Jump to content

BigBellyGrower

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About BigBellyGrower

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Bijna 2 jaar verder.. wat vliegt de tijd! Realiseer het mij nu pas. Geniet van de dag! Morgen is niet beloofd!
 2. Hey allen vroeg mij af is dit afval bruikbaar om bijvoorbeeld in te vriezen en zeven? - iets anders? Gooi het nu altijd weg. Met tumble trimmer geknipt (machine, zonder olie o.i.d.) Deze om precies te zijn: https://www.kweekhuis.nl/bestel/tumble-trimmer-electrisch?gclid=EAIaIQobChMIxMaXgdOa5QIVCJzVCh3K2gZgEAQYBSABEgJYO_D_BwE
 3. Geweldig, ook die ervoor.. Henk en Geertje. Heel Nederland aan de wiet!! HOPPA!
 4. Heel mooi, alleen de zwarte betegeling spreekt mij niet zo aan. Achja ieder zijn smaak toch.
 5. Meet alleen PH, dit doe ik natuurlijk na het toevoegen van de voeding (vat). EC ben ik wel van plan te gaan meten voor nog betere resultaten maar zit vaker rond de 40 gram per stuk en altijd zonder EC gewerkt. Zal de EC in het medium (potten) te hoog zijn? Of zal ik toch de lampen weer terug iets hoger hangen? De groei is er nu toch wel uit... Wat zou jij doen? Ook rekening houdend met het feit dat ze niet drinken... heb niet recent geknakt of gedieft niks geks waardoor ze stress kunnen hebben zover ik weet. Ga morgen afstand opnieuw opmeten, wil de lampen op 70cm van hoogste top... (400w = 40cm / 600w = 60cm / 720 = 72 cm) ze hangen door het (laatste) strekken misschien toch een beetje laag. Bladeren krullen echt, en heb ooit gelezen dat dit te maken had met verdamping tegen te gaan. Na wat gegoogle: EC meet ik niet, alleen PH zoals ik zei. Misschien een vat water (PH afgemeten) erdoorheen pompen? Medium is cocus dus wat teveel is loopt er toch weer uit. Dan 3-4-5 dagen laten droogtrekken om ze even een schop onder de kont te geven.
 6. Nacht: 20 graden Overdag: 28 graden Gr BBG P.S.: Misschien later een verslag, maar dan wel vanaf de start... Vaak niet interessant. Gebruik Rhizo, A en B, Booster en Pk 13/14 en Cannazym (Canna)
 7. Een PH meter zou ik sowieso halen. Op aarde is dit geloof ik 5.8-6.0 Vele hebben ook een temperatuur sensor, het is zeker in je voordeel als je het water geeft met de juiste temperatuur. Te koud of te warm is niet goud, ik weet niet precies meer wat de beste temperatuur is dit zul je even op moeten zoeken. Een EC is als je bio kweekt niet nodig. Met LED heb ik persoonlijk geen ervaring dus over je lamp keuze kan ik helaas niet veel advies geven. Succes! Edit: Oja, een ventilatortje is wel aan te raden i.v.m. hitte lamp (weet niet hoe dat precies met LED zit, maar zorgt ook dat je een robuuster plantje krijgt; dikkere stam)
 8. Hallo, Probleem: Slechte stekken of overvoeding? Of is er iets anders mis? Wie kan mij helpen? Zie foto's: Ik heb Cocus als medium en doe hetzelfde wat ik altijd doe. Zelfde voeding etc. Snap er dus niks van, hopelijk kunnen jullie helpen? Dat ze zo gestrekt zijn weet ik (lampen te laat lager gehangen) maar de blaadjes is mij een raadsel. Ook lijken ze stil te staan want ze dikken niet aan. Ze drinken ook bijna niet, na 4 dagen nog zwaar dus ik laat ze sowieso droog trekken tot ik weer water geef. Alle hulp is welkom! Gr BBG
 9. BigBellyGrower

  1

 10. Overvoeding en sowieso spint is een hell. Heb het zelf ook een keer gehad op een locatie maar was niet gek met alle rotzooi. Je moet hier in het begin sprayen 2 uur voordat de lampen aangaan. Spint zit vaak al op de stekjes dus zeker niet de laatste week! Stofzuigen zoals hiervoor al gezegd, zou echt geen spray meer gebruiken zo laat. Lekker jointje wordt dat..
 11. Haal wat tegels uit de grond, staat ie meteen lager haha hoef je niks te knippen of buigen. Ook ik zeg hang er loodjes aan (gewicht) en buigen. Desnoods wat camouflage o.i.d. is lastig te bepalen zonder foto maar buiten dat. Buigeeennnnnn NIET KNIPPEN hoofdtop is zo zonde!!!!
 12. Die droogtentjes met afzuiger en filter zijn ook de kosten niet...
 13. Ik ga van 500 opvoeren naar 600.. gaan nu 4e week bloei in. Heb geknakt zal snel foto maken, moet goed komen.
 14. Ik ga voor de jackpot. Veel zijn bang nu (neem het ze niet kwalijk), resoluut uithuis plaatsing. Te gek voor woorden maar het is niet anders.
×
×
 • Create New...