Jump to content

w0lf

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About w0lf

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Oke ik wacht nog wel even met voeden. momenteel krijgen ze 200 ml water per dag lijkt allemaal wel goed te gaan. Straks moet ik dan wel eentje langer laten staan, en de rest kan ik dus niet in de tent drogen. Maar daar heb ik al een idee voor. verhuis doos paar gaten erin en een prima klima filter/fan ervoor die kosten me 50 eur, mooie budget oplossing dacht ik zo En ik heb nu eigenlijk al spijt van dat ik voor autoflowers heb gekozen, nou weet ik niet wat ik kan verwachten maar vast lang niet zoveel als normale. Voordeel is dat ze zaad tot oogst in 56 dagen voltooid. Als ik de snoeppot kan vullen met 100g ben ik zeker tevreden, maar of het haalbaar is.. we shall see. De lamp hangt nu tijdens de groei vrij hoog (50 cm). in de bloei hang ik hem wat lager, ik zit nu een beetje met de temp buiten. Gelukkig zit het met de temp in de tent nog wel mee, maar zodra ik de grond ventilator uitzet gaat hij toch zo naar 33. Blijft nu mooi op maximaal 30, misschien niet ideaal maar de afzuiger draait echt maar minimaal zodat er lichte onderdruk is , je niks ruikt en het lekker stil werkt. Mijn maatje heeft deze eerder gekweekt ook voor de eerste keer. Ik was gelijk verliefd op de smaak en de geur van deze auto's, zijn echt heerlijk weg te roken echt een bubble/fruit achtige smaak. Hij had echter het probleem dat in de 6e week de bladeren gewoon geel waren en dus niet goed licht opnamen, ik hoop dit te voorkomen.
 2. Update nieuwe blaadjes zien er goed uit. Dag 15 van de 56 en groeit als de malle, moet vast goed komen. Nu dus maar even iig tot dag 21 geen voeding en dan volgens de calculator van bio green? Heb xroot/grow/bloom/biozym/pk-13-14/xbloom/calgel, het hele pakket dus. Heel leuk allemaal twv 129 gratis bij de tent maar als het aan mij lag had ik een simpel bloeimiddel gebruikt voor de 1e keer Toch geweldig om zo´n proces mee te maken voor het eerst. Week geleden was de wortel zo dun ik dacht dat gaat niet meer goed komen, en moet je nu zien.. Nog meer dan een maand wachten zucht.. vries mezelf liever in zodat ik wakker word met een pot wiet
 3. Dat geld misschien als je er viooltjes op zet.. De aanwezige voeding zal in dit geval ongeveer 4 week zijn.. Ok bedankt!
 4. Als jou plantjes geen zwemdiploma hebben, zou ik de eerste 10 dagen nu maar eens GEEN water geven. Het wortelstelsel, gaat dan breed uitgroeien, in de zoektocht naar water.. Bedankt voor de tip, heb 11 liter potten dus volgende ronde zal ik ze wat inwateren met 1l per pot en met rust laten voor de eerste 10 dagen. De EVSA staat momenteel op 250SL vanwege de temp buiten, ik wil de 400 / 440 w stand pas gebruiken in de periode dat de planten ze het meeste nodig hebben, nog tips ? De zaadjes hebben hele sterke genen dus hopen dat ze goed herstellen. 5e pot bij gezet, hierin zit Welkoop Kwekers potgrond, hier staat dat er 6 maand voeding inzit. Ik ga experimenteren of ik hier een mooie autoflower op kan kweken zonder dat ik hem bijvoed, of dat de zaadjes de voeding niet aankunnen. Dat zal het volgende keer ook een stuk makkelijker maken. Plantjes zien er momenteel zo uit, de bladeren krullen nog wat naar boven maar niet extreem, ook geen rare verkleuringen.
 5. Bedankt voor je reacties. Ik ben er nu vrij zeker van dat het overvoeding is. Eerste symptonen bladeren worden donkergroen en krullen op. Blaadjes voelen idd stug en hebben groene vlekken. Zit nu op dag 12 , er zit voor de eerste 3 weken voeding in de grond dus maar even proberen tot dag 21 niks te geven en kijken wat hij doet. Ook geef ik 3 dagen geen water meer sinds die halve liter per pot. Het zijn 11 liters en de onderkant is nat dus hij is voorlopig denk ik even nat zat. Blaadjes zijn nog wel groen dus hopen dat het nog te herstellen is Btw ik heb van iemand al vernomen dat de Bio Green voeding zeer geconcentreerd is en je makkelijk kan overvoeden, hier ben ik dus nu achter
 6. Ik heb de zaadjes ontkiemt in deze pot, geen verhuizing dus. Als het teveel water is dan hebben ze nu zeker teveel gekregen omdat ik juist dacht dat het te weinig was, vind het nog een beetje lastig inschatten. Ik heb de eerste 10 dagen 250 ml per plant aangehouden. Al heb ik vernomen dat het je bij een lightmix minder snel de plant verdrinkt vanwege luchtige structuur. Nieuwe blaadjes zien er oke uit. Vanaf nu maar even niet voeden en niet teveel water. Denk dat ik de klassieke beginners fout heb begaan teveel willen geven aan je planten terwijl het niet nodig is Ook heb ik ze flink laten strekken, en doordat de fan er pal op stond dachten 2 planten fuck it en gingen erbij liggen. Moet zeggen dat ik verrast ben hoe flexibel zon dunne wortel is en als je voorzichtig bent hij gelukkig niet zomaar breekt. Ze staan met wat ondersteuning weer rechtop nu. Leer ik ook weer van..
 7. Al mijn 4 plantjes beginnen te krullen, op de foto zie je de ergste van de 4. De puntjes zijn donkergroen, ze zitten op dag 11 – 18/6 tijdschema LV ligt rond de 45% temp max 28 graden met lamp aan en 22 uit Ik gebruik een Atami Janeco Lightmix. Complete kweektent met 400w lucalox en evsa van lumatek. Ook is er genoeg verse lucht, Nu heb ik zo mijn vermoedens, ik heb 1x per week wat x-root/biozym/grow van Bio Green gegeven. Al waren dat echt maar een paar drupjes op 1 liter dus heb ik daar mijn twijfels over. Doe vanochtend de tent open en zie ik dat 1 blaadje wat is gaan hangen. Elke pot heeft nu een halve liter water gekregen, ook heb ik de lamp wat hoger gehangen en de ventilator rechtstreeks op de spiegelkap gericht. Ze kregen teveel wind. Verder heb ik de blaadjes bespoten met water. Mijn plan is helemaal niet meer te voeden voor 2 weken, er was weinig info over hoeveel voeding er in de lightmix zit, maar nu lees ik op een ander forum dat ze 5 weken zonder voeding deden, dus dat is denk ik het probleem. Iemand nog tips? Zaadjes zijn van huismerk wietzaadjes autoflowers ww, ligt toch echt aan iets wat ik doe. Het is de eerste keer, zijn ze te redden?
 8. Na 2 dagen ontkiemen met dmv bakje water, in de voorbewaterde grond gestopt. (Janeco Lightmix) Sinds dien geen water meer gegeven. Nu 3 dagen later komen 2 van de 4 mooi recht naar boven, en worden steeds dikker, blaadjes laten zich nog niet zien. Temp in de tent on 24 graden. De andere 2 zijn ook boven maar het worteltje is HEEL erg dun en zie nu ong 2,5 dag geen enkel verschil. 400W Lucalox Lamp hangt op 40 cm hoog ong op 250w stand (EVSA). Vroeg me af of dit normaal is of dat ik beter nieuwe kan planten Zaadjes ww autoflower huismerk wietzaadjes.nl https://imgur.com/a/ylQzXOo (goed zoeken:P) Overigens heb ik een voedings pakket van Bio Green (Starter kit) Ben van plan om de voeding via de calculator te doen, alleen vroeg ik me af of je met een lightmix de grond met wat voeding moet inwateren, of dat je beter pas na een bepaalde tijd begint. Calculator zegt namelijk vanaf week 1 al wat xroot/grow en biozym geven.
 9. Ja dat was beetje stomme vraag, enig idee waar ik die boutjes voor spiegelkap haal?
×
×
 • Create New...