Jump to content

chassie

Full member
 • Content Count

  2,113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Positief

About chassie

 • Rank
  Serial PlantKiller
 • Birthday 01/01/1957

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  randstad

Recent Profile Visitors

1,905 profile views
 1. Het is stil op het moment. Zelfs mijn administratie heb ik nog niet terug. Al hebben ze maar een klein deel, ik heb er toch de pest in. Economische liquidatie is het. Maar ik heb goede hoop binnenkort de webshop weer op te kunnen starten.
 2. Een growshop heeft altijd banden met wietteelt, anders is het geen growshop. Punt is dat de tweede en eerste kamer een uitzondering hebben gemaakt voor levering aan telers voor eigen gebruik en dat justitie en politie dat niet (willen) snappen.
 3. Beetje zei ik. Niet heel kort. "Afdoende maatregelen van de ondernemer". Ook als ondernemer heb je het niet allemaal in de hand. Uit de praktijk: Als ze binnen komen stuiven kun jr niets meer doen. Op het moment dat je aan het inpakken bent bijvoorbeeld. Op zo een moment heb je niet alleen de pakketjes voor je, maar ook de pakbonnen. Dan hebben ze niet alleen de adressen, maar je kunt ook niemand waarschuwen. Het enige dat dan nog in je voordeel werkt, als klant, is de gebrekkige communicatie tussen de verschillende korpsen. In mijn geval was ik gelukkig aan het bezorgen in België en Duitsland, dus er lag niets voor ze.
 4. Beetje kort door de bocht Al. Er zijn vele mogelijkheden om de klanten te achterhalen zonder dat de ondernemer daar grip op heeft. Denk aan banken, telefoon, post etc. Zelfs rembours kan achterhaald worden. Het best is gewoon ophalen met het OV of auto van een kennis en cash betalen of iets vergelijkbaars. Maar ook dat is oppassen, bij een shop die verdacht wordt van handel in stekken of oogsten mogen ze ook klanten volgen. Maar dat is heeeeeel uitzonderlijk. Klima Supplies in België bijvoorbeeld werd al geruime tijd afgelegd.
 5. Zoveel mogelijk klanten zijn rechtstreek geïnformeerd. Degenen die we niet hebben kunnen bereiken hopen we dat ze op een forum of via facebook zichzelf informeren. Zo te zien zijn de adressen niet in een buffer gekomen van de labelprinter aangezien we alleen de quickprint functie gebruiken. Als ik het tenminste goed begrijp. Het maakt wel duidelijk dat bestellen via internet toch een risico met zich mee brengt.
 6. Zoals gezegd ben ik er nog niet helemaal achter. Mocht iemand het weten dan hoor ik het graag zodat ik evt klanten kan waarschuwen. Het is een dymo label printer. De printer heb ik nog, de comp is meegenomen. Als ik het mij goed herinner is de dymo software een versie 8.
 7. Klantenbestand en administratie zijn veilig. Ik weet alleen niet 100% zeker hoe het zit met de software van de labelprinter, of die niet stiekum iets in de buffer houdt. Ik ben dat nog aan het uitzoeken.
 8. Bij de webshop LePlantage is 25 augustus een inval gedaan. Aanleiding was een kwekerij bij de buren en een overijverige buurman die beweerde dat die kwekerij bij de shop zou horen. Al snel bleek dat er geen verband was tussen beiden. Toch heeft de officier van justitie besloten dat de "growshop" evengoed geruimd moest worden. Updates volgen.
 9. Getting back on my feet

 10. Getting back on my feet

 11. Getting back on my feet

 12. Medewerkers van geheime inlichtingendiensten in het buitenland gaan het liefst met pensioen in Nederland. Zij beschouwen. op grond van heel veel kennis en ervaring, Nederland als het veiligste land ter wereld. Niet vanwege de fietspaden, maar omdat het rechtssysteem hier stukken beter werkt dan elders. Vooral waar het de eigen overheidsdiensten betreft en de controle van de rechterlijke macht daar op. Deze zaak is een voorbeeld daarvan, en tevens een voorbeeld van het degenereren van de cultuur van het ministerie van V&J. De OvJ in deze zaak maakt gebruik van het falende rechtssysteem in Thailand om het goed werkende systeem in Nederland te omzeilen. Deze route maakt het mogelijk om de mening van de OvJ, die onvoldoende steunt op feiten, via een omweg toch tot een straf te laten leiden, waar deze voor de Nederlandse rechter geen schijn van kans maakt. Deze manoeuvre acht ik zeer schokkend voor de rechtsorde en ik begrijp niet waarom er vanuit het parlement steeds maar geen harde kritiek op deze procedure komt. Wie heeft er contacten om dit eens op hoog niveau aan te kaarten?
×
×
 • Create New...