Jump to content

MrMonkE

Full member
  • Content Count

    1,012
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrMonkE

  1. Wiet in blikje doen en groot prijskaartje erop. Mucho Bueno Wiet-o!
  2. Hey all i ga choco-reep maken, moet ik dan de hasj Decarboxyleren? Of hoeft dat alleen met wiet?
  3. Stony Chocolonely Project in full effect

  4. Stony Chocolony Prroject in full effect

  5. Wel grappig die opstelling. Zelf ook DWC gedaan in 1 kleine bak en toen had ik eigenlijk min of meer de conclusie getrokken dat dwc niet handig is als je wilt opschalen. Voornamelijk door het gewicht van het water. Maar valt allemaal wel te doen zo te zien.
  6. Volgens mij moet er zo'n metalen of glazen of keramische bowl in zijn dakpan worden gedaan. Maar een megadikke joint draaien kan ook
  7. Dit soort dingen vind meestal plaats door gebrek/overschot aan bepaalde voedings elementen. Ik pak meestal deze afbeelding erbij: http://www.marijuanapassion.com/forum/attachment.php?attachmentid=158412&d=1295751999 Maar dan weet ik het vaak nog niet, zitten hier wel mensen die het meteen zien hoor. Even wachten tot die van hun wolkje afdalen
  8. Misschien interessant voor leden. http://www.theguardian.com/science/2015/nov/27/smoking-high-strength-cannabis-skunk-may-damage-nerves-brain
  9. Naam/Locatie? Want dat is voor mij namelijk makkelijke locatie
  10. 2 gram hawaiian haze geworden. Wel prijzig daar. Amsterdamse toeristenhoerprijzen. Maar goed de huur is daar waarschijnlijk wat hoger dan elders.
  11. Ik moet vlak bij Abraxas zijn vanavond, dat is wel goede shop had ik begrepen, weet iemand misschien lekker wietje dat ze daar hebben? Dan kan ik gelijk wat inslaan
  12. Godverdomme waarom kom ik in een bijna 10 jaar oude thread?!?!!? Kan die sortering van posts niet Oldest 1st? Zo ja hoe?
  13. Je kunt ze huren bij het OM. Openbaar Ministerie
  14. Hier is in elk geval het bewijs voor potgrond. http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/10-07-2014/KN_1659050 En ik heb sterk de neiging te denken dat het allemaal even gezond/slecht is.
  15. Hij is pas 45, ze fossiliseren steeds jonger!!
  16. Het leuke is dat je niet kunt bewijzen dat er nog nooit iemand is dood gegaan aan wiet. Net als God. Ook uit die hoek. Hopelijk gaan veel media hem afzeiken zodat die mensen er niet weer in trappen. Maar val de man niet te hard af want het is zeer zeldzaam maar ook ik heb het namelijk van dichtbij meegemaakt dat iemand aan wiet is overleden. Sterker nog! Ik heb het aan den lijfe meegemaakt. Jawel, ik ben overleden door wiet en schrijf deze post vanuit het hiernamaals. Echt. Ik lieg niet, ik ben zo eerlijk als een minister. Deze man graag onmiddelijk weer ontslaan. Dank u!
  17. 15% discount bij afname van 5 gram! Daar houden wij van. Geldt dat ook als je verschillende soorten neemt? Ik heb namelijk een hekel aan naar coffeeshop gaan, ben nette burgerlul en geen schorrie morrie zoals jullie En als ik dan ga koop ik meestal gelijk 5 gram. Dit heeft natuurlijk de nodige risicos dus spreidt ik het over 2 of 3 verschillende soortjes. Afgelopen week was ik in Zaanstad bij squad en ik was niet onder de indruk van de kwaliteit. Lemon Haze was net of een kat erover gezeken had en de Mango Dream had ik een Miramar-tm "Eigelijk weinig effect te bespeuren. " Echt lullig. -edit- En god weet wat er allemaal mee gebeurd is of hoe het gekweekt is. Misschien maar weer eens zelf paar plantjes zetten.
  18. Maar je kunt hem wel grillen in een oventje. En ik heb het vermoeden dat er met de lampen van Topjuh heel wat kippetjes gegrilled kunnen worden. En ik denk als je voor een paar duizend euro spullen hebt dat de rechter echt niet overtuigd zal zijn dat het om pepers te kweken is
  19. Waarschijnlijk zijn die lampen niet 700W en 540W . LED makers liegen altijd. Zo verzieken ze hun eigen markt.
  20. http://nos.nl/video/...-kilo-hasj.html Ik vraag me af hoeveel er per jaar de middenlandse zee over komt, in kilo's Dit jaar dus in elk geval 13000 kg minder.
  21. Wat hemprenaissance zegt, gezond verstand en geduld is goud waard. Maar plantjes in de natuur hebben ook geen mensen nodig. Mensen vermoorden vaak plantjes met weldaad.
×
×
  • Create New...