Jump to content

Wesleyy

Full member
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Positief

About Wesleyy

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

655 profile views
 1. Bedoel je niet: Hoeveel verdienen jullie per maand aan wiet?
 2. tang hoeft ook niet perse, lukt ook makkelijk met een combinatie tang. het gaat er alleen om dat je de huls goed op de draden drukt.
 3. ik ben eens benieuwd wat je ervan af gaat halen, mijn ervaring is dat je met een goede led setup er meer vanaf haalt dan met hps omdat het klimaat veel makkelijker te regelen is.
 4. dan moet je ook niet na openingstijden langsgaan ..
 5. Wesleyy

  5 Planten

  niet zo'n grote mond bosteelt
 6. Zijn er in Amsterdam dan zo weinig growshops te vinden? Woon zelf niet in een al te grote stad maar heb zeker 10 growshops in een straal van 5km liggen.
 7. kwaliteit van het apparaat is veel beter bij de tumble trimmer. spin pro is niets mis mee, maar tumble trimmer is gewoon een A merk.
 8. doorzichtig heb je niet zoveel aan, na een paar minuten is dat ding zo vuil dat je het niet goed meer kan zien. en ik zou voor de tumble trimmer gaan, toch nét iets beter
 9. geur zegt niet altijd wat, de structuur van de top zegt veel meer.
 10. heb al vaker een goedkopere tent gehad zoals deze en dat is gewoon echt kut. totaal geen kwaliteit en gaan snel kapot. beter geef je wat meer uit voor een goede tent en waar je nog jaren plezier van kan hebben.
 11. @Rodja tuurlijk is dat geen propaganda. Ze weten echt wel van genoeg mensen die gewoon kweken hoor .. er gebeurd alleen niks mee. De medewerkers lachen gewoon mee, vast weer een kweker ..
 12. Dit is gewoon om mensen bang te maken, niks om je druk over te maken. Doe je dat wel dan kan je zoiezo beter stoppen.
 13. Ja dat zal waarschijnlijk wel, maar dat is dan zo'n weinig verschil dat het niet uitmaakt. Heb zelf ook deze box en die slangen zijn ook niet dezelfde lengtes en heb geen problemen.
 14. Natuurlijk mag dat, is gewoon hetzelfde als met één gat. Wel is het niet aan te raden i.v.m. druk verlies. Gewoon zorgen dat je de softbox zo plaatst dat je zo min mogelijk bochten etc. hebt.
 15. mooie kweek, zijn goed bezig daar.
×
×
 • Create New...