Jump to content

urban

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Positief

About urban

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.urbangardenshop.nl

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. De lumatek zeus pro 600 watt gaan hier als warme broodjes dus zijn wel oke naar mijn idee.
 2. Bij mijn weten al een tijd niet meer, urban garden shop terneuzen is the place to be.
 3. https://www.geenstijl.nl/5151480/johan-van-laarhoven-vrijgelaten-uit-thaise-cel/ hopla goed nieuws, nu zijn vrouwtje nog en klaar.
 4. Zijn ze niet in cassatie gegaan Doede? in ieders geval gefeliciteerd Doede ik ben erg blij voor je met deze uitspraak.
 5. prettige dagen weer mensen en nog even een berichtje van jezus
 6. Dat ik niet kei stoned achter het stuur stap is duidelijk maar wat ik meer lastig vind aan dit verhaal is dat als ik zaterdag avond er eentje rook ik de maandag daarop als ik naar mijn werk rij en moet likken de lul ben.
 7. Ja ik wens ook iedereen een prettig feestje toe en een hoop goede vooruitzichten weer voor de aankomende fases in het leven. Dan nog een boodschap van Jezus als goede gewoonte
 8. Mooi stuk Doede maar stuur je zo,n artikel ook op naar de andere kranten in Nederland in de hoop dat ze het ook publiceren of is het de bedoeling dat het enkel in Friesland gedoogd gaat worden. sowieso dankjewel voor je inzet Doede, misschien kun je het ook eens plaatsen op Jointjedraaien forum of weedforum dan bereik je nog meer mensen.
 9. Ziet er maar saai uit, ik had er ook nog niet van gehoord.
 10. Hier gaat het spreek woord "beter een goede buur dan een verre vriend" niet echt op, je hebt 2 opties, of je staat in je recht en gaat door met het leveren voor een kleinschalig geheel en ga je je spullen terug eisen of je bent naïef geweest en hebt grootschalig geleverd en gooit de handdoek in de ring.
 11. De overheid bepaalt wat goed is voor de mens. dat is het enigste wat stoort.
 12. Mensen die melk drinken hebben ook niet allemaal koeien in de tuin Geniaal ghehehhe
 13. Je weet precies qua product en naam daarvan wat je hebben en maken wil, maar je weet niet waar je het moet halen, waar is het mis gegaan vraag ik mijzelf dan af.
×
×
 • Create New...