Jump to content

BigBellyGrower

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About BigBellyGrower

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,136 profile views
 1. Weet niet of je dit sarcastisch, ironisch of als grapje of serieus bedoeld. Crimineel vind ik iemand die een ander beroofd. Zowel met geweld, zowel zonder geweld. Coffeeshops moeten ook kunnen verkopen. Beter een paar van die ''criminele'' advies vragend, als zelf maar ''wat'' doen. Sowieso is mijn ervaring dat veel broodkwekers zelf ook niet de insteek hebben mensen met pesticide te voeden. Op uitzonderingen daargelaten.
 2. Zit echt te denken een m2 te reserveren om dit ook te doen, 16x 11 liter. Zaad heb ik feminised. Alleen het netje gaat dan niet lukken, beste zou nog zijn een aparte tent van 1.2m2 met 500-500m3 box/filter. Dan SCROG of SOG.
 3. De lokale slager heeft vaker boutjes.. deze zijn wel van een kip. Kippenboutjes heten ze. Weet niet of deze bruikbaar zijn in jouw setup? Sorry maar een hamerslag kan je toch zo ophangen met elk systeem (easy roller, easy glider (mijn voorkeur), kettingen met S-haak, etc.?
 4. Maar kerel, ik heb zelf jaren geleden in een etagewoning (ook niet nieuwbouw) naast een tent geslapen met 400watt. Op de slaapkamer ook geen aarde, maar het is wat iemand al zei niet dat je in 1 keer volle bak die groep ballast. 1x 600watt stelt niks voor sommige voedingen van computers gebruiken dit al minimaal. Ik begon met 250watt maar had zoveel ruimte in temperatuur dat ik er 400watt aan gehangen heb (davin relaiskastje x2 600) Had softbox (hout) 500m3 met filter 500m3. En hoe overdreven het klinkt, niks van hout (voor lampen) maar ijzeren ''rails'' of kettingen. Ik heb deze nog ergens liggen en geeft mij een veiliger gevoel dan plastic/kunstof o.i.d.: https://desjop.nl/nl/bouwmaterialen/bevestigingmaterialen/easy-glider-ophang-systeem-2-mtr-lang-p-set/a-19482-10000102 Easy Glider ophang systeem. Slang filter > box/ufo combideck (geen sonos) hierin zitten vaker gaatjes, gebruik deze voor je uitblaas (geluiddempend en geur al gefilterd) Leg reflectie folie op je potten (18 L of groter, ligt aan wat je van plan bent) maar kijk uit dat het eronder niet te vochtig word (schimmel) Gebruik slangklemmen + ducktape (grijs) better safe than sorry. Zolang je de VSA's op brandwerend object legt moet het goed komen. Ik gaf zelf de voorkeur aan een stoeptegel hoe gek het ook klinkt. Als fan controller zou ik persoonlijk niet die oranje kiezen maar een Variac. Deze kun je dimmen zonder capaciteitsverlies/gebrom of schade aan je afzuiger tot 30-40%. Kosten 60 euro. (Aansluiten is makkelijk, kan ik je d.m.v. uitleggen in 10 sec.) Uitkijken te hoge LV en filter (kan filter>koolstofdeeltjes verklote) - geuroverlast. Oja, gebruik, ondanks het onnodig lijkt, altijkd 2.5mm kabels i.p.v. 1.5mm. Ah man het bio kweken (scrog) begint weer te kriebelen, zit alweer 2 dagen op het forum. Maar lees al over mediums waarbij je geen voeding nodig hebt zonder tekorten. Etc. Etc. Cocus is leuk maar een bio op aarde tentje apart is zeker geen overbodige luxe al is het 600watt. Zo mooi om met 4 plantjes een heel veldje te creƫren, lekker binden en buigen. Geeft soms meer voldoening als 16 op een m2 en na 3-4 dagen 12/12. Lekker kloten en dingen proberen... als ik het kan regelen post ik sowieso een verslag, beloofd!
 5. BigBellyGrower

  Test

  Mooie dames.. vooral indica toch? Niet te hoog en brede bladeren.... dat wordt een couchlock
 6. Denk door de hoeveelheid in een zak. Dan pletten de haartjes een beetje. Ik gebruik altijd weckpotten van glas. Ze zeggen het wordt dan een meer ''stoneder'' wietje i.v.m. omzet bepaalde stoffen/crystallen? Het luchten elke dag is wel belangrijk maar toch ook heerlijk. Even met je neus in die weckpot duiken
 7. Ben hier ook wel benieuwd naar. Electra heeft sowieso mijn interesses de laatste tijd gezien de meeste stroommensen het standaard werk doen. Net dat beetje extra controle/veiligheid is altijd welkom. Hoeveel zou dat kosten een online cursus stroom/meterkasten/groepen, of is het echt praktijk?
 8. Kan die gelijk hier even aarde komen aanleggen... gaan we met zijn 2 kijken hoe goed hij dat kan. Die vakman, wat een vakman. Wanneer komt jou gelegen kerel?
 9. Kom toevallig een verslag van Henkie en Leuke Hobby en Boswachter tegen. Prachtig hoe hij zijn team introduceert:
 10. Die gozer had vooral bedrijfsruimtes wat ik mij kan herinneren. Ik persoonlijk had geen m2 bespaard gelaten... Bij hem kom je er soms nog een vrachtwagen naast parkeren hehe. Ja goeie tijden. Ben hele tijd denken hoe heette die ene flippo nou. Hij knalde huizen van de kelder tot zolder vol. (toen mocht dat nog gepost worden) Prachtig.
 11. Merk wel echt dat het stiller geworden is. Jullie bedoelen Kees, BBB, blowsterke, Schenkie, Michael/Irizumi, Henkie en Leuke Hobby? Ja die Bram kon er wat van. Qua bouwen was hij echt de meester, en van elektronica had ie ook wel kaas gegeten wil ik zwijgen over Whazzup. Schenkie op de mapito, 1 gram de watt, toppen als cola flessen. Ja mis het ook wel maar denk dat vele nu reageren onder andere namen of gewoon meelezen. De techniek veranderd toch voortdurend (Opti, Dimlux, etc. etc.) Kennen jullie die ene gap nog die een badkamer vol hing met 18 stuks of zo, helemaal wild, hij kweekte op steenwol.. Die hebben ze toen wel gepakt helaas. Denk niet dat vele gepakt zijn maar wat Jakkes zegt, niet echt meerwaarde elke keer een verslag te maken als er in setup/voeding/resultaten niet veel verschil zit.
 12. Heb mijn outfit alvast aangetrokken. Wat vinden jullie? Net Tarzan ofnie.
×
×
 • Create New...