Jump to content

Crazylegs

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Crazylegs

 • Rank
  In the mix
 • Birthday 06/26/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

447 profile views
 1. smokes, Hier geen probleem met dode blaadjes door licht tekort. ze zijn allemaal in volle glorie aan het groeien xD De reden dat ze heel in de breedte gaat is dat ik ze buig met wat draad. Wat fotos van vandaag. 9 dagen na vorige update. Heb de sagensour verpot naar een 20liter pot met verse aarde en wat kleikorrels. Een Og Kush gekiemd in rockwool om later in dwc te plaatsen. De Silver Kush is aangeslaan in dwc na het verpotten van aarde. Ben daar ook aan de slag gegaan met buigen. Sage n Sour clone Silver Kush in Dwc Og Kush van Hy seeds in rockwool. Tot volgende update!
 2. Hey, Ben al een weekje aan de slag met een 300watt Led paneel. Heb in China een LED paneel laten maken met de bedoeling van iets goedkoper 18/6 te kunnen draaien omdat ik anders in mijn dr120 met een 600w hps soms wel 8 weken 18/6 doe. De samenstelling van leds Infrarood 730nm 4stuks Rood 660nm 8stuks Rood 630nm 12stuks Blauw 460nm 14stuks Blauw 440nm 26stuks Wit 6500K, 36stuk Even zien in de kleine tent met een stekje Silver Kush die ik van aarde naar dwc overgepot heb. Een stekje Sage n Sour in aarde en 2 nieuwe zaadjes OG Kush en Amnesia Gold.momenteel net gekiemd in de grodan startblokken. Enkele fotos. Sage n Sour en Silver Kush op de achtergrond. Linksonder 2 zaailingen 1 Amnesia Gold 1 OG Kush Dan de wortels van de Silver Kush na het uitwassen van de aarde. Tot laters iedereen die meevolgt.
 3. Ph kan stabiel gemeten worden en blijft ook zo op een paar tientjes na. Qua ec zit ik nu op 1.8-1.9 en ze lusten het zo te zien wel Aan gezien dit 3rde hands aarde(30%perliet) is met 20% verse zaai en stekgrond nog geen tekorten gezien.
 4. bosrand, dit is precies hetzelfde als bij DWC systemen. Gebruik dit om het water vers te houden en te voorzien van zuurstof. PH word geregeld in het vat na dat alle voeding erbij gedaan is. ach, die filterhoes wou ik 2 rondjes terug al eens wassen :/ komt er maar niet van Ik heb van ieder plantje een dag voor ze op 12/12 gingen 2 stekjes genomen. Een weekje later zijn ze op 2 na allemaal geworteld. Hopelijk kunnen ze nog 2 weken in de nutriculture cloner verblijven tot ik al een voorselectie kan maken. Dan gaan ze in kleine voorgroei potjes in aarde.
 5. Hellow, Tog snel een topic starten hier nu de bloei van start is gegaan Het tentje: DR120 Belichting: Adjustawing + 600watt hps + elt vsa 700kuub afzuiging + 325kuub inblaas met airsock draait dag & nacht constant, temp (23-25graden min-max dag & nacth) Momenteel dag 6 12/12 De Silver Kush is het snelst haar eerse bloei verschijnselen gaan tonen. Ook bij deze zijn de geslachts organen wat groter dan de rest. De Sage n Sour & Girl Scout Cookies ook niets bij op te merken, doen het goed. White Lemon vanachter in de tent alle 4 gefimmd met succes. De ene heelt al wat sneller dan de andere. Alle SuperLemonHaze's doen het ook prima. Sommige plantjes hadden wat afgezien 2 weken geleden toen ik de blumat sensors in hun wortelmassa heb geprikt. Dan nog een goeie week alle sensortjes correct afstellen. Af en toe wat met de hand nog gewaterd achteraf en bijgeregeld. Nu al een goeie 10 dagen niet meer moeten aankomen. Ik gebruik als voedingsvat een 20liter met daarin 3luchtsteentjes om de zuurstof erin te krijgen en de oplossing vers te houden zeg maar. Tot dusver nog geen probleem gehad met het toeslippen van de leidingen door het gebruik van rhizotonic. Hier even een foto gemaakt toen ze een week ofzo onder de hps stonden. Dan Hier enkele foto's hoe het er nu aan toe gaat De White Lemons #1 #2 #3 #4 Girl Scout Cookies Sage n Sour Silver Kush Een gfimde SLH Wat gedieft, beetje slordig maargoed... Overzicht Volgende update als er wat meer te zien valt Grtz
 6. @smocho, idd een oude kinderkamer @elmo, ja mooie soortjes thx
 7. Het is ondertussen al een goeie 2 weken geleden denk ik en vandaag zijn we de rest van het materiaal gaan halen. De kast word morgen afgemaakt en dan gaan we meteen starten met de kweek. Er volgen wat foto's van de kast + al het materiaal we hebben. De kast: een closeup: Zaadjes: Alles samen: Ph & Ec Meters: De voeding: Lampen + kappen, zonder de ballasten getrokken ( die zijn zwaar joh!) Afzuiging + koolstof filter: Als alles goed loopt gaan we morgen vanstart. Normaal zit de kast dan volledig samen, is alles van electronica aangesloten. Ohja bijna vergeten, We hebben ook een fan controller aangeschaft om de temperatuur wat makkelijker te controleren. Tot de volgende update ! PS, Kan een moderater eventjes aan het topic title toevoegen: 10x Northern Light Special, 10x Neville's Haze Thx
 8. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten hij's iedere dag open van 13u tot 18u
 9. idd juicy, we hebben hier al met 2 heel je topic zitten lezen ! ze gaan goed bij jou btw, iemand ervaring met jiffy's ? ik vind ze maar heel raar om te ontkiemen.
 10. Bedankt iedereen voor de reply, vandaag dus nog eventjes naar sluis afdwalen, nieuwe fles gaan halen. grts
×
×
 • Create New...