Jump to content

Propegator

Full member
 • Content Count

  705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About Propegator

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Het gaat redelijk, ze staan onder 19 uur licht, ik heb geen haast. Wat foto's met de 18-55mm lens van de voortgang en opstelling. De roottainers zijn wat verder van elkaar af gezet zodat straks het blad elkaar ''nog'' niet overlapt en ''opgehangen''' om te kijken of de wortels die inmiddels onder de roottrainers uitkomen ook uitdrogen. Heribei x Chemdawg 2x links en Heribei 2x rechts 27-03-2015 De rechtse Heribei blijft wat achter vergeleken met de rest en de blaadjes staan wat omhoog....zal wel bijtrekken. Heribei 27-03-2015 De andere 3 Heribei met ook 1 achterblijvertje (links) Heribei 27-03-2015 Volgende update weer even wat foto's met de Macro lens.
 2. AutoCad een ramp, nooit toch? Heerlijke nummertjes inderdaad! Hier mijn favorietjes.........(whazzup met het plaatsen van youtube links? geen image meer zichtbaar?) Eerst maar een ode aan bobby: Doorgaan met wat reggae Thai!: Door naar (Sweet) Amsterdam, chillen met opa.... Dan aan de sensemilla........met black uhuru....en ja dit klinkt nog beter op vinyl
 3. Ziet er veelbelovend uit die plekken....! Hier nog wat motivatie......(humor) https://www.youtube.com/watch?v=fkcPqUXJ1D4 @ Hack......Over meer en meer bebouwing, dat is waar ......er wordt wel geprobeerd 1 en ander in stand te houden of te verbeteren qua natuur, flora en fauna. EHS en Nature 2000 zijn hier voorbeelden van, vandaar soms leipe acties om natuurgebied te creëren en/ of bepaalde stukken land te laten veranderen in moerasachtig gebied. Hierbij komen ook nog de deltaprogramma's ''meer ruimte voor de rivier'' en aangewezen bergingsgebieden voor in het geval van zeer intense buien. Blijkbaar helpt het weinig. http://nl.wikipedia.org/wiki/Ecologische_hoofdstructuur Haha, kan het niet beter verwoorden. Ik dacht dat jij een Johnny in Spanje waren op curcus...
 4. Bedankt voor alle feedback iedereen, had ik niet verwacht, ook een aantal mensen aan het denken gezet blijkbaar. Dit jaar vrij weinig buitenkweek. Maar ga het apparaat zeker proberen in de verdere toekomst!
 5. Achterlijke, weet jij of de inhoud van die korrels/ organische voeding voor sier en moestuin anders zijn dan voor die kilo verpakkingen die ze verkopen voor rozen, hortensia's en coniveren etc.? En zoja wat is anders qua samenstelling?
 6. Het was maer een vraag......op die verpakkingen staan namelijk exact de zelfde inhoudsbeschrijvingen en betwijfel ten zeerste of de samenstelling van de korrels anders is. Kan lastig uit lijkt me met pakken 0.89 euro de kilo. Denk dat ze hetzelfde met korrels doen als met ''potgrond'' voor rozen, hortensia's etc., allemaal dezelfde meuk. Maargoed bewijs heb ik niet...blijkbaar heb jij de waarheid wel in pacht.
 7. Betwijfel of de inhoud van al deze pakken granulaat verschillend is, volgens mij alleen de verpakking. Heb namelijk net die voor rozen en hortensia gekocht, wharghh.
 8. Ohh die heb ik ook wel hoor, positieve vibes....en zie zeker wel het nut in van wietforum, onbetaalbaar, het was een ideetje.....zeg niet dat het ene beter is dan het andere.
 9. Als je een database wil aanleggen, zal ik toch echt een aparte site, wat mijn part wordpress (dat kan iedereen) gaan maken met een langetermijn gedachte (alles goed back-uppen natuurlijk), dit heeft mijn inziens meer zin dan topics waar foto's langzamerhand in verdwijnen etc. Maargoed, dit kost wel een beetje geld, én tijd. Moet je echt leuk vinden om wat werk in te stoppen. Dank voor je redenatie Maas, dacht al dat je hier op doelde, zal is goed letten op dat 3 vingerige blad..... Gezien ik de eerste malen de spot toch wat vaker zal bezoeken om ze de eerste weekjes door te helpen en slakken te weren. Vorig jaar heb ik het ook gemerkt inderdaad, dat een veel later gepote plant een extreem vroeg gepote zwaar voorbij schoot in juni/juli/aug. Maar, ik naar de action aan de hand van de tip van Wally THC...., 2 x 0.89 Euro betaald. Verkopen drie soorten ''kippenmestkorrels'', met allemaal dezelfde inhoud. Ze hebben ook nog een ''coniveren'' versie. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit als de ''farmers house'' kippenmestkorrels. Wat ze bedoelen met '''dit product bevat mest, (categorie 2)'' weet ik nog niet. Vinden de wormen vast lekker...... Update volgt bij het volgend stel bladeren of de volgende internode, geef de zaadplanten alleen water mee....
 10. Mee eens, rook wel eens een joint met die vloei van ''green go''....ik vind het niet verkeerd, beetje het blunt idee. http://www.vloei.net...vloei-50-stuks/ Maar eigenlijk rook je gewoon FSC goedgekeurde pulp.....o.a. hout dus:-)
 11. ChemDawg x Heribei 23-03-2015 Aankomende week ergens in de avond na de spot, om in het schemer/donker gaten voor te bereiden (voor voeding dus even langs de action) en exacte plek van planten beslissen, in groepje van 2x3 of her en der 1? Volle maan duurt nog even. Volle maan 4 april 2015 14:07:21 Ik wil de planten het liefst enigszins laag houden om kans op ontdekking kleiner te maken, dus ik ga ze toppen bij de vierde internode tijdens de voorgroei. Overdag naar de spot wordt lastig, niet onmogelijk maar ook i.v.m. ontdekking ga ik liever avonds, brown dirt warrior modus on.....Het is een grappige guerillaspot, als het eenmaal staat kan ik bij het bezoeken van de spot namelijk eerst goed bekijken of er mensen in de buurt zijn of niet, geeft wel een chill gevoel. Zoals jullie merken kriebelt het....
 12. Een kaskweek, wat vet! Ik hoop dat je een mooi fotoverslag gaat bijhouden. Al een idee welke soort je gaat zetten?
×
×
 • Create New...