Jump to content

Rainman

Full member
 • Content Count

  1,075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Positief

About Rainman

 • Rank
  AKA Growboy, Raincheck

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Ireland
 • Interests
  Graphic design, 3D modeling, Photography and coding

Recent Profile Visitors

1,713 profile views
 1. Hoi, Nieuw project ONE POD ( CNC router) prototype V1. Video met bouw verslag (meer later) Ik doe voornamelijk het ombouwen van kleine ruimtes zoals kledingkasten, enzovoort, was altijd een uitdaging vanwege een paar kritische factoren warmte, geur en geluid. Maar nu met nieuwe technologie is er meer ruimte voor innovaties. Ik gebruik cob-lampen en dat elimineert èèn grote factor HEAT! Dat betekent geen grote extractors , geen lawaai meer! En een lage spanning van 32V DC. Ik maak deze van multiplex (birch plywood) dat op verzoek kan worden gedecoreerd, dus volledig op maat gemaakt. Je hoort het niet (extreem stil) je ruikt het niet tijdens de bloei (op maat gemaakte koolstoffilter) heeft een display waarop staat: • Temperatuur • Vochtigheid • Bodemgesteldheid • Licht aan/uit • Datum Tijd Ventilatoren worden gecontroleerd en versnellen indien nodig. Luchtvochtigheid is slechts informatie. De bodemgesteldheid vertelt u wanneer u water moet toevoegen en hoeveel. Licht aan/uit indicatie, licht is ingesteld voor autoflowers (20/4). Ik voeg in de loop van de tijd meer functionaliteiten toe als ik de ONE POD-app gereed heb. Mijn doel is om de aarde/pot voor te laden met alles wat nodig is voor één cyclus. Ik gebruik Sannies-producten zoals de tabs en hoop dat dit zal lukken, maar de tijd zal het leren na de eerste kweek. Het moet dummy-proof zijn, gewoon aansluiten (stekker er in) en groeien. (bekijk de video van mijn voortgang en voel je vrij om opmerkingen en tips toe te voegen). Gelato Auto A few more weeks to go..! Making of..!
 2. Hoi guy's & girls, Bedankt voor jullie commentaar. Wat betreft het toevoegen van de LED strips in de hoeken (especially for the furthest point away from the light source area, as LED doesn't have a deep penetration) misschien ga ik het proberen maar hopelijk zal de 80 watt COB genoeg zijn. De binnenkant van de ONE POD word met reflecterende folie bekleed voor gelijkmatige en optimale lichtverspreiding. Verwarming onderaan/bodem van de pod is niet nodig omdat de ONE POD eigenlijk een soort van meubelstuk is dat je zelfs in je woon/slaapkamer kunt plaatsen dus kamer temperatuur. Het hele idee is dat de ONE POD past in de huidige huisstijl qua materiaal en kleur keuze. Ook de vormgeving kan worden aagepast op verzoek (denk aan een High end loudspeaker set als je er 2 aanschaft) of vermom de ONE POD als een COVID air filter apparaat. Kortom vele mogelijkheden opverzoek. Groet Rain PS. This is not aimed at the Dutch market but more @ locations where cultivating of cannabis is still prohibited!
 3. Hoi Twiet, Bedankt voor je reply. LED strips daar heb ik (nog) niet aan gedacht (in de hoeken). Heb jij misschien wat meer informatie want der zijn zoveel verschillende strips qua Kelvin (I prefer 6500 to 3000 Kelvin ) Alvast bedankt, Rain
 4. Hoi, Nieuw project ONE POD ( CNC router) prototype V1. Video met bouw verslag (meer later) Ik doe voornamelijk het ombouwen van kleine ruimtes zoals kledingkasten, enzovoort, was altijd een uitdaging vanwege een paar kritische factoren warmte, geur en geluid. Maar nu met nieuwe technologie is er meer ruimte voor innovaties. Ik gebruik cob-lampen en dat elimineert èèn grote factor HEAT! Dat betekent geen grote extractors , geen lawaai meer! En een lage spanning van 32V DC. Ik maak deze van multiplex (birch plywood) dat op verzoek kan worden gedecoreerd, dus volledig op maat gemaakt. Je hoort het niet (extreem stil) je ruikt het niet tijdens de bloei (op maat gemaakte koolstoffilter) heeft een display waarop staat: • Temperatuur • Vochtigheid • Bodemgesteldheid • Licht aan/uit • Datum Tijd Ventilatoren worden gecontroleerd en versnellen indien nodig. Luchtvochtigheid is slechts informatie. De bodemgesteldheid vertelt u wanneer u water moet toevoegen en hoeveel. Licht aan/uit indicatie, licht is ingesteld voor autoflowers (20/4). Ik voeg in de loop van de tijd meer functionaliteiten toe als ik de ONE POD-app gereed heb. Mijn doel is om de aarde/pot voor te laden met alles wat nodig is voor één cyclus. Ik gebruik Sannies-producten zoals de tabs en hoop dat dit zal lukken, maar de tijd zal het leren na de eerste kweek. Het moet dummy-proof zijn, gewoon aansluiten (stekker er in) en groeien. (bekijk de video van mijn voortgang en voel je vrij om opmerkingen en tips toe te voegen). Groet Rainman
 5. Update... Hey Kroame, De wanden zijn bewerkt met whitewash (hydrated lime & water) deze is desinfecterend en hagel wit.
 6. Dag 21, Niet veel te melden alleen een foto (vergelijk met de vorige foto)
 7. Dag 13, Dertien dagen geleden de eerste kopjes boven, heb ze vandaag ge - fimmed Je kan de blauwe gloed zien van de 6500K Veg COB in het midden. "Fimming is a marijuana training technique which encourages bushy growth, increased lateral branching and extra flowering sites"
 8. Update, Links = LSD - Rechts = Utopia Haze
 9. Mijn COB's zijn 150 watt per stuk. En voor de groei heb ik (1 x 6500K + 2 x 3500K ( iets meer blauw) voor de bloei (1 x 3000K + 2 x 3500K (iets meer rood) In het begin heb ik 2 COB's in een later stadium gaan alle 3 de COB's aan!
 10. Het heet "Light burn" en beschadigt je plant als de COB's er te dicht op staan. Mijn ervaring is dat 60 cm voldoende is.
 11. Hi Lost Child, Dit is gewoon een standaard kledingkast met 2 deuren die ik heb omgebouwd.
×
×
 • Create New...