Jump to content

jack white

Full member
 • Content Count

  1,366
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

309 Goed

About jack white

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. Ja honderd 11 literpotten met het handje bewateren is zeker het beste: als je graag onnodig werk verzet en houdt van acrobatiek. Laat nou eerst eens zien dat je kan kweken i.p.v. ongevraagd adviezen te geven. dan toch gewoon van onder af als je niet van acrobatiek houd , dus wat wil je nu zeggen dat het wel kan? probeer het maar heb je weer een mislukte oogst net zo als al die andere oogsten van je druppelsysteem slipt 100 % zeker weten dicht met aptus!
 2. sproeiers en druppelaars is niet te doen met die voedings lijn die hij gebruikt vooral topbooster en startbooster slipt alles mee dicht ongeacht of je systeem clean gebruikt, maar de voedings lijn is zeker top daar niet van. gewoon van onder af water geven of met het handje is het beste
 3. heb ik opgegeten had zon honger dus helaas geen verslag Zo ken ik je weer! Tja, zo wil je me alleen maar kennen. ben je nou nog niet weg?? :wave:
 4. dilago woont nog bij z'n ouders dus die hoeft geen uitkering en de wiet rook die allemaal op dat kan je namelijk goed zien aan z'n verslagen.
 5. als ik hier op het forum kijk bij indoor of het nu in de bouwdoos is kweekverslagen indoor vragen noem maar op ik zie alleen maar die irritante koning meester van het kweken dilago dilago dilago je kan geen topic meer openen of bekijken of je ziet weer dilago staan, gast heb jij niks anders in je leven dan alleen maar het wietforum?? en kijk eens goed naar je zelf voordat je mensen uitkaffert jij bent altijd de gene die niet tegen commentaar kan en meteen uithaalt irritant kut gastje ben je die een topic heeft van 32 pagina's met alleen maar idiote theorie├źn en boelshit. Amen kijk toch echt eens naar je zelf met je puberaal gedrag, ik blijf nog altijd een vermoeden hebben dat je nog op de 2de klas van de middelbare school zit die van zn ouders boven op zolder mag kweken
 6. de cantack heeft goed ze werk gedaan zo te zien en dilago maar roepen spint bestrijden is dweilen met de kraan open maar zit je nu in week 8 bloei? zo ja hoeven ze echt geen 3 weken meer te staan en kan je ze waarschijnlijk over anderhalve week al om halen.
 7. empire classic pro met een koolstof bed van 6,5 of ook wel haze killer genoemd , zijn alleen maar te krijgen tot 2500 m3 dus dat kan nooit 3250 zijn of ze hebben je verkeerd geïnformeerd of het is niet de pro. zal die wel zeker ophangen mits het de goeie is anders heb je er nog niks aan, een zware filter voor haze is echt een must vind ik!
 8. ik zei toch dat je die filter moest ruilen en dat die niet bestand is tegen haze nu ben je te laat. dat heeft allemaal niks met de lv te maken maar met het koolstof bed die is te dun moet voor haze gewoon 6,5 zijn met steen kool en niet die licht troep krijg de haze geur niet gefilterd. wat je nu nog kan doen is op de uitblaas nog een filter zetten mits je daar de mogelijkheid voor hebt.
 9. nee lage lv houd spint juist van hoge lv roofmijt maar volgens mij is er ook roofmijt te krijgen die ook een lage lv aan kunnen en hogere temp tetrix heten die geloof ik.
 10. welke gifresten? ga jij me nu vertellen dat er op de groenten en fruit in de winkel gif resten zitten? dat is zwaar verboden en worden regelmatig controles op gedaan, en of je de vrucht nu verbrand of opeet er zitten geen gifresten meer in of eraan! de plant breekt dat nogmaals af in een periode van 10 dagen. dit is al lang getest en al helemaal bij vertimec en alle andere bekende middeltjes. dat mensen hier te para zijn dat hun wietje miss wel vergiftigt is is wat anders is een kwestie van niet te veel blowen ik zal me eerder druk maken over kwekers die hun plantjes niet spoelen en voeden tot aan de oogst zo dat de plant het niet kan afbreken lekker voeding roken heel gezond voor je lichaam!
 11. daarom moet je spuiten max 2 uur voordat de lampen aan gaan niet als ze net uit zijn.
×
×
 • Create New...