Jump to content

Ozzoes

Full member
 • Content Count

  1,763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Ozzoes last won the day on February 16 2017

Ozzoes had the most liked content!

Community Reputation

1,139 Top reputatie

About Ozzoes

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. T enige verschil dat Ik zie zijn de stengels en die verkleurde pas na het plukken? Zou je kunnen uitwijden waaraan je ziet dat dit de Verkeerde zijn?
 2. Planten beul.... JEZUUUUUUUS! medelijden krijg ik ervan... Nog even en je bent t eerste dodelijke slachtoffer van cannabis... heerlijk botrytis roken! wordt je vast goed knetter van...
 3. Geachte WF-ers, Volgens mij heb ik ze mogen vinden, ik heb ze gevonden op een oude wierdijk welke de gehele zomer begraasd is door onze alstijd knetter keikende vrienden; schapen. De stengels van de paddestoelen verkleuren paarzig wanneer deze gekneusd worden, de hoeden vertonen dit echter niet. Alle paddestoelen waren voorzien van het typsiche tepeltje.. Zou ik de sporen simpelweg kunnen bekijken met een 60x microscoop voor verdere determinatie of heb je daar echt wat krachtigers voor nodig..?
 4. Ozzoes

  Naw Seeds

  Echt hilarisch wat er hier toch iedere keer weer gebeurt als er iets nieuws te zien is... Angola39? Fucking vet, hoe die strain de CBD brengt en een ontzettend intens vernieuwend (voor mij dan athans) effect brengt is gewoon fantastisch. Dat gecombineerd met interessante nieuwe smaakprofielen en een korte bloeitijd... WAUW zeg ik.. Om van Jack39 nog maar niks te zeggen... minstens zo bijzonder! Een leuk plaatje om wellicht even te delen met het wietforum... Hammer of Dawn in mijn kas, een bijzonder mooie plant met een mooie blad/bloem verhouding, structuur, geur, coating en tot noch toe rot resistentie. Zeker een plant die interessant is om mee verder te werken voor buiten.
 5. LOL heel vet gezicht die zakjes zo! Wel leuk voor op de muur van me kas volgend jaar
 6. Leuk topic met mooie plantjes, al zal ik je drang naar dwerg autos never nooit begrijpen Ziet t er wel ggezellig uit daar bij je. Hoe vordert je blueberry muur? Dat vond ik toch wel een erg mooi gezicht.
 7. Die skunk is wel goed early zeg, prachtig! Mooie planten man waarvan je mooie foto's maakt!
 8. De Gambia Ryder in me kas. Qua plant vind ik d'r prachtig, de structuur vind ik fantastish en het formaat acceptabel. De laag hars welke ze tot nu toe aan het produceren is vind ik tevens indrukwekkend en d'r intense aroma doet me watertanden. De opbouw van de toppen tot op heden vind ik echter niet om over naar huis te schrijven. Ik hoop dat ze zich mooi gaat opvullen en een wat vriendelijker karakter aanneemt qua knipwerk... maar ik vrees er voor. Ik heb het even voor je opgezocht Deep, 18 juni is ze ongeveer wel gaan bloeien als ik het zo terugkijk. Morgen eindigt week 5 dus... valt me eigenlijk nog mee.. tijd zat nog om op verbetering te hopen. FOTH hoe lang bloeit ze eigenlijk? In theorie? Ik had de notitie van bloeitijden eigenlijk volledig opgegeven bij autoflowers tot Deep er zojuist naar vroeg
 9. Ook van die net niet top opbouw..... Hier lijkt t er ook steeds meer op...
 10. GR.. Wordt ze fantastish en gaat ze mooi opzwellen en zichzelf opvullen...? Of blijft het hier een beetje bij...? Zien gaan we het
 11. Hmm snap ik t nu niet of wat...? http://www.wietforum.nl/topic/123379-cannabis-pauze-inlassen/ Wat doe je dan inhemelsnaam met een "verklaring"?
 12. Heel vet FOTH allemaal! Hebbie inmiddels al eens wat van die ge-ente wiet gerookt? Valt er enig verschil te bespeuren in jouw ervaring?
 13. @ Collie... Lol... nee? Dat heb ik nou echt nog NOOIT gezien, en vloeibare voeding zoals jij nu suggereert raak ik al jaren niet meer aan voor de planten in de volle grond. Ook dit jaar heeft van me 61 blue shaze zaailingen er niet 1 plant zich zelf leeg getrokken.....
 14. Stop maar gewoon. Zonde van je tijd en de kbs op dit forum zelfs, zo ernstig ist. Ga wiet kweken ofzo... dat kan elke mongool kijk maar eens in de rondte hier, zzelfs zonder app!!!!!
 15. Lijkt wel een soap hier jezus man. Wel vet die zakkies an de muur, hebben mini autos buiten toch ook nog een functie;)
×
×
 • Create New...