Jump to content

GrowingP

Full member
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 Goed

About GrowingP

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

642 profile views
 1. En wat heeft dat staken dan voor zin aangezien alleen degene zullen staken die toch al niet mee mogen doen? Zitten erg veel haken en ogen aan dus hoop ook dat hier nog flink wat kabinetten over heen gaan. Maar zolang je een beter product kan aanbieden blijft de markt altijd open. Je zal harder moeten werken en meer taken op je moeten nemen door klantwerving en direct aan de consument leveren, maar mogelijkheden blijven er. Als dit er toch op niet al te lang termijn door komt verwacht ik chaos. Want wat mag dan exact verkocht worden, qua soortjes.... Als dat beperkt is, word de straathandel gestimuleerd en ook de georganiseerde criminaliteit nog georganiseerder en machtiger. Daar zal de overheid heel goed over moeten nadenken. Ik zal er in ieder geval wel harder in gaan en georganiseerder worden, want klein laten krijgen door het echte tuig verdom ik.
 2. http://www.ad.nl/binnenland/wetsvoorstel-d66-leidt-tot-radicale-omslag-in-softdrugsbeleid~a5a8a9a7/
 3. Precies Rodja, gewoon door gaan en geen angst hebben. Als ik gepakt word heb ik plan B en C al klaar liggen, maar klein krijgen laat ik me nooit. Dit soort berichtgeving is vooral om mensen bang te maken, ik maak me niet druk. Integendeel, een schaarser product heeft ook zo zijn voordelen.
 4. Don't get high on your own supply..
 5. Is niet meer nodig om terug te smsen waar het vandaan komt Ik weet nu waar het vandaan komt. Groetjes je buurman
 6. Zou het wel doen, maar op het laatste moment vooraf 24 uur uit. De kans dat dit in 1 week nog nadelige gevolgen heeft is klein en je staat er ook nog zelf bij om bij het minste geringste alsnog in te kunnen grijpen indien nodig. Misschien heeft het wel positieve invloed omdat ze denkt dood te gaan en krijgt het nog een extra boost om meer bloem/hars aan te maken. Dat is immers hun overlevingsstrategie.
 7. Zijn die insiders soms de stemmetjes in je hoofd MeneerJansen?
 8. Ik kweek om er een bepaalde vorm van liefde voor terug te krijgen Aquar. En ik vind het ook erg leuk. Zoals Kingg zegt, een doorbraak op kort termijn is onwaarschijnlijk. Maar denk dat we met de weerstand tegen het huidige beleid toch heel blij mogen zijn, want dat kunnen we toch weer gebruiken in een eventuele rechtzaak. Dus ik vind dit een heel positief iets.
 9. Nu haal ik er toch wat positiefs uit. En dat zal lastiger worden als er overal legale kwekerijen opduiken. Ondertussen zijn dit soort rapporten heel mooi als je dan een keer gepakt word en de waanzin van dit beleid goed kan onderbouwen hier mee.
 10. Waarschijnlijk word het alsnog waardeloos met regulatie en allerlei regeltjes. Dan word er vooral naar de volksgezondheid gekeken ivm controle, maar daar gaan de meeste kwekers weinig mee op schieten. Legalisatie lijkt me sterk met dit kabinet, hebben ze zich hevig tegen verzet en legalisatie zou gezichtsverlies zijn voor ze.
 11. Ok. Begon verleden jaar ook met 2 buiten plantjes, maar is nu zoveel groter geworden en geen moment spijt van. Je krijgt er zoveel liefde voor terug zonde om dat niet goed aan te pakken en jezelf klein te houden.
 12. Waarom vertel je me dat? Want kan me niet voorstellen dat jij niks strafbaars doet, al kan ik me natuurlijk vergissen en kweek je misschien wel max 5 plantjes buiten. Dus als je het wilt hebben over wat strafbaar is kan je 80%+ van dit forum daar op wijzen en kunnen we het hele gebeuren kweekverslagen wel afschaffen als we daar enige waarde aan gaan hechten.
 13. Zou niet durven. Geef het gewoon weg en daar krijg ik dan weer een bepaalde vorm van liefde voor terug.
×
×
 • Create New...