Jump to content

bteddy

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bteddy

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ik ben er al eens langsgelopen, is een klein rommelig winkeltje in Brussel, weinig advies gekregen, en voor groter dan een tentje leek ik helemaal niet aan het juiste adres ... wat is dat van die nieuwe wet? .... geen grote winkels met super veel keuze in Nederland dus? ... oh, ik droomde er al van, een grote speciaalzaak met super veel keuze : ) ... spijtige zaak : / in België heb ik niet zoveel gevonden, en ja, als het nodig is rijden we naar Duitsland ! waw ... dikke merci, dit kan inderdaad een goede uitkomst zijn, ik ga meteen eens kijken !
 2. hello iedereen, voor de aankoop van metal halide lampen (+balast en reflectors) , ben ik op zoek naar een fysieke winkel, eentje waar ik wat advies kan krijgen en een iets of wat ruime keuze kan vinden. ik ben uit België, Brussel maar ik ben bereid hier wel paar uurtjes voor te rijden ! moest er een online winkel zijn met goede website en klantenservice via mail... kan ook, maar liefst ga ik naar een winkel waar ik het ding ook echt kan zien, naast de prestatie ben ik ook wel esthetiek gevoelig ^-^ ik hoor graag jullie favoriete fisieke grow shops, good year good day B.
 3. hello iedereen, voor de aankoop van HPS / metal halide lampen (+balast en reflectors) , ben ik op zoek naar een fysieke winkel, eentje waar ik wat advies kan krijgen en een iets of wat ruime keuze kan vinden. ik ben uit België, Brussel maar ik ben bereid hier wel paar uurtjes voor te rijden ! moest er een online winkel zijn met goede website en klantenservice via mail... kan ook, maar liefst ga ik naar een winkel waar ik het ding ook echt kan zien, naast de prestatie ben ik ook wel esthetiek gevoelig ^-^ ik hoor graag jullie favoriete fisieke grow shops, good year good day B.
 4. hello ik ben bteddy, en ik hou van planten en cactussen. let's share some green love. B
 5. light on my mind

×
×
 • Create New...