Jump to content

Coops

Full member
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Positief

About Coops

 • Rank
  Medical Cannabis it is

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Maak je het echt helemaal zelf naar, wat een vreselijk gedrag vertoon jij hier zeg! Neem eens verantwoordelijkheid en lig jezelf niet steeds op zo'n zwaar irritante manier goed te praten....flapdrol!! Ik heb nog meer respect voor Paki met z'n ripactie ;-)
 2. Uploaden doe je toch altijd wanneer je ze in je album zet? Sorry ik ben alles behalve handig met een pc, dat zie je wel...haha!
 3. Fijne dagen iedereen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar allemaal! Bosteelt: Ik weet niet wat je hebt, maar beterschap gewenst!
 4. Waar is de kerstgedachte haha, gaat wel ver......
 5. Kollossus is weer op voorraad zie ik, snelle maanden heeft Sannie?!
 6. Daar zou ik dan maar mee opschieten ja, voordat ze als bommen exploderen en neervallen!! Schitterend geheel, zo heb ik het hier nog niet vaak gezien!
 7. Hoe zit dat nu met het posten van foto's, is er te achterhalen waar je ze gemaakt hebt of niet? Zelfde vraag als Alchemistic dus....
 8. Vooruit dan maar haha....... www.bestgrowproducts.com Het is een beginnend bedrijf die allemaal beurzen afgaan om daar volgens eigen zeggen uitsluitend de beste kweekartikelen te vinden en die in de verkoop te gooien. Ze kopen samen met een bedrijf uit Engeland in en importeren dus samen uit Amerika om kosten te drukken met grotere aantallen. Als je een tent besteld moet die dus nog verzonden worden uit Engeland omdat ze nog geen opslag en showroom hebben. (wordt aan gewerkt) Duurt maar 3 dagen max. Bij interesse gewoon een mailtje sturen of bellen, mailcontact was echt super!
 9. Heb jij ook een 150? Vind het even zo snel niet terug in je laatste verslag...In de shop zeiden ze dat 150 erg veel verkocht wordt. Idd werkruimte genoeg en plaats voor attributen. Die hoogte is denk ik ook erg ideaal! ;-)
 10. Heb ik eerder al gezegd, als ik iets doe dan wil ik het ook goed en met mooi materiaal doen! Wil proberen alles goed te doen en zo tot het beste resultaat te gaan. Daar zit ook uitdaging in voor mij.....hobby dus! Al moet ik wel zeggen dat ik ook schrok toen de tent gisteren stond qua grootte, had het toch echt wel een stuk kleiner verwacht! Er werd me geadviseerd om 120 of 150 te nemen en toen dacht ik, dan maar de net wat grotere omdat dat makkelijker te regelen is qua klimaat. Zo werd hij in de shop ook aangeprezen, maar toen ik daarheen ging had ik op gevoel de Gorilla 150 tent al elders besteld omdat die vanuit het buitenland moest komen. Ik ben van plan misschien maar 1 a 2 keer per jaar te draaien. Zomers niet denk ik. Voor mezelf medicinaal en voor anderen die het kunnen gebruiken. Wat over blijft gaat naar een vriend van me tegen een acceptabele vergoeding. Hij is fulltime smoker, haha. Eerst maar eens starten en zien hoe dat tomaten kweken me afgaat! ;-)
 11. Zal hem je morgen laten zien. Mijn eerste indruk van de kwaliteit is erg goed.........en hoog!! En ja, gewoon hier in NL gekocht!
 12. http://www.bestgrowp...The-Neutralizer Ik weet niet of het toegestaan is om deze link te plaatsen, anders excuses en dan haal ik het direct weg!
 13. @oude rocker: Tevreden? Gorilla Growtent 150x150x240!!! (Heb er hier nog niemand mee gezien, reden?!) Dimlux 1000 S-Vent Torin Stalenbox 1500 Phresh inline filter 1500 S-Vent Trafo 1.5A Schakelkast 1000 MABO automatische blusser Combiconnect slang Hoor graag jouw en of andermans mening, maar denk dat ik wel goed zit. Groeten
 14. Ik had gisterenavond in de bouwdoos al liggen spienzen of ik er wijzer van kon worden maar had nog niet alles gevonden! Bedankt voor alle tips in ieder geval! Filmpjes op YouTube enz kunnen idd erg leerzaam zijn. Ik heb zo goed als alles gekocht nu, eerst alles monteren en dan volgt er zeker een verslag!
×
×
 • Create New...