weer op. Ik vind ze er ok bij staan, maar hoor graag opmerkingen en of tips als jullie iets zien, denken of kwijt willen hierover. De fotos zijn 5 min voor het licht aangaat gemaakt dus ze zijn wel een beetje in slaapstand.
 3. Vandaag met goede moed naar mijn meisjes gegaan on te zien of ze de hitte aanval van 2 dagen geleden hebben kunnen opvangen. Ik was op zich prettig verrast ware het niet dat er een paar bladeren bij zitten die gele vlekken vertonen. Nu heb ik 2 dagen geleden de dames veel water gegeven en door miscommunicatie hebben ze vanochtend ook weer gehad. Is dit een gevalletje " teveel van het goede" Ik kom er trouwens net achter dat ze afgelopen week bloei voeding hebben gekregen ipv groei......zou dat het zijn en wat is jullie tip ? Ik hoor het graag..... Oja, foto's alleen met licht, was net te laat pffff
 4. Zo, vandaag zelf weer naar de dames geweest en kreeg direct een lichte hartverzakking. Gelukkig blijf ik nooit lang in een paniekstand hangen dus was het tijd voor overzien en actie. Wat was het geval...dikke 40 graden in het vrouwen verblijf. De slang vanaf de softbox was op 1 of andere manier tegen een want aan komen plakken waardoor de warme lucht niet gied werd afgevoerd. De dames hebben dit niet als prettig ervaren dus na het corrigeren hier an heb ik de dames maar even een extra borrel gegeven. 1 dame heeft het heel erg moeilijk gehad en benieuwd hoe ze gaat herstellen. Vanaf vandaag zijn ze op 12 /12 gegaan en ik heb besloten om geen net te plaatsen. Ze zijn lekker compact en hebben nog alle ruimte dus ze mogen zichzelf ontplooien tot mooi volwassen vrouwen. Dinsdag ga ik weer langs om te kijken of ze al wat gelukkiger zijn.
 5. De kast is 190 hoog, dus zou genoeg moeten zijn. Komt nog een netje in om de dames te begeleiden
 6. De kast is 190 hoog, dus zou genoeg moeten zijn. Komt nog een netje in om de dames te begeleiden
 7. Zo, we zijn 5 dagen verder na het toppen. De dames doen het prima, geen klagen. Rustig afwachten en lekker laten groeien.
 8. Eerst maar even voorstellen, Hokipoki is de naam en voor het eerst in 12 jaar weer aan de kweek. De set up, Ruimte is een 1200 wing kast van G-tools. Verlichting 2 x 600 watt, 2x 600 watt dimbare belast, 1000m3 softbox, ventilatortje om de dames in beweging te houden. 12 X 15 liter pot met lightmix. De zaden zijn van royal Queen, feminised. Bij het ontkiemen zijn ze allemaal netjes uitgekomen en met 2 cm al direct in de kast geplaatst. De lampen op 60 cm en 800 watt. Eerste 1,5 week alleen wat water en vanaf nu beetje bijvoeren met cana groei. Ik heb ze na de eerste internode meteen getopt en volgende week als alles gaat zoals ik bedacht had nog een keer waarna ik de dames op 12/12 ga zetten. Ben benieuwd hoe het gaat lopen...Ik voel me weer beginner. Nu in totaal 2 weken Tips en tricks altijd welkom
×
×
 • Create New...