Jump to content

Rodja

Full member
 • Content Count

  2,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Rodja last won the day on December 18 2017

Rodja had the most liked content!

Community Reputation

1,757 Top reputatie

About Rodja

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,800 profile views
 1. Zijn dat goede zaden?
 2. zijn de prijzen ook hoger nu?
 3. leeft mijn vriend Dilago nog?
 4. dank voor de reacties hoe scherm ik de ramen af? wil niet dat er condens zichtbaar is vanaf buiten
 5. Beste wiet kwekers en niet-kwekers Ik heb een probleem: ik heb een mooie homebox ambient tent 300x300. Hier ga ik 8 lampen in ophangen. De tent staat in een kamer die ongeveer ietsje groter is dan de tent zelf. Slangen aan de zijkanten zijn dus geen optie. Ik kan de tent betreden via linksvoor. De linker 'Door' kan ik dus helemaal zien. LET OP: De tent hoeft niet zo te staan. De lucht in deze tent ga ik koelen met een Pro Leaf Q10000. Dit is een airco zonder plenumbox. (maar, een plenumbox maken is niet moeilijk) Nu mijn 2 vragen: 1. Zal ik de airco in de tent zetten of erbuiten? (Er in betekent ruimteverlies dus grammenverlies. Er buiten betekent veel gedoe met slangen.) 2. Hoe ga ik de tent zetten als ik moet knutselen met slangen? er moet een 315 slang van airco naar tent. De tent heeft geen 315 ingang. kan ik zonder problemen een 250mm slang op de airco zetten? met 250mm valt beter te werken in een airco-buiten-de-tent setup Moet ik 2 slangen op de plenumbox maken of is 1 voldoende?
 6. Het valt mij op dat je 10 jaar terug voornamelijk indica soortjes (bijv K2) zag op ontruimingsfoto's en tegenwoordig meer haze (Amnesia) soorten.
 7. geen onderdruk = politie, oogst weg, 3 vrienden dus criminele organisatie.
 8. MC#4 Snelle bloeier Opbrenger Compact Het geurtje is lekker citroenachtig maar niet zo complex als wat ik zoek.. ik twijfel nog of ik haar zal houden of niet.
×
×
 • Create New...